Akin kahvaltisini etti Sibelim, dun bugun gitmedi okula..Bi dünya alinti yaptim olmadi net agir biraz. Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Yeni arkadaslar gelmis güzel bi atmosfer olmus Grupta hosgeldiniz kizlar . Ben Sibel 28 yasındayım bir oglum var Fransa da yaşıyorum.
Yawrukush kuzum Akin hastaymis gecmis olsun. Simdi nasil?
@AKovser kuzum nasilsin ?
@Saadetim33 kuzum bu hafta fazla gitmis bak kalori artirtmak lazimmis demek.
gogo2405 ablam hayirli nobetler.
marlin18 canim nasilsin? Gecmis olsun enisteye.
@KarKralicesi ve @fyzanur kankicanlar nasilsiniz bakem ?
Alya008 Fikriye nasilsin ? Kizinca nasil?
@edsofi oglus nasil oldu canim?
@Burcak41 nasilsin guzelim ?
asya_01 Asya nasilsin canim ?
Unuttuğum varsa affola.
insallah canim :)Alya008 teşekkür ederim umarım hep birlikte vereceğiz
Hayırlısıyla görürsünüz o günleri inşallah :))
Hoşbuldum sen de yarışmaya hoşgeldin canım :))littlecoffeedoc hoşgeldin canım ben de dün başladım buraya Ebru ben de
Çok iyiyim canım allaha şükür kizinca derken kızımı sordun sanırımAlya008 Fikriye nasilsin ? Kizinca nasil
ohh misss :)Çok iyiyim canım allaha şükür kizinca derken kızımı sordun sanırımoda iyi çok şükür uyuttum azönce keyfime bakıyorum
Az kaldı canım bekle bu hafta çok azimliyim sana yetişicem
Tebrikler canım
Sen yerinde say gonca herkes sana yetişiyo
Hoşgeldin aramıza canım umarım en kısa zamanda kilolara Elveda dersin:)))
Sen görürsün dalga geçmeyi haftaya yarışalımmı kim daha çok kilo vericek
Sağolasın sibelimBi dünya alinti yaptim olmadi net agir biraz. Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Yeni arkadaslar gelmis güzel bi atmosfer olmus Grupta hosgeldiniz kizlar . Ben Sibel 28 yasındayım bir oglum var Fransa da yaşıyorum.
Unuttuğum varsa affola.
Evet canım haklısın normalde aç kalmamaya çalışıyorum en azından metebolizma ićin bir meyvede olsa yiyorum ama öğlen ablama koltuk takımı bakmaya gittik mağaza dolaştık fesbot yemek istemedim o yüzden saat 3 gibi yiyebildim geç yiyince akşam yemedimbugun hicbir sey yememissin canim, bak bu da iyi degil...
Bellimi olur yeni gelen arkadaş 4 kg vermiş benim ondan neyim eksik veremezmiyim yaniKaç haftadır gram gram veriyon bu hafta 2 kilomu vercen
Sağolasın sibelim
oyy gonca ablam kavgada soylenmez bu lafKaç haftadır gram gram veriyon bu hafta 2 kilomu vercen
Sağolasın sibelim
nasil gecti gulum formasyonun?Dünkü menüm
Sabah 1 sütlü kahve ( formasyon daydim. Sadece McDonald's yakindi ve ben kahve içtim.
Ogle kofte kasik salatasi ve meyhane pilavi
Ara ceviz ve 1 mandalina
Aksam yogurt ve 2 dlm tbe
3 lt su ve en son 22000 adim görműstüm adimsayarda .
Bugünkû menüm
Sabah 3 dlm tbe peynir 2 çatal kavurma avakado 1 çk reçel
Ogle elma ve yogurt
Aksam peynirli sebze sote ve domatesli makarna 5 6 yk
Yogurt yicem birazdan ve 3.5 lt su. Spor 100 jj ve 14000 adim
marlin18 ,
tamam canim mecbur kalinca yapacak bir sey yok.Evet canım haklısın normalde aç kalmamaya çalışıyorum en azından metebolizma ićin bir meyvede olsa yiyorum ama öğlen ablama koltuk takımı bakmaya gittik mağaza dolaştık fesbot yemek istemedim o yüzden saat 3 gibi yiyebildim geç yiyince akşam yemedim
Bütün gün gezince oda yoruldu ama saat 8 gibi falan uyuyo zaten bugün 1 saat erken uyudu :)))ohh misss :)
erken mi uyuyor bu kadar?
iyi olmaya çalışıyorum gülüm.sen nasılsın napıyorsun?spor diyet nasıl gidiyorBi dünya alinti yaptim olmadi net agir biraz. Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Unuttuğum varsa affola.
iyi hadi guzel olmus canim, keyfine bak :)Bütün gün gezince oda yoruldu ama saat 8 gibi falan uyuyo zaten bugün 1 saat erken uyudu :)))
Ayy yok ablama bişey beğendiremiyoz herşeyi didikliyo oda haklı en güzeli en iyisi olsun istiyo :)))tamam canim mecbur kalinca yapacak bir sey yok.
ama disarida da yiyebilecegin seyler var ac kalma bir dahakine :)
aldiniz mi koltuk takimi?
oyy zor begenen biriyle alisveris cile resmen :)Ayy yok ablama bişey beğendiremiyoz herşeyi didikliyo oda haklı en güzeli en iyisi olsun istiyo :)))
Ben yine gr gr veriyorum gonca yerinde sayıyo haftaya sana yetişimde gör senoyy gonca ablam kavgada soylenmez bu lafAlya008 :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?