• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok sağol :)

Şimdi biz takımda spor yarışmaları yapıyoruz.. Yarın adım yarışmamız var mesela :)
Akşam saat 22-ye kadar kaç adım attığımızı sayıyoruz.. Katılmanı isteriz :)
Aa tamam harika ben de uygulama kullanıyorum bu ara. Dikkat etmeye çalışıyorum. Okula yuruyerek gidip gelecegim cikabilirsem sonrada yuruyus yapacagim istikrar saaart !

Üzümün şekeri fazla canım onu çok abartma 8/10 tane yeter birde meyveyi sabah yada öğlen tüket
Bugün kan verdim özel günümün 3. Günündeyim hormonlarıma bakacaklar o yüzden üzümü abarttım biraz bilerek... Meyveleri Sabah ve öğlen yemek daha mantıklı haklısın abla... Benim elimde 4 tane diyet doktorunun bana verdikleri diyetlerin listeleri var 4ü de birbirinden farklı hepsinden de faydalanıyorum sağlıklı beslenme konusunda... Bütün diyetisyenler akşam yemeğinden sonra süt ve meyve yazmışlar ara öğün olarak

Sen bu adamı biraz kendi haline bırak sen beni sevip sevmediğini karar ver bir süre görüşmeyelim de ve bırak arama facebook una falan bakma biraz kendini geri çek uzaklaş kimle ne yapmış yazmış konuşmuş bakma sen biraz takmışsın kafaya bi geri çekil bekle bakalım ne yapacak.
ben yazdıkça cevap veriyor zaten ben yazmazsam görüşmüş de olmayız taktım ki ne taktım o da beni hiç takmıyor kafaya galiba vurdumduymaz umursamaz davranıyor insan kendi için bunca zaman çaba harcamış birine karşı nasıl umursamaz davranabilir?

Sizin yaş kaç neler yapiyorsunuz :)
Hoşgeldin tekrar. Bende 39 yaş 167 boy 67 kiloyum evliyim kızım var bi tane.
Bugün kan verdim özel günümün 3. Günündeyim hormonlarıma bakacaklar o yüzden üzümü abarttım biraz bilerek... Meyveleri Sabah ve öğlen yemek daha mantıklı haklısın abla... Benim elimde 4 tane diyet doktorunun bana verdikleri diyetlerin listeleri var 4ü de birbirinden farklı hepsinden de faydalanıyorum sağlıklı beslenme konusunda... Bütün diyetisyenler akşam yemeğinden sonra süt ve meyve yazmışlar ara öğün olarak

ben yazdıkça cevap veriyor zaten ben yazmazsam görüşmüş de olmayız taktım ki ne taktım o da beni hiç takmıyor kafaya galiba vurdumduymaz umursamaz davranıyor insan kendi için bunca zaman çaba harcamış birine karşı nasıl umursamaz davranabilir?
Sevmeyen insan umursamaz tabi ki. Onu olduğu yerde bırak sen yoluna devam et

Fatimem selam canım geçmiş olsun nasıl oldun dikkat et kendine miden için nane limon yap sıcak şeyler iç cnm hiç yağlı yeme

Ben bu civcivi yerimm minnak ya

Çok çok geçmiş olsun canım benim şimdi iyi olmana sevindim sağlıktan önemli birşey yok stres yapma hiçbirşeyi süslemeleri sonra alırsın partiyi haftaya yaparsın ötele olmazsa güzel dinlen şimdi temizlik vs yıpratma kendini

Sanırım normal doğum yaptın canım. Pelvik kasların zayıflamış. Bol bol egzersiz yap kuvvetlendirmeye çalış canım. Biliyormusun nasıl egzersiz yapılması gerektiğini ? İlerde daha ilerlemeden önlem almalısın

Hehehehhe

Afiyet olsun tüm ödemlerini atsınnnn

Hahhaheheh

Bittiiii :)
canim persembe restoranda bulusmaya karar verdik.
kizlar eve gelmiyorlar inatla ben yorulmayayim diye:)

*** YARIŞMA SONUCU ***

gogo2405 gogo2405 - 1200 adet
happy_moon happy_moon - 500 adet
Pembis Hayaller Pembis Hayaller - 900 adet
B belindamm - 400 adet
@Saadetim33 - 200 adet
@Alya008 - 800 adet
supersiniz hatunlar:)

groupwavejp8.gif
...Takim ici ilk 3...
groupwavejp8.gif

smilie_sp_263.gif

1. sira
gogo2405 gogo2405 arkadasimiza ait

2. sirada onu takip eden Pembis Hayaller Pembis Hayaller yeraliyor
kingdancesmileyf.gif

3.'lük
@Alya008 'e gidiyor
smiley2333.gif

Listeye girme hakkini kil payi kaybeden happy_moon happy_moon uda
tebrik ediyoruz.
82c90664f771.gif

Basarilarinizin devamini dileriz
thumb_partying-smileys.gif
takim ici ilk 3 oleeeeeeyyyy :)

Herkese iyi geceler :)

18 Ekim menüm
Sabah
İki buçuk kaşık kaşarlı yumurta
Yarım peynirli Kır pidesi
Şekersiz çay
Bir havuç
Bir çay bardağı süt

Ara
İki avuç kuru üzüm
14-15 tane kaju

Öğlen
İki buçuk kaçık kıyma kavurması
İki dilim ekmek

Akşam
Bir küçük kase çorba
Bir haşlanmış patates
Bir kibrit kutusu kadar kaşar peyniri
İki domates
Üç kaşık yoğurt
Bir elma
Bir mandalina

Ara
Şekersiz çay
Demir eksikliği hapı

Su
14 bardak civarı

Egzersiz
25-30 dakika kadar dağınık yürüyüş

Yawrukush Yawrukush

gogo2405 gogo2405

Yawrukush Yawrukush ben pazartesi günü için 100M cezasını neden almışım acaba düşündüm düşündüm bulamadım bi türlü?
canim oglen kir pidesi, aksam arabasi corbasinin biraz hamurundan ve birde 1 avuc kuru uzum yemissin.
karbonhidrat azicik fazla olmus ondan 100M..

Aynen bitanem dünyaları yiyesim geliyo:)
Bi de ders çalışırken çok oluyo bu durum dersi bırakıp ne yesem dediğim oluyo :KK70:
bilirim o zamanlari kuzum :)
salatalik, havuc falan ye calisirken:)
annem limon sIkIp bir bardaga uzerine salatalik havuc keserdi uzun uzun bende kemirirdim calisirken :)

Abartılı olmuş ama cuma cumartesi abartmak daha iyi olurdu sanki ablacım diğer günler dikkat ettin mi sorun olmaz herhalde

Gerçi sormuştum alıntı yaptığımı unutup neden 100M diye :)

RABB'im şifa versin inşALLAH tez zamanda iyileşirsin

İnşALLAH daha da iyi olursun :) :KK66:

Herkese çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için yine benim çabalarım neticesinde konuştuk onunla şu an hayatında kimse yokmuş benimle evliliğe hala sıcak bakıyor yazdıklarından anladığım kadarıyla sadece o kendini haklı beni haksız görüyor benim onun beni sevmediğini düşünmem saplantıymış ona göre o da beni sevmişmiş ki ondan evlenmek istemişmiş benim en sonki ayrılık sebebim ona göre geçerli bir sebep değilmiş. Ayrılma sebebim bunun yakın bir kız arkadaşı var bu kıza gösterdiği kadar bana ilgi göstermedi tanıdım tanıyalı. Yaşnızca bu kız olsa iyi birden fazla kıza yakınlık gösterdi. En basitinden biz en son görüşmeme kararı aldığımız için ben ona da sorup onu faceden silmiştim. Sonra evlenme kararı aldık ama faceden eklemedi beni. Bu kararın üzerinden 1 hafta geçti. Beni hala eklememişti. O ilgi gösterdiği kız arkadaşının durumuna facede yorum yapmış. Yorumlar malesef aşırı samimiydi. Ben de buna kızdım yazdığı yorumlardan dolayı. O da yorumlarını sildi. Sonra ben beni faceden bile eklemedin daha dediğim için ekledi. Sonra ben ona beni sevdiğine dair bir kanıtın yok dedim merak edip de faceden bile eklemedin. O kızın nerde ne yaptığını biliyor telefonlaşıyordu o kızla bi de bana bunu söyledi ve benim nerde ne yaptığımı merak edip de sormadı hiç. Ben de ayrılırken sen beni benim seni sevdiğim gibi seviyorsun artık sandığım için evlenmek istemiştim ama öyle değilmiş ben evlenmek istemiyorum seninle dedim. Ytepki aynen şu şok oldum intikam mı aldın şimdi benden ailelere mahçup olduk dedi... Oysa ben seni seviyorum demesini sevdiğimi anlayabilmen için her şeyi yaparım demesini beklemiştim demedi ve bitti... Şimdi hala kendini haklı beni haksız görüyor neymiş ikimizin de tanıdığı bir kıza kötü niyet barındırmayan bir yorum yazması nasıl ayrılık nedeni olabilirmiş bunu ayrılık nedeni olarak kabul edemezmişmiş yahu ben ona benim için çaba harcamadığın için bitti diyorum anlamıyor beni...
canim ben hic tanimadigim birisi hakkinda yorum yapmayi sevmiyorum ama anlattiklarindan bu adam seni uzmeye devam edecekmis gibi hissediyorum..
sen aramadan aramiyor, yeterince ilgi gostermiyor, baskalariyla samimi durumlari var.
sen neden bu adam diye diretiyorsun gulum?
bulunmaz hint kumasi mi?
evlenince nisanlilik donemlerindeki ilgi ,alaka, romantiklik kalmiyor ama bu insan daha basindan boyle..
ne olur biraz mantiginla karar ver.
daha iyilerini hakediyorsun Pinarcim, hakkinda hayirlisi...

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :burcak41
İsim (İsteğe Bağlı ): burçak
Yaşınız :20
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:-
Yaşadığınız şehir:kocaeli
Boyunuz :160
Kilonuz:53
Hedef kilonuz :47
Kilo alma hikayeniz :cocukken kilolu bir ergenlik geçirdim hala devamını surduruyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? En çok alışveriş yaparken mutsuz oluyorum
hosgeldin aramiza Burcakcim:)
universite ogrencisi misin?
cuma gunleri saat 17ye kadar kilo bildirimini bekleriz canim.
ben Ozge 28 yasindayim, evliyim, 1oglum var, 2.bebise 7bucuk aylik hamileyim.
beden egitimi ogretmeniyim, her ne konuda yardima ihtiyacin olurca her daim buradayim :)
eminim azimle vereceksin kilolarini , zaten cok fazla bir kilonda yok canim:)

:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

:KK200::kk77:SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
Abesle_istigalODUL DINLENME:KK200: :KK200:150JJ :halay::KK76: :KK76::KK73: :KK73:--
haeshinODUL :eğlence:250JJ 250IA :KK200::halay: 10DK Y:KK76: 10DK Y---
gogo240510DK Y250JJ-400JJ :KK76:---
tiffany20:eğlence: :eğlence:ODUL :KK200::halay: :halay::KK76: :KK76::KK73: :KK73:--
happy_moon-------
AKovserODUL -----:halay: ----:KK76: -------
KarKralicesi:eğlence: :eğlence::KK200: :KK200::halay: :halay::KK76: :KK76:---
belindamm:eğlence: :eğlence::KK200: :KK200::halay: :halay:100JJ :KK76::KK73: :KK73:--
Alya008ODUL :eğlence:250JJ 250IA300IA 100DK 250DK :KK76::KK73: :KK73:--
pembe hayaller:eğlence: :eğlence::KK200: :KK200::halay: :halay:ODUL :KK76::KK73: :KK73:--
marlin18----:KK73: :KK73:--
Saadetim33-:KK200: :KK200::halay: :halay::KK76: :KK76::KK73: :KK73:--
gulpinargul:eğlence:DINLENMEODUL :KK200::halay: :halay:100M :KK76::KK73: :KK73:--

[/td][/td][/td][/td]

Günaydın kızlar kötü bir gece geçirdim uyku tutmadı dün dudağımda uçuk çıkıyordu üç tane hemde biraz daha büyüdüler baş ağrısı vardı ağrı kesici içtim reglim hala başlayamadı acınacak haldeyim eve gidip duş alıp yatmak istiyorum.
Salı menum
Sabah 2 dilim the arası peynir haşlanmış yumurta zeytin bir dilim baklava yine

Öğlen çiğköfte dürüm çay yeşillik

Sade kahve kuş lokumu

Akşam 1 kepçe çorba dalyan köfte 1 dilim ekmek

Sade kahve

Su 2.5 lt
Spor 1200 zıplama 3000 adım G guzelfilozof

Hoşgeldin canım aramıza bnde buralarda yeniyim :-) bn melis 19 yaşındayım memnun oldum tanıştığımza
4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :burcak41
İsim (İsteğe Bağlı ): burçak
Yaşınız :20
Medeni Durumunuz :bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:-
Yaşadığınız şehir:kocaeli
Boyunuz :160
Kilonuz:53
Hedef kilonuz :47
Kilo alma hikayeniz :cocukken kilolu bir ergenlik geçirdim hala devamını surduruyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? En çok alışveriş yaparken mutsuz oluyorum

Günaydın canlar :)

Dün menümü yazmamışım
Sabah midem kötüydü geçer dedim geçmedi, akşama kadar birşey yiyemedim yalnış hatırlamıyorsam :(

Akşam
2 kaşık makarna + 1 kaşık sos
Birazdan acıkınca peynir ekmek yedim.

3-4 dilim elma

1 litre su
2 fincan çay

Ay cnm bnm çok az yemissin yeniden kotulesirsin dikkat et kendine
Günaydın canlar :)

Dün menümü yazmamışım
Sabah midem kötüydü geçer dedim geçmedi, akşama kadar birşey yiyemedim yalnış hatırlamıyorsam :KK43:

Akşam
2 kaşık makarna + 1 kaşık sos
Birazdan acıkınca peynir ekmek yedim.

3-4 dilim elma

1 litre su
2 fincan çay

Back
X