• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayyy cocukla nasil olur misafirlik Yawrukush Yawrukush ozgem sen iyi bilirsjn.oturtmadi beni iki dakika.ordan oraya karistirmadik dökmedik yer birakmadi.eltimkerde ordaydi.her kafadan ayri ses cikti.yok bu cocugu soyle yapin yok boyle davranin.cok moralim bozuldu tabii.bir daha kimseye gitmeyelim dedim esime .cok huzursuz oldum.

Ayyy cocukla nasil olur misafirlik Yawrukush Yawrukush ozgem sen iyi bilirsjn.oturtmadi beni iki dakika.ordan oraya karistirmadik dökmedik yer birakmadi.eltimkerde ordaydi.her kafadan ayri ses cikti.yok bu cocugu soyle yapin yok boyle davranin.cok moralim bozuldu tabii.bir daha kimseye gitmeyelim dedim esime .cok huzursuz oldum.
vallahi rn gyzeli evde oturcan asagi ben ole yapiorum. oglan heryeri karstirio beynim dönuyor. ya ewde oturcan yada disarda takilcan brn bunu bilir bunu solerim :) cocuk kac yssinda

vallahi rn gyzeli evde oturcan asagi ben ole yapiorum. oglan heryeri karstirio beynim dönuyor. ya ewde oturcan yada disarda takilcan brn bunu bilir bunu solerim :) cocuk kac yssinda
1 buçuk yaşında. Ama cok hareketli. Evimiz geniş istediği gibi dolaşıyor evde.ıvır zıvır seyleri de ortadan kaldırdım .baskasinin evinde cocuk herseyi merakla incelemek ellemek istiyor tabi.olan anneye oluyor

KahvaltıM: 3 dilim ekmek,peynir,domates, salatalık,zeytin, 1 yumurta, iki kaşık bal ,1 avuç ceviz fıstık
Öğle;3 kare bitter, iki kaşık bulgur pilavı,yarım kase yoğurt
Aksam;1 büyük ayran ,yogurtlu sebze sote,1 dilim ekmek
Spor;10 bin adim yürüdum
Yawrukush Yawrukush

1 buçuk yaşında. Ama cok hareketli. Evimiz geniş istediği gibi dolaşıyor evde.ıvır zıvır seyleri de ortadan kaldırdım .baskasinin evinde cocuk herseyi merakla incelemek ellemek istiyor tabi.olan anneye oluyor
aynen benmki de 2 yasinda zaten 3 olana kadar bole arastirmaci olacaklar. merak yasindalar. biyere gittiginde ne oturdugundan ne konustugundan bisi anlion. yorulmasi cabasi en iyisi ozgutluk alanina :)

da da dammm menum geliyor :)
sabah
2 dilim ekmek
domates salatalik
3 catal mihlama
cay az sekerli :)
3 haslanmis yumurta
aksam
yarim tabak turlu
1 dilim ekmek
2kasik yogurt
2 catal plav
su 1.5 lt
ara 1 mandalina
9 bin adim Dahlia_ Dahlia_

Bugün menüm
Sabah:iki haslanmis yumurta
2dilim ekmek
Zeytin
İki tane patates kizartmasi
Uç dilim kasar peyniri

Öğlen,
İki minik karniyarik
Yoğurt
İki dilim ekmek
Şehriye çorbası

Ara, muz

Aksam,
Bir minik karniyarik
Çok az kavun
Bir klasik patates salatasi
Bir dilim ekmek

Su,iki bardak icmisim ,içmeyi unutmusum yaa
Spor yok

Bugün menüm
2dilim ekmek
Zeytin
Uç dilim kasar peyniri

Öğlen,
İki minik karniyarik
Yoğurt
İki dilim ekmek
Şehriye çorbası

Ara, muz

Aksam,
Bir minik karniyarik
Çok az kavun
Bir dilim ekmek

Spor yok
bende unutuyorum ya muhtemel sende sevmiosun su icmeyi

Selam kizlar nasilsiniz, kahvalti ettik, ortaligi toparladim.
Esimle Akin ucak gosterisivar oraya gidecekler bende biraz dinlenmeyi planliyorum.
Sizler nasilsiniz?
Hafta sonu durgun yine takimimiz :)

Özgem dün o kadar geldim yazdım menümü vermemişim
Sabah
Sirkeli su
1 dilim ekmek
Omlet
Domates salatalık
Peynir
Öğlen
Biraz makarna
Akşam
Nohut yemeği
Su 2 litre
Spor 10000 adım
co kguzel Hazalim:)

Diyetime uygun kahvalti yapip geliyorum:eğlence:
harika, gozlerimden yaslar akti da akti :)

yediklerime daha dikkat ediyorum gülüm düştü biraz biraz.burnum kanadı dün bu yaşıma kadar hatırlamam hiç kanadığını şaşırdım ama baya kanadı.sen nasılsın?
hayirdir insallah canim..
bende surekli bir yerlerimi kesiyorum, kanamam hic durmuyor cok uzun sure.
gecmiso lsun gulum..

Gunaydinlarr hepinize oncelikleee.
Yawrukush Yawrukush verdik verdik sonra oynadık falan ama çok yoruldum ne yalan soyleleyim. Kosturup durduk. Bir de benden de küçük kuzenim böyle içim farkli oldu. Allah mutlu etsiiin :)
Hayirli olsun canim, Allah tamamina erdirsin:)

Yawrukush Yawrukush iyi değilim hiç iyi değilim 2 yıldır ilk defa yanımda uyumadi bombostu yatağı bnde sabaha kadar uyuyamadim ağladım ağladım bu çok haksızlık o baska yerde uyuyamazdiki ama şimdi toprakta sabah mutlaka uyandirirdi gelirdi yanıma yalardi yüzümü ama şimdi yok çok canım yanıyor onsuz ne yapacağım nasıl alisacagim bilmiyorum bni bugünlük yok sayın bilmiyorum yarın iyi olursam gelirim :KK43:
canim hic kolay degil.
zamana ihtiyacin var, dedigim gibi bir minik kediye daha umut olabilirsin...

Gecikmiş bir günaydın kızlar geç kalktık kahvaltı kahve keyfi biraz kitap okudum.
Bikaç gündür fazla gelemedim haklısın özgem nöbet çıkışı falan olunca günün yarısı yatarak geçti dün bugün pek bişey yapasım yok bakalım günün kalanı nasıl geçecek.
Dün menumude yazmamışım
Öğlen kahvaltı yumurta peynir zeytin tereyağlı ekmek 2 dilim çay

Sade kahve 3 hurma

Akşam 1 kepçe çorba 1 tabak mercimekli bulgur pilavı salata

Bir mandalina

Su 2 lt
Spor 5700 adım
benimde hicbir sey yapasim yok ablam.
menun guzel olmus :)

Çok güzel canım. Bol su içmek kadar güzeli yok.

İdam çıksa nolcak ki gülüm 1 2 sini asacaklar sonra da işine gelmeyen insanları idam edecekler . Ayrıca idam hafif kalır. Böyle kafasını tuğlaylà beyni patlayana kadar vurcan. Ya da recm. Ben bir İran filmi izlemiştim Süreyya yi taşlama diye. Orda masum günah siz bir kadını recm ettiler ama beyninden kanlar fiskirdi. Ha bunlara da aynısını yapacan.

Bi yumurtam eksik kuzum haklısın.

Herkesi tebrik ediyorum.

Çok şükür sabah bi şeyler yemişsin.

Son zmanlarin özgem tabi çabuk yorulursun. Zatrn tüm gün kosturmaca halindesin. Akin uyudu kaç sen de uyu dinlenirsin.

Dün gece uyuyamadım agrimdan özgem. Eşim ilaç getirdi oyke sızmışim. Simdi bi de kv kb Türkiye ye gitti. Dükkanda ki sabah hazirliklarina yardıma gidicem her gün. Bugün gittim 12 ydi geldik oglanla. Onu uyuttum ben de uyumuşum . İyi geldi . Bir de sıcak bir duş aldım. Daha ii gibiyim.

Dr unu aradın mi?

Çok alışmışsin belli ki . İnsanın sevdiği bir varlığı kaybetmesi ne kötü...
gecmis olsun canim cok yoruyorsun kendini sende..

Yarin yine yurda gececegim annem yapiyorda yapiyor yemekleri yemicem diye kebdimi zor turuyorum. :)) Bir de akrabalar ooo suzulmussun moduna girince biİZkimkiler cozuttu :)))
anne kalbi iste illaki yedirecek seni :)

cok iyi bilirim gulum bu durunlari takma kimseyi kafana..

KahvaltıM: 3 dilim ekmek,peynir,domates, salatalık,zeytin, 1 yumurta, iki kaşık bal ,1 avuç ceviz fıstık
Öğle;3 kare bitter, iki kaşık bulgur pilavı,yarım kase yoğurt
Aksam;1 büyük ayran ,yogurtlu sebze sote,1 dilim ekmek
Spor;10 bin adim yürüdum
Yawrukush Yawrukush
cok guzel olmus canim..

da da dammm menum geliyor :)
sabah
2 dilim ekmek
domates salatalik
3 catal mihlama
cay az sekerli :)
3 haslanmis yumurta
aksam
yarim tabak turlu
1 dilim ekmek
2kasik yogurt
2 catal plav
su 1.5 lt
ara 1 mandalina
9 bin adim Dahlia_ Dahlia_
senden menu gormek ne guzel Edam :)

Bugün menüm
2dilim ekmek
Zeytin
Uç dilim kasar peyniri

Öğlen,
İki minik karniyarik
Yoğurt
İki dilim ekmek
Şehriye çorbası

Ara, muz

Aksam,
Bir minik karniyarik
Çok az kavun
Bir dilim ekmek

Spor yok
sporda olsa supper olacakmis feyzos..

co kguzel Hazalim:)

harika, gozlerimden yaslar akti da akti :)

hayirdir insallah canim..
bende surekli bir yerlerimi kesiyorum, kanamam hic durmuyor cok uzun sure.
gecmiso lsun gulum..

Hayirli olsun canim, Allah tamamina erdirsin:)

canim hic kolay degil.
zamana ihtiyacin var, dedigim gibi bir minik kediye daha umut olabilirsin...

benimde hicbir sey yapasim yok ablam.
menun guzel olmus :)

gecmis olsun canim cok yoruyorsun kendini sende..

anne kalbi iste illaki yedirecek seni :)

cok iyi bilirim gulum bu durunlari takma kimseyi kafana..

cok guzel olmus canim..

senden menu gormek ne guzel Edam :)

sporda olsa supper olacakmis feyzos..
idare eder iste :)

Back
X