Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım bugün demi adım yarışmamız varGünaydın kızlar
yediklerime daha dikkat ediyorum gülüm düştü biraz biraz.burnum kanadı dün bu yaşıma kadar hatırlamam hiç kanadığını şaşırdım ama baya kanadı.sen nasılsın?Pembis Hayaller Meliscim nasil oldun canim, daha iyi misin, aklim sende...
B Burcak41 canim nasil gecti sozunuz, verdiniz mi kuzenini Allahin emriyle
marlin18 kuzum misafirlik nasildi?Ben misafirliklerde Akinin pesine kosmaktan helak oluyorum , insallah senin guzel gecmistir..
Alya008 Fikriyecigim bu hafta gozum seninde uzerinde kacamaklarina cezalarin 500JJden baslayacak haberin ola
@tiffany20 Melisim dun yazamadim kuzum sana nasilsin, nasil gidiyor, okulda her sey yolunda mi?
B belindamm iyi misin Sibelim, kirginligin gitti mi?
@edsoff vefyzanur bugun menu yazmaya baslayin kizlar yoksa ceza gelecek haberiniz olsun
Dahlia_ menulerini duzene koy canim, bak safak da az kaldi ha gayret..
gogo2405 ablam, @haeshin , @KarKralicesi yoklugunuz cok belli nerelerdesiniz?
@gulpinargul Pinarcim iyi misin canim 2 gundur ugramadin takima?
M M_atruska kuzum carsambaya kadar hafif hafif karbonhidrat ye, carsamba persembe sebze- protein agirlikli yersin guzelim.Bu haftada gidecek kilolar insallah:)
asya_01 nasil oldun guzelim, sekerin nasil?
Canım doğumuna çok az kalmış senin normalmi sezeryanmı olucaksın:))yediklerime daha dikkat ediyorum gülüm düştü biraz biraz.burnum kanadı dün bu yaşıma kadar hatırlamam hiç kanadığını şaşırdım ama baya kanadı.sen nasılsın?
Uzun zaman girmeyince site seni kabul etmemişGünay din kizlar ayyy kaç saattir telefondan üye girişi yapmaya calisiyorum ,tam kalkip PC yi acacaktim girdi![]()
Diyet kahvaltı hadi bakalım sonrasında cezalar gelmesinde:)))Diyetime uygun kahvalti yapip geliyorum![]()
hiç bilmiyorum canım dr daha bişey demedi şeker hastasıyım normal yaptırabilecek mi bilmiyorum ama bana kalsa normal isterim tabi herşeyin doğalı daha iyidir ama ters durum olursada naparlar bilmem.Canım doğumuna çok az kalmış senin normalmi sezeryanmı olucaksın:))
Canım bu kadar üzme kendini alısmışsın zor tabi kaybetmek üzücü ama kendini harab etme başka bir kedi bulup yerini doldurabilirsin hem okadar aç hayvan varki hem sevabına girersin hemde bir hayvanı açlıktan kurtarırsınYawrukush iyi değilim hiç iyi değilim 2 yıldır ilk defa yanımda uyumadi bombostu yatağı bnde sabaha kadar uyuyamadim ağladım ağladım bu çok haksızlık o baska yerde uyuyamazdiki ama şimdi toprakta sabah mutlaka uyandirirdi gelirdi yanıma yalardi yüzümü ama şimdi yok çok canım yanıyor onsuz ne yapacağım nasıl alisacagim bilmiyorum bni bugünlük yok sayın bilmiyorum yarın iyi olursam gelirim
![]()
Çok güzel canım. Bol su içmek kadar güzeli yok.aaa canım yanlış yazmışım 18 yazıcaktım 8 yazılmamış bağzen net donuyo azönce de 2 bardak içtim 20 bardak su içtim canım ben şu kuşuyum 1 bardakla mümkün değil kalamam:))
İdam çıksa nolcak ki gülüm 1 2 sini asacaklar sonra da işine gelmeyen insanları idam edecekler . Ayrıca idam hafif kalır. Böyle kafasını tuğlaylà beyni patlayana kadar vurcan. Ya da recm. Ben bir İran filmi izlemiştim Süreyya yi taşlama diye. Orda masum günah siz bir kadını recm ettiler ama beyninden kanlar fiskirdi. Ha bunlara da aynısını yapacan.Evet ya okadar üzüyoki bu haberler beni bence idam ćıksın bu kahrolası insanlara yaşamayabile hakları yok bu cani insanların(
Bi yumurtam eksik kuzum haklısın.Menün süper canım ama kahvaltılarını artır biraz bişeyler ye özellikle sabah metebolizma ićin önemli
Herkesi tebrik ediyorum.
Çok şükür sabah bi şeyler yemişsin.Menüm
Sabah
Sirkeli su
5 küçük salatalık
Öğlen
Bozbaş
domates
Ara
2 fincan çay
1 dilim kek
1 tane kadar nar
Akşam
2 kaşık pilav
Kıyma kavurma
Domates
Yoğurt
Su 1 litre, içicem daha
Son zmanlarin özgem tabi çabuk yorulursun. Zatrn tüm gün kosturmaca halindesin. Akin uyudu kaç sen de uyu dinlenirsin.Canlar oglen Akini yatirirken yaninda uyumus kalmisim.
Kusuruma bakmayin, cok cabuk yoruluyorum artik..
Uyanincada Akin acliktan kiriliyordu alelacele yemek hazirladim.
Simdi karnimizi doyurduk.Ve tabiki Akin evde durmuyor.
Esim hala is yerinde, aradim ne zaman geleceksin diye,belki 1 saate, belki 5 saate biter isim bilmiyorum diyor.
Dun is yerinde kullandiklari sistem coktu bizim de hafta sonumuz gitti boylelikle..
Oglenin 12sinden beri is yerinde saat 5bucuk oldu.
Bebegin kiyafetlerini yerlestirmek istiyorum cekmecelik yok, guya bu hafta sonu ikeaya gidip cekmecelik alacaktik.
Telefonum 2 haftadir bozuk guya bu hafta sonu onuda halledecektik, o is de kaldi.
Off offf Akin bir yandan bir dakika huzur vermiyor, az evvel artik yeter diye patladim.
Simdi bulasiklari toplayip Akini hava kararana kadar parka goturecegim.
Insallah biz donene kadar da esim gelir ama hic umudum yok
Hepinize iyi istirahatler, iyi geceler kizlar, yarin gorusmek uzere...
Dün gece uyuyamadım agrimdan özgem. Eşim ilaç getirdi oyke sızmışim. Simdi bi de kv kb Türkiye ye gitti. Dükkanda ki sabah hazirliklarina yardıma gidicem her gün. Bugün gittim 12 ydi geldik oglanla. Onu uyuttum ben de uyumuşum . İyi geldi . Bir de sıcak bir duş aldım. Daha ii gibiyim.canim cok yordun dun kendini normal boyle olman.
bugun bari dinlen yoksa hasta olursun.
bende ne zaman kendime yuklensem ertesi 2 gun zor geciyor Sibelim..
ehehe geliciiiim Edam ama geldigim gibide kilolari verir giderim
yarismaya katilan tum guzellere tebrikler
hepinize kocaman alkislarrrr.
Harikasiniz kizlar ne guzel adimlar atmissiniz, Fatimem emegine saglik canim.
Bugun menun sonunda guzel olmus canim, gozum hala uzerinde...
aksamda ac kalmasaydin canim, ama menunde egzersizinde guzel![]()
Pembis Hayaller Meliscim nasil oldun canim, daha iyi misin, aklim sende...
B Burcak41 canim nasil gecti sozunuz, verdiniz mi kuzenini Allahin emriyle
marlin18 kuzum misafirlik nasildi?Ben misafirliklerde Akinin pesine kosmaktan helak oluyorum , insallah senin guzel gecmistir..
Alya008 Fikriyecigim bu hafta gozum seninde uzerinde kacamaklarina cezalarin 500JJden baslayacak haberin ola
@tiffany20 Melisim dun yazamadim kuzum sana nasilsin, nasil gidiyor, okulda her sey yolunda mi?
B belindamm iyi misin Sibelim, kirginligin gitti mi?
@edsoff vefyzanur bugun menu yazmaya baslayin kizlar yoksa ceza gelecek haberiniz olsun
Dahlia_ menulerini duzene koy canim, bak safak da az kaldi ha gayret..
gogo2405 ablam, @haeshin , @KarKralicesi yoklugunuz cok belli nerelerdesiniz?
@gulpinargul Pinarcim iyi misin canim 2 gundur ugramadin takima?
M M_atruska kuzum carsambaya kadar hafif hafif karbonhidrat ye, carsamba persembe sebze- protein agirlikli yersin guzelim.Bu haftada gidecek kilolar insallah:)
asya_01 nasil oldun guzelim, sekerin nasil?
Dr unu aradın mi?yediklerime daha dikkat ediyorum gülüm düştü biraz biraz.burnum kanadı dün bu yaşıma kadar hatırlamam hiç kanadığını şaşırdım ama baya kanadı.sen nasılsın?
Yawrukush iyi değilim hiç iyi değilim 2 yıldır ilk defa yanımda uyumadi bombostu yatağı bnde sabaha kadar uyuyamadim ağladım ağladım bu çok haksızlık o baska yerde uyuyamazdiki ama şimdi toprakta sabah mutlaka uyandirirdi gelirdi yanıma yalardi yüzümü ama şimdi yok çok canım yanıyor onsuz ne yapacağım nasıl alisacagim bilmiyorum bni bugünlük yok sayın bilmiyorum yarın iyi olursam gelirim
![]()
dr um devlette ya gülüm telden ulaşmam mümkün değil.anca kontrole gittiğimde söyleyebilirimÇok güzel canım. Bol su içmek kadar güzeli yok.
İdam çıksa nolcak ki gülüm 1 2 sini asacaklar sonra da işine gelmeyen insanları idam edecekler . Ayrıca idam hafif kalır. Böyle kafasını tuğlaylà beyni patlayana kadar vurcan. Ya da recm. Ben bir İran filmi izlemiştim Süreyya yi taşlama diye. Orda masum günah siz bir kadını recm ettiler ama beyninden kanlar fiskirdi. Ha bunlara da aynısını yapacan.
Bi yumurtam eksik kuzum haklısın.
Herkesi tebrik ediyorum.
Çok şükür sabah bi şeyler yemişsin.
Son zmanlarin özgem tabi çabuk yorulursun. Zatrn tüm gün kosturmaca halindesin. Akin uyudu kaç sen de uyu dinlenirsin.
Dün gece uyuyamadım agrimdan özgem. Eşim ilaç getirdi oyke sızmışim. Simdi bi de kv kb Türkiye ye gitti. Dükkanda ki sabah hazirliklarina yardıma gidicem her gün. Bugün gittim 12 ydi geldik oglanla. Onu uyuttum ben de uyumuşum . İyi geldi . Bir de sıcak bir duş aldım. Daha ii gibiyim.
Dr unu aradın mi?
Çok alışmışsin belli ki . İnsanın sevdiği bir varlığı kaybetmesi ne kötü...