Ya bennnn ne deyim.hiccccc ziplayamadim.valla ben zıplayınca afedersiniz çişim kaçıyo. SIzlerde yok mu öyle bir durum
İyi olmana çok sevindim canım.Kizlar yemegimi yiyip, vurdum kafami yattim.
Saati kurmustum, cok sukur cok iyi uyandim:)
15dkya Akini okuldan almaya gidecegim.
Herkesler zip zip ziplamis tebrikler guzeller :)
Ya bennnn ne deyim.hiccccc ziplayamadim.valla ben zıplayınca afedersiniz çişim kaçıyo. SIzlerde yok mu öyle bir durum
sagol canim benim iyiyim suan cok sukur:)Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tez zamanda şifa versin. Dikkat et kendine.
yok yok carpalim sekerim :)Yok yok çarpma buseferlik çıkarma işlemini denesek süper bir sonuç çıkacak eminim
gec okudum yazini ablam, eksik olma, bir daha basima gelirse ilk is bunu yapayim..Geçmiş olsun Özge nisastayla muhallebi yap ye sıcak sıcak iyi gelir.
eheheh bankamatik:)Ahhh bir kader arkadaşı daha. Bıktım cam huysuz çocuk adamı deli eder çok iyi bilirim. Allah yardım etsin. Bizde gurbet geliniyiz çok iyi anliyorum seni. Aileden uzakta olmak ne demek çok ii bilirim.
Kuzum bu dolarcidn kastin bankamatik falan mı cehaletime ver ve gülme :))))
Yok bacım peşin çekiyor.
Valla bravo tebriksssss
cok guzel olmus Kadris:)Sabah
Omlet
Peynir
1dilim balli tbe
Ogle
1muz
2ceviz
Aksam
1kepce kiymali sehriye corbasi
2y.kasigi pilav
Tavuk gogsu
Salata
Su3ltden fazla
Spor
50dk bant
150jj cezam
sakat kalir miyim yazini okuyunca kahkahayi bastim ilahi canim yaa :)@AKovser 900ziplama bugün başka hiç bir spor aktivitesi yapmadım tüm gün evde deliler gibi zipladim şuan ayaklarımı hissetmiyorumm ya inan bi an dusndum sakat kalirmiyim acaba :)
yok Hazalim zaten karbonhidrati arttiralim demistik guzelim.Sıcak bir Çorba iyi gelir kuzum mideni üşütmüşsen olmadı içine limon sıkıp iç geçmiş olsun tatlım.
Bu arada karbonhidrat çok mu olmuş gülüm
ben suan hamilelikte hep tuvaletteyim, kacmasinin imkani yok ehehe :)Ya bennnn ne deyim.hiccccc ziplayamadim.valla ben zıplayınca afedersiniz çişim kaçıyo. SIzlerde yok mu öyle bir durum
Sen de olmaz tabi. Sen daha çıtırsin.dogumdan sonra oldu yaa vallaYa gece gece vallahi guldurdun :))) o kadar zipladim pek bi öyle sorun yoktu yani
Hesaplayalim canım
aci yok aci yok :))Ya ama ayaklarımı çok ağrıdı hissetmemeye başladıminan bi an bacaklarima minciklamaya başladım hissediyomuyum yoksa bnm ayaklar gittimi diyeYawrukush
Senin vaktin olmamıştır kuzum çocuklardan ben bugün full tembellik yaptım bir bulasiklari makinaya yerlestirdim bu yaniYa bennnn ne deyim.hiccccc ziplayamadim.valla ben zıplayınca afedersiniz çişim kaçıyo. SIzlerde yok mu öyle bir durum
oooowwwwwwwww ablam supersinnn :)@AKovser 1200 zıplama canım
Tamam kaptanım teşekkür ediyorumsagol canim benim iyiyim suan cok sukur:)
yok yok carpalim sekerim :)
gec okudum yazini ablam, eksik olma, bir daha basima gelirse ilk is bunu yapayim..
eheheh bankamatik:)
yok kuzum Turkiyede milyoncu var ya ucuzcu ondan iste:)
ben koydum adini:)
cok guzel olmus Kadris:)
sakat kalir miyim yazini okuyunca kahkahayi bastim ilahi canim yaa :)
yok Hazalim zaten karbonhidrati arttiralim demistik guzelim.
yarinda ye biraz, persembeyi sebze, corba,et, yumurta agirlikli gecir.
eksi gelecek Allahin izniyle:)
Vay harikasin abliş haftasonu telafi edilmiştir@AKovser 1200 zıplama canım
Bu sorun bir tek bende mi var acepben suan hamilelikte hep tuvaletteyim, kacmasinin imkani yok ehehe :)
Sen de olmaz tabi. Sen daha çıtırsin.dogumdan sonra oldu yaa valla
olabiliyorsun canim:)
ben suan hamilelikte hep tuvaletteyim, kacmasinin imkani yok ehehe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?