• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canlarim gecmisi ancak bitirebildim:)
Bir yandan da kahvaltimi edip cayimi yudumluyorum, buyrun gelin beraber olsun.
Takimimiza yeni uyelerimiz geldi, takimimiz canlandi ne guzel :)
Nasilsiniz bugun guzeller?

harikasin canim :)

canim anladigim kadariyla gittigin doktorlar cok negatif.
sen icini ferah tut, Allahin izniyle saglikla kavusacaksin kuzuna...

canim her sey senin zihninde bityor.
guzel bir program yap, zaten calisan birisin, zamani etkin kullaniyorsun.
halledemeyecegin bir sey yok Iremcim :)

elbette canim ozaman 10 dk yuruyus cezasi verelim sana :)

iyiyiz canim cok sukur tam gaz takima adapte olmaya calisiyorum ben :)
Bu arada tamamdir cezama raziyim :D

bende sokak köpeklerini yanıma alıp koşturcam mahallede :KK70: sonunculuğu bile kaçırdı bu kara bahtt :KK70:

sen bana iyi bir yorum yaptın ,bak bak iyi bak ben feyza bi yanlışın olmasın bana mı yazdın o yorumu eminmisin :KK70:

ayy abla çok tehlikeli o ya,ağzın uyuşukken dudağını koparırdın Allah korusun ,bir daha sakın yeme öyle lütfen . bende olduda ordan biliyorum .dudağı koparmışım uyuşuk olduğu için fark etmedim ,çevredekiler dedi ağzındn kan akıyor diye,baktım dudağımı ısırmışım .

bana bir kere canım demedinnn :63::63::63:

adama bak ne diye dokunuyo ya töbe töbe :KK70::KK70::KK70:

Yanimiza ne alcaz bilmem ama kosmamiz sart orasi bi gercek 80 kiloyu ömür boyu tasiyamayiz sanirsam :D :D

haklisin ablacim, arada yollamam okula.
zaten dogum olacak, yeniyil tatili evde olacak, ondan cok kisa bir sure sonrada somestir tatili, epey evde takilacak Akin :)

yaa sen bu okulu birak Feyzoss,doner, hamburger ne olacak boyle:KK43:
okul nasil gecti?

marifetli hatun :)

canim Allah gonlunuze gore versin, dogal yolla, saglikla, hayirli evlatlariniz olsun insallah...

ne heyecanlanmistik takimca silik cizgiye :)))

merhaba canim, nasilsin, sinavin nasil gecti??

canim aramiza hosgeldin, ben Ozge 28 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2.bebise hamileyim, beden egitimi ogretmeniyim.
Allah sanada hayirli zamanda, hayirli evlatlar nasip etsin insallah..
Azimle kilolarini verecegine eminim,diyet, beslenme, egzersiz ile ilgili her ne konuda yardima ihtiyacin olursa, hep buradayim :)

Amiiin canim benim amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin sana da hayirli dogum nasip etsin canim :)

Merhaba Kizlar nasilsiniz . geçmişi okuyamadım önemli bir şey yoktur umarım . Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler . fırsat bulup da gelemiyorum . esim üşütmus hasta nazlaniyo . cocuk bir yandan .ben kime nazlansam :deli::deli:

Hos bulduk canim benim cok cok gecmis olsun :)

evet benimde elimden duadan başka bişey gelmiyor:KK43: duanızı eksik etmeyin Allah razı olsun herkesten:KK200:

Canim benim de.dualarimdasin Rabbim saglikla kavusmani nasip etsin yavruna insallah..

Valla elinden gelenin fazlasini yapıyorsun özgem :KK200: Ebru çok iyi çıktı kendisi hemen cezasını yapmış kaptanım :halay:

Yaparım tebi ne sandiniz :D :D kendim.kestim cezami :D

Feyzam nasılsın kuzum arkadaşlarınla aranız düZeldi mi.

Kız sen ne ara pro oldun :KK70:
Yoksa öyleydin de ben mi yeni farkediyom.:KK70:

fyzanur fyzanur
Canim ben de sorcaktim bu arada nasi gecti günün. yeni üniye basladin sanirim dogru mu anladim yoksa ? :)

Valla nasıl bir şey gecirdim bilmiyorum.:KK70:
Çok komikti bana göre.

Bu ay bende soğan kürü denedim. ama sanırım bu ayda olmaz.
bu cumartesi regl günüm. genelde 2-3 gün gecer
35-36. gün oluyorum illaki :işsiz:
ara ara sancım var. geliyo yine şükrü :KK70:

dene dene bu ay. yılmak yok yola devam :KK5:
Ay Akşam Akşam güldürdün kuzum bana da bir kere aynısı olmuştu gece bir hayallerr bir hayallerr sabah baktım refik gelmiş :KK70::KK70:

fyzanur fyzanur
Canim ben de sorcaktim bu arada nasi gecti günün. yeni üniye basladin sanirim dogru mu anladim yoksa ? :)
Kız ben bayadır pro üyeyim yani torpilliyim ona göre ha :)

Merhaba kızlar ben kendimi tanıtayım sizlere
Kullanıcı Adı : Ebush_354
İsim (İsteğe Bağlı ): Ebru
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: Yok
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 84
Hedef kilonuz : 60
Kilo alma hikayeniz : Kendimi bildim bileli zaten kiloluydum. Kilo verme süreçlerim oldu fakat insülin direnci ve polikistik over yüzünden her seferinde daha fazla kilo aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Karşıma çıkan her türlü rahatsızlığımda önüme hep kiloyu koydular ve bu da artık benim canım çok fazla sıkmaya başladı. Artı bebek sahibi olmak istiyoruz ama kilo önümüzde büyük bir engel..

Bugün pek bir düzenli olmadı ama yarın menü paylaşımına başlayacağım..
Aramıza hoşgeldin canım :))

Ay maşallah ne çok yazışmalar olmuş özlemişim ;)
Kızlar sınavlarım var o yüzden gündüz pek gelemiyorum :( gece de şansa iki gündür yatılı misafirim var. o yüzden bu aralar çok gelmesem kusura bakmayın

Feyzam nasılsın kuzum arkadaşlarınla aranız düZeldi mi.

fyzanur fyzanur

ilgilendiğiniz için çok sağ olun kızlar. günüm kötü geçti. yalnız takıldım bütün gün. özür dilediğim kız sorun yok diyor da arkadaşları konuşmadı hiç ,onlar konuşmayınca bende bir şey söylemedim.tek takılıcam artık yapacak bir şey yok :( ben uyum sağlayamıyorum kimseye , muhabbetim felan kötü demekki ne biliyim işte olmuyor...

ilgilendiğiniz için çok sağ olun kızlar. günüm kötü geçti. yalnız takıldım bütün gün. özür dilediğim kız sorun yok diyor da arkadaşları konuşmadı hiç ,onlar konuşmayınca bende bir şey söylemedim.tek takılıcam artık yapacak bir şey yok :KK43: ben uyum sağlayamıyorum kimseye , muhabbetim felan kötü demekki ne biliyim işte olmuyor...
Kuzum üni ortamında zaten hemen arkadaş bulmak zor.o yüzden takma eminim yakın zamanda bulursun arkadaş. hem seni özür dilemişsin.kız tamam demiş diğerleri ne sorun ediyor anlamam.

Kuzum üni ortamında zaten hemen arkadaş bulmak zor.o yüzden takma eminim yakın zamanda bulursun arkadaş. hem seni özür dilemişsin.kız tamam demiş diğerleri ne sorun ediyor anlamam.
bilmiyorum ki değişikler ya da ben değişiğim anlamadım valla . şu saatten sonra arkadaş işi mümkün değil . bende küçük çocuk değilim arkadaş diye tutturacak da işte ders saatleri arasında 2,3 saat ara olunca sıkıntı oluyor.birde sınıfta tek oturunca psikolojim bozuldu iyice bugün.ayy dert anlata anlata sıktım herkesi neyse :)

Back
X