Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

eşimde sabah telde basbas bağarıyor sen 400 leri gördün diye ya tamam da o zaman hamile değildim.dahiliye normal karşılıyorda kadın doğumcu felaket senaryosu çiziyor doğuma 2 gün kala çocuğun kalbi durdu falan diyolarpazara gidemiyorum bir kaç adım atsam akıntım artıyor sonra kanamaya dönüyor evde ne varsa eşim ne getirdiyse olduğu kadar yapıyorum o da şekerimi yükseltiyorevet gülüm kadın doğum hastanesine gidicem inşallah.bakıcam o an ilgilenmezlerse özele geçicem özelde gittiğim dr a gidicem mecbur

Allah yardımcın olsun canım..
Kötü şeyler düşünme lütfen, bebeğin bugüne kadar geldi seninle, bundan sonra da Rabbim sana bağışlasın onu..

Şekerini yükseltmeyecek şeyler yemeğe çalış canım, yani eşine söyle ona göre birşeyler alsın, sen gitme zaten bu halinle hiçbir yere..

Wuhuuuu

Kuzum kaç aydır diyet yapıyon

28 subatta kendim basladim
1hafta sonra takima geldim
Eczaneye gitmistim
109kg ciktim bot mont fln
O anda basladim
107 kabul ettim canim
Spora ara verdigim oldu diyeti hic bozmadim

Ne yapıyorsunuz fıstıklar gününuz nasıl geçiyor

1makine camasir astim
1posta attim
Mutfagi topladim
Kizlarla oynadim
Azicik orgumu ordum
Salonu ve mutfagi supurdum
Simdi kizlari giydirip markete
Ordan Asyayi servise bindirip eve
Boyle boyle geciyor gunler

amin inşallah gülüm günde 5 iğne o kadar ilaçlar buna rağmen korkuyor insan.söyledim eşime liste yaptım akşam gelirken alacak hepsini.zayıflayınca insüline bile gerek kalmamıştı 8 aydır yatıyorum dr normal wc bile kullanma klozet kullan 1 kilo bile kaldırmicaksın dedi yedim içtimm yattım sürekli sadece yemeye bağlıda değil hareketsizlikten de yükseliyor.kimisi var etrafımda umrunda değil amaann boşver ye gitsin yap gitsin deyip duruyor kaç çocuğu var biz gibiler de ilaçlar iğneler bide elimiz yüreğimizde sürekli.Rabbim gönlümüze göre versin inşallah

E
Esine pazar listesi ver canim
Ben yapiyorum oyle
Havuc alma evde var yaziyorum misal
2kg alip geliyor
Benimki dikkatsiz ama seninkinde ise yarar
Kendinide strese sokma
Netten kotu senaryo okuma
Sakin ol oncelikle

E

Esine pazar listesi ver canim
Ben yapiyorum oyle
Havuc alma evde var yaziyorum misal
2kg alip geliyor
Benimki dikkatsiz ama seninkinde ise yarar
Kendinide strese sokma
Netten kotu senaryo okuma
Sakin ol oncelikle
eşimde alışverişi hiç bilmiyor bekarlıktan taki ben hamile kalana kadar 1 kilo domates almamış daha benim yönlendirmemle alıyor.ama sadece yemeklede alakası yok çünkü dün 180 çıkacak bişey yemedim 3 parça tavuk kıyma yarım kase yoğurt çeyrek pide bu yediğimle 180 çıktı

Maşallah kuzum sana tebrik ediyorum inşallah bir daha kilo almadan devam eder.♥

Çok haklısın canım, herkes kolaylıkla evlat sahibi olmuyor maalesef..
Her halimize şükür... Bebeğin sağlıkla doğsun da sen de bu günlerini hiç hatırlamazsın inşaAllah..

Canim geldim kizlar duzelmedi hala ya anlamadim ilaclarini duzenli veriyoruz cok canim sıkkın bu durumdan dolayi çünkü anlamadigim bi sekilde antibiyotigi bittikten 1 hafta sonra defne dun gece yine kulagim diye bagirarak uyandi. Ne yapacagimi sasirdim gercekten kresin ilk senesi ne zormus ya. Sabah tartildim ozgem 61.2 geldi 100 gr artidayim ama ogleden sonra da tartilabilirim yine cunku 100 gr eksik geliyorum genelde ogleden sonralari. Ister sabit yaz ister bekle bi ogleden sonrayi. Menu vermem gerek ama en son ne zaman verdigimi unuttum. Yedigimi ictigimi de cok hatirlamiyorum hos.
Carsamba gunu
Sabah
2 haslanmis yumurta
Peynir
Baya zeytin
Kayisi
Ogle
Kahve
Aksam
Mercimek Çorbası yemistim sanirim o gun kizlara da yedirmeye ugrasmistim hatta yememislerdi.
Spor pilatese gittim o gun
Su 3 lt gecmistir

Persembe
Sabah
Yarim simit
Ogle
Bulgur pilavi
Yogurt
Aksam
Mercimek Çorbası
Et
Spor yok
Su 3 lt icmisimdir
Bugun pilatese gidecegim yine.

Gecen hafta 77.3
Bu hafta. 75.7
Fark. -1.6
%. 2.06

Geçen hafta=63.2
Bu hafta=62.1
Fark=1.1
Yüzde hesaplamayi bilmiyorum :)

Daha iyiyim şükür canım
Senin parti hazırlıgı nasıl bittimi?

Gecen hafta:69,6
Bu hafta: 69,
Tebrikler kızlar herkes az çok vermiş kilo
Aslında 60 ama 62 olsam yeter bu ara sporu boşladım bakalım haftaya yeni bir başlangıç yapmak istiyorum
Geçen hafta :69.2
Bu hafta :69.1
Fark-100 gr

Geçen hafta 71
Bu 70.9
Fark -100

G.h 68
B.h 67.8
Fark 0.2
Yüzde 0.29

Birazdan oglanla dışarı cikicaz kızlar bir arkadaşla bulusucaz. Ogleden sonra ugrarım tekrar öpüyorum sizleri

En son kilom ;59
Burdaki en son bildirimim;58
Bugün ku kilom;57.6
@Yawrukush canım
Tebrikler canlar
Çok üzüntü ve stres şekeri yükseltir canım k dogumcu haklı ama sen biraz kafa olarak rahat olmaya çalış
Baslangic :53
Guncel: 52.8
Yuzde: 0.37 yanlis hesaplamis olabilirim ilk malum sevgiler :))
Tebrikler canım

Korkma kiyamam hamile halinle:)
Burdayim hep
Daha bitmedi biliyorsun
Sana zamaninda 65yaz hedefi ozgecim demistim
75e gel once demistin:)
Yazsaydin napiiim

Maşallah kuzum sana tebrik ediyorum inşallah bir daha kilo almadan devam eder.♥

İnsaallah canim aminnn

Eve geldik biraz uyudu oglanla şimdi uyandik leyla gibiyim:)

En son kilom ;59
Burdaki en son bildirimim;58
Bugün ku kilom;57.6
@Yawrukush canım
Bak burda olmak yaradı sna gitti kilolar.
Sibelim aslında geçen hafta 71.9 çıktım regliden dolayı. bu hafta bana mucize gibi geldi. karbonhidrat arttırdım iyi geldi gibi gerçekten arttırmak lazım
Ben de öyle yapıcam Hazalim gerçekten artık yicem .
Bnde babaanneme geldim işini falan yaptım oturuyorum şimdi :)
Hayırlı torun Helal olsun.

Asyam çok takıyorsun kafana. Yazdıklarından anlaşılıyor zaten azcık rahat ol. Bak az kaldı dogumuna. Liste yap ver eline alsın ne gerekiyorsa. Sende kendini fazla yormadan besleyici şeyler yapmaya çalış. Kalkıp dolma Mumbar yapma yani pratik ama besleyici şeyler olsun. Lütfen guzelim kafana takma.
Baslangic :53
Guncel: 52.8
Yuzde: 0.37 yanlis hesaplamis olabilirim ilk malum sevgiler :))
Süper bir başlangıç güzelim tebrik ederim.
Busem özleniyorsun canım . Neden Defne nin kulağında hala sorun var ki ? Kuzum yaa.... Tekrar mi dr a gitseniz? ?
Geçen hafta 67
Bu hafta 66.9
Fark 0.1
Yüzde 0.15
Tebrikler ablacim. Az olsun da eksi olsun böyle moral verelim.
Tramwaydayim gidiyorum nöbete.

Kolay gelsin ablacım.

çok takıyorum gülüm yaa haklısın korkuyorum şu şekerden çok.dahiliyeye gittim geldim dr şekerini ölç pazartesi gel dedi.insülini ayarlicaz dedi.yürüyüş yap dedi ama yapamicağımı söyledim bebek aşağıda olduğu için en başından beri hareket yasak

Ya sibel bilmiyorum cok canim sıkıldı cocuk gecen hafta augmentin kullandi bitti agri bu hafta denize basladik ayni ilaci ayni sorundan ve defne dun yine kulagim diye uyandi ben cikamadim isin icinden bu gecmeyen bi iltihap miymis goturecegiz yine dr bu gece de bi bakalim da durumuna. Bi de yavrum agir ilac ictigi bobrrklerine yazik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…