@seyhan77 ablacim ne guzel oldu senden mesaj gormek, masallah ablacim kizina, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Benimde 1 bucuk ayim kaldi doguma.Bekliyoruz ablam:)
B Burcak41 vePembis Hayaller nasil gidiyor kizlar diyetler:)
@asya_01 gulum ne var ne yok?
@abesle_istigal kuzum mezun mu ediyoruz seni yahu bugun, icim bir tuhaf oldu
@KarKralicesi ,Dahlia_ nasil oldunuz kizlar?
@haeshin nerelerdesin canim, kizlar nasil oldu?
@tiffany20 senide ozledik be guzelim...
@gulpinargul canim her egzersizden once isinma hareketleri yapmalisin.Mekik cekerken ve sonrasinda yasadigin kas agrisida oldukca normal gulum.Kaslarin calistigi ve gelistigi icin oluyor o agri.Su esneme hareketlerine bak gulum sagligini kotu etkilemezse yap canim.Baktin bu egzersizler zorluyor seni 5dk yuruyus yapip sonra mekik gibi egzersizleri yapabilirsin.
Gunaydinlarr hepinize hayirli cumalar olsun ben de ogleden sonra bildirimimi yapacagiiim
Yawrukush simdilik keyifle bedenimin patates kizartmasiolmadan daha mutlu oldugunu hissediyorum. Psikolojik olarak bile daha mutluyum siz de durumlar nasiiil
Çok sağol canım. Bu halinde benim için uğraştın. Hakkını helal et gülümmarlin18 canim evde rahatlikla yapabilecegin, dizlerini zorlamayacak bir kardiyo egzersizi bu.
Bir dene zorlanirsan, begenmezsen yenisini paylasirim canim..
Öyle kuzum hele de ben razıyım 100 gr gitmesine haftalardır uğraşıyorumTebrikler canım 100 gr 100 gr dır yine azda olsa ikimizde 100 gr vermişiz kendimi böyle avutuyorum
Kuzum kaç aydır diyet yapıyonİnsaallah canim kendine guven olurmu
Bana imkansiz geliyordu ama oldu hic vazgecme
Daha 6kilo vermem lazim istedigim gibi olmak icin:)
Hayırlı cumalar kuzumHepinize hayırlı sabahlar kızlar Hayırlı cumalar
Herkese bol eksilerr
Dahlia_ hemde cok daha guzel oluyormuş mide yanması geçiyor bir kere. Devlet yurdunda kalıyorum kyk da. Cok cesit var ama hep sagliksizliga tesvik ediyor bu durum her gun patates kizartmasi yerdim sicak sicak çıtır çıtır
Sibelim aslında geçen hafta 71.9 çıktım regliden dolayı. bu hafta bana mucize gibi geldi. karbonhidrat arttırdım iyi geldi gibi gerçekten arttırmak lazımSeyhan ablam gittin unuttun bizi. Allah bir avazda kurtarsin kızını da. Takıma dön artık bak gidenler br bir dönüyor :)
Aklımı celiyo ya her hafta 100 gr nedir ama ben bu hafta biraz fazla yicemm yok böyle olmuyor.
Kuzum çok da yüksek değil aslında ama hamile olduğun için endişelendiriyor seni haliyle. Bi şey olmaz kuzuna Allah in izniyle korkma. Bulbildin mi donanımlı bir devlet hastanesi.
Maşallah yüzdeye kossss :))
Tebrik ederim hepinizi Süpersiniz.
Kız sen o yemelere rağmen verisn 100 gr helal olsun.
Biz bu hafta fazla yiyelim biraz Hazalım gercekten bir de böyle deneyelim.
Tebrikler kuzum çok şükür azda olsa gitmişG.h 68
B.h 67.8
Fark 0.2
Yüzde 0.29
Birazdan oglanla dışarı cikicaz kızlar bir arkadaşla bulusucaz. Ogleden sonra ugrarım tekrar öpüyorum sizleri
Iyidir tatlım sen nasilsinNe yapıyorsunuz fıstıklar gününuz nasıl geçiyor
Ya bn yuzdemi hesaplamaya çalıştım 1100 çıktı acaba doğru yaptimmi bi bakarmsiinz size zahmet
Ne yapıyorsunuz fıstıklar gününuz nasıl geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?