şuuu sensinn taaammııı benim bir ismim varrrrrr ...gitmiyom inat değil mi kök salacam burdaFatime şunla konuşma gider birazdan
Fatime şunla konuşma gider birazdan
hee yaa şu pis alerji ilaçları bi içiyosun bir daha kalkamıyosun ...temiz hava alırsan biraz iyi geliyor sürekli odada tıkılı kalma bi hava al sonra istiyorsan yine yatarsın . yoksa çok uyumaktan başın ağrır .Uyudummm, hatta öğlene doğru zor kalktım, alerji için ilaç alıyorum ondan böyle 7/24 uykum varr
öyle bişey mi varmış ben bilmiyordum ozaman bunu es geçelim cahilliğe verelim
ekmeği böreğin arasına koyup yedimDoğru söyle bak Özgeye söylemem, böreği ekmeyin arasına koyup mu yedinnn
irem adama günahını vermez , sana mı bakacak
Doğru söyle bak Özgeye söylemem, böreği ekmeyin arasına koyup mu yedinnn
hee yaa şu pis alerji ilaçları bi içiyosun bir daha kalkamıyosun ...temiz hava alırsan biraz iyi geliyor sürekli odada tıkılı kalma bi hava al sonra istiyorsan yine yatarsın . yoksa çok uyumaktan başın ağrır .
kıza baksana 1 senedir mezun olamadı ... niye çünkü onun mantığı şu : o yağların hepsi benim her biri benim bir parçam ,vermiycemde vermiycem hepsi benimNerden biliyorsunnn
Günahını bilmem de istersen fazla kilolarından verir sanaa
Börek ekmeğin arasına koyupta yeniliyormuymus
şuuu sensinn taaammııı benim bir ismim varrrrrr ...gitmiyom inat değil mi kök salacam burda
Nereye gidecekkk baksana tilki misali dönüp dönüp geliyorr
kıza baksana 1 senedir mezun olamadı ... niye çünkü onun mantığı şu : o yağların hepsi benim her biri benim bir parçam ,vermiycemde vermiycem hepsi benim
Normalde yenmez ama Feyzadan bekliyorum benn, baksana ekmeği böreğin arasına koyup yedim diyorr
Normalde yenmez ama Feyzadan bekliyorum benn, baksana ekmeği böreğin arasına koyup yedim diyorr
agsını burnunu kırarım hakıza baksana 1 senedir mezun olamadı ... niye çünkü onun mantığı şu : o yağların hepsi benim her biri benim bir parçam ,vermiycemde vermiycem hepsi benim
Ay ben şimdi ispiyoncumu oldum
Ay ben şimdi ispiyoncumu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?