Bence de cikar canım. Sonra cook ararsınHimm bu anlarimin tadını çıkarayim o zaman :))
MasaAllah diyeyim ablacım. Başka ne denir kiiDahlia_ 1200 zıplama canım
Kizlar ben kactim okula:)
Hepinize iyi geceler, iyi istirahatler, yanaklarinizdan operim :)
Bu arada yarinda ADIM YARISMAMIZ olacak haberiniz olsun.
Dahlia_ kaptanim haberdar edecek sizleri :)
En son 3 sayfası kaldı sanırımAynen ya
İyi geceler kızlar .iyi uykular
Kizlar yemegimi yiyip, vurdum kafami yattim.
Saati kurmustum, cok sukur cok iyi uyandim:)
15dkya Akini okuldan almaya gidecegim.
Herkesler zip zip ziplamis tebrikler guzeller :)
Ya bennnn ne deyim.hiccccc ziplayamadim.valla ben zıplayınca afedersiniz çişim kaçıyo. SIzlerde yok mu öyle bir durum
Fatimem selam canım geçmiş olsun nasıl oldun dikkat et kendine miden için nane limon yap sıcak şeyler iç cnm hiç yağlı yemeSelam. Grip olmuşemmmm aneyyy aneyyy
Bogazimda kotu.
Ben bu civcivi yerimm minnak yaKoy iyiydi canim ya nolsun ayni. Cuma gunu yumurtalar catlamis 9 civciv vardi ama bi tanesi usumis hasta olmus. Elime tutturdular guneste tut sen bunu diye. Etrafimda cocuklar onumde arkamda birer kedi civciv isittim:))) allahtan biraz canlandi sonra:)) cezalarinij basimin ustunde yeri var ne ara yaparim bilmiyorum ama not edeyim bi yere de unutmayim:)
Eki Görüntüle 1899734
Çok çok geçmiş olsun canım benim şimdi iyi olmana sevindim sağlıktan önemli birşey yok stres yapma hiçbirşeyi süslemeleri sonra alırsın partiyi haftaya yaparsın ötele olmazsa güzel dinlen şimdi temizlik vs yıpratma kendiniKizlar hepinize merhaba,
1 saat once uyandik, her sey yolundaydi , esimde biraz gec gidecek ise diye kahvaltiyi hazirlamaya basladim ki, mide bulantisi, yanmasi mahvoldum.
35dkdir yatiyorum.Akin kahvaltisini etti, esim ise gitti.
Hala kalkamadim
Ilac da aldim ama yok , Akini nasil okula goturecegim bilmiyorum...
Sanırım normal doğum yaptın canım. Pelvik kasların zayıflamış. Bol bol egzersiz yap kuvvetlendirmeye çalış canım. Biliyormusun nasıl egzersiz yapılması gerektiğini ? İlerde daha ilerlemeden önlem almalısınYa bennnn ne deyim.hiccccc ziplayamadim.valla ben zıplayınca afedersiniz çişim kaçıyo. SIzlerde yok mu öyle bir durum
Hehehehhe@ happy_moon beğene beğene geliyor
Afiyet olsun tüm ödemlerini atsınnnnGi ya yeşil çay içtim uykum yokdaha doğrusu kaçtı
HahhahehehAynen ya
Bittiiii :)En son 3 sayfası kaldı sanırım
Hımmmm adım yarışması hadi bakalım. Herkes totosunu kaldırsın bol bol yürüyelim yarın* * * YARIŞMA * * *
Canlar yarın ADIM yarışması yapıyoruz...
Saat 22-ye kadar kaç adım attığınızı beni etiketleyerek yazınız..
Kolay gelsin Çıtırlarım
Fatimem selam canım geçmiş olsun nasıl oldun dikkat et kendine miden için nane limon yap sıcak şeyler iç cnm hiç yağlı yeme
Ben bu civcivi yerimm minnak ya
Çok çok geçmiş olsun canım benim şimdi iyi olmana sevindim sağlıktan önemli birşey yok stres yapma hiçbirşeyi süslemeleri sonra alırsın partiyi haftaya yaparsın ötele olmazsa güzel dinlen şimdi temizlik vs yıpratma kendini
Sanırım normal doğum yaptın canım. Pelvik kasların zayıflamış. Bol bol egzersiz yap kuvvetlendirmeye çalış canım. Biliyormusun nasıl egzersiz yapılması gerektiğini ? İlerde daha ilerlemeden önlem almalısın
Hehehehhe
Afiyet olsun tüm ödemlerini atsınnnn
Hahhaheheh
Bittiiii :)
Çok şükür bitmiş tatlım hoşgeldinFatimem selam canım geçmiş olsun nasıl oldun dikkat et kendine miden için nane limon yap sıcak şeyler iç cnm hiç yağlı yeme
Ben bu civcivi yerimm minnak ya
Çok çok geçmiş olsun canım benim şimdi iyi olmana sevindim sağlıktan önemli birşey yok stres yapma hiçbirşeyi süslemeleri sonra alırsın partiyi haftaya yaparsın ötele olmazsa güzel dinlen şimdi temizlik vs yıpratma kendini
Sanırım normal doğum yaptın canım. Pelvik kasların zayıflamış. Bol bol egzersiz yap kuvvetlendirmeye çalış canım. Biliyormusun nasıl egzersiz yapılması gerektiğini ? İlerde daha ilerlemeden önlem almalısın
Hehehehhe
Afiyet olsun tüm ödemlerini atsınnnn
Hahhaheheh
Bittiiii :)
İyi geceler kızlar tatlı rüyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?