- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
Canlarim gecmisi ancak bitirebildim:)
Bir yandan da kahvaltimi edip cayimi yudumluyorum, buyrun gelin beraber olsun.
Takimimiza yeni uyelerimiz geldi, takimimiz canlandi ne guzel :)
Nasilsiniz bugun guzeller?
harikasin canim :)
canim anladigim kadariyla gittigin doktorlar cok negatif.
sen icini ferah tut, Allahin izniyle saglikla kavusacaksin kuzuna...
canim her sey senin zihninde bityor.
guzel bir program yap, zaten calisan birisin, zamani etkin kullaniyorsun.
halledemeyecegin bir sey yok Iremcim :)
elbette canim ozaman 10 dk yuruyus cezasi verelim sana :)
iyiyiz canim cok sukur tam gaz takima adapte olmaya calisiyorum ben :)
Bu arada tamamdir cezama raziyim
bende sokak köpeklerini yanıma alıp koşturcam mahalledesonunculuğu bile kaçırdı bu kara bahtt
sen bana iyi bir yorum yaptın ,bak bak iyi bak ben feyza bi yanlışın olmasın bana mı yazdın o yorumu eminmisin
ayy abla çok tehlikeli o ya,ağzın uyuşukken dudağını koparırdın Allah korusun ,bir daha sakın yeme öyle lütfen . bende olduda ordan biliyorum .dudağı koparmışım uyuşuk olduğu için fark etmedim ,çevredekiler dedi ağzındn kan akıyor diye,baktım dudağımı ısırmışım .
bana bir kere canım demedinnn
adama bak ne diye dokunuyo ya töbe töbe![]()
Yanimiza ne alcaz bilmem ama kosmamiz sart orasi bi gercek 80 kiloyu ömür boyu tasiyamayiz sanirsam
haklisin ablacim, arada yollamam okula.
zaten dogum olacak, yeniyil tatili evde olacak, ondan cok kisa bir sure sonrada somestir tatili, epey evde takilacak Akin :)
yaa sen bu okulu birak Feyzoss,doner, hamburger ne olacak boyle
okul nasil gecti?
marifetli hatun :)
canim Allah gonlunuze gore versin, dogal yolla, saglikla, hayirli evlatlariniz olsun insallah...
ne heyecanlanmistik takimca silik cizgiye :)))
merhaba canim, nasilsin, sinavin nasil gecti??
canim aramiza hosgeldin, ben Ozge 28 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2.bebise hamileyim, beden egitimi ogretmeniyim.
Allah sanada hayirli zamanda, hayirli evlatlar nasip etsin insallah..
Azimle kilolarini verecegine eminim,diyet, beslenme, egzersiz ile ilgili her ne konuda yardima ihtiyacin olursa, hep buradayim :)
Amiiin canim benim amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin sana da hayirli dogum nasip etsin canim :)
Merhaba Kizlar nasilsiniz . geçmişi okuyamadım önemli bir şey yoktur umarım . Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler . fırsat bulup da gelemiyorum . esim üşütmus hasta nazlaniyo . cocuk bir yandan .ben kime nazlansam![]()
Hos bulduk canim benim cok cok gecmis olsun :)
evet benimde elimden duadan başka bişey gelmiyorduanızı eksik etmeyin Allah razı olsun herkesten
![]()
Canim benim de.dualarimdasin Rabbim saglikla kavusmani nasip etsin yavruna insallah..
Valla elinden gelenin fazlasini yapıyorsun özgemEbru çok iyi çıktı kendisi hemen cezasını yapmış kaptanım
![]()
Yaparım tebi ne sandiniz