- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
Teşekkür ederim canım :)) inşallah hep birlikte başarırız hedefimize ulaşmayı :)oww çok iyi ozaman ,senin adına çok sevindim canım , azmini hiç kaybetmezsin ve istediğin kiloya sağlıklı bir şekilde gelirsin inşallah :)
Ahaha yav bi durun ne ettim sizeöldürmeyelim sakın
ben kafasına vurum sen totosunu cimdikle
biz kendine ettin sandıydık bebeğim kusura bakma ,bütün şiddet senin iyiliğin içindiAhaha yav bi durun ne ettim size
Korktumbiz kendine ettin sandıydık bebeğim kusura bakma ,bütün şiddet senin iyiliğin içindi
kaptanımız çok merhametli korkma hiç :)Korktumdemek ki burda kaçamak yapsam vay halime
Süper o zaman :)) kızlar bi de grupta kimler varkaptanımız çok merhametli korkma hiç :)
Hoşgeldin aramıza canım bende Gonca yıllardır buradayım.Merhaba hayırlı cumalar kızlaryarışmaya 7 hafta önce katıldım 8. Takımdan buraya transfer oldum sizlerle tanışmak istiyorum :) İstanbulda yaşıyorum öğrenciyim 22 yaşındayım. Boyum 170 kilom geçen hafta 87,8 bu hafta 83,6 hedefim 55 diyetisyene gidiyorum her hafta cuma günü. Ve orada tartılıp burada bildirim yapıyorum. Bu hafta bildirimi buraya mı yapmam lazım bilmiyorum 8. Takıma da yazdım buraya da yazayım
Dersaadet_ ( 87,8 / 83,6 / 4,2 / % 4,78)
Sizleri de tanımak isterim :))
Tebrikler kızlar.Gecen hafta : 52.8
Bu hafta:52
Yuzdeligi hesaolayamiyorum disardayim cok tesekkurler aksam gorusuruux :)
ayyy çatlıycamm ben nerdesin dünden beriSelam guzeller cook macerali bir gece gecirdik:)
Sonra anlatirim, hemen listeye bakayim, gecmisi de yeni bitirdim:)
Kilo veren tum guzellere tebrikler:)
littlecoffeedoc isimli arkadasimiz bugun aramiza katildi arkadaslar, 8.takimdan transfer oldu:)Hosgeldin canim aramiza :)
bende seni ozledim sekerim :)ayyy çatlıycamm ben nerdesin dünden beri
yapmadi ablam...@gulpinargul kilo bildirimi yaptinmi canım ben kaçırdım mı acaba
özledinmi gerçektenbende seni ozledim sekerim :)
nasilsin fistik?
evet canım lütfen özelden atarmısın. telefonu değiştirince gitti her şeyfyzanur canim gecenlerde Ebrusun nosunu sormustun , ben sana yazmayi unuttum, eger lazimsa hala mesaj atayim gulum sana..
Teşekkür ederim hadi kızlar gelin tanışalım
kuzum dun Akin hastaydi her seyi beraber yaptik..özledinmi gerçektenkız konuyu değiştirme nerdeydin :)
evet canım lütfen özelden atarmısın. telefonu değiştirince gitti her şey
Vuhuu takima nokta atisi yapiyorum yav :)))...Takim ici ilk 3...
1. sira
@Burcak41 arkadasimiza ait
2. sirada onu takip edenhaeshin yeraliyor
3.'lük
@Saadetim33 'e gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @belindamm ı da
tebrik ediyoruz.
Basarilarinizin devamini dileriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?