Ozge gecmis olsun ya cocuklar hep hasta cok uzuldum akina. gelir kendine merak etme sen yesin biseyler pasacik. defneye ikinci antibiyotigi basladik biz de bugun ve hava tedavisi basladri dr. arkadas bu ne dokulduk hastaliktan.kuzum dun Akin hastaydi her seyi beraber yaptik..
Gecede gram uyumadik, atesten yandi alev alev, burun akintisi, oksuruk, oyy hic sorma.
simdi bir lokma kahvalti ettiriyorum kuzum kendine gelir insalah.
yollayayim kuzum noyu :)
ozledim tabii leeeeeeeyyyynnn:)
ahh birde takimda gorebilsek seni Busem :)Vuhuu takima nokta atisi yapiyorum yav :)))
Adimladim da bildirim vermeye vakit olmadi tabikisiDaha 3 saat var Busem adimlarsin sen daha :))
Tıp okuyorum siz okuyor musunuz çalışıyor musunuz kaç yaşındasınız :)hic suphem yok canim, vericeksin elbet, hangi bolumde okuyorsun?
Az kaldı canım bekle bu hafta çok azimliyim sana yetişicemBekliyorum ben seni 67 de
Tebrikler canımSelam kizlar . Dukkandan geldim epey yorgunum. Dün menü vermeyi de unuttum. Oglani uyuttum ben de biraz uyuyup sonra gelicem.
G.h 67.8
B.h 67
Fark 0.8
Yüzde 1 .18
Sen yerinde say gonca herkes sana yetişiyoTebrikler Sibel ahanda sende yetiştin bana
Hoşgeldin aramıza canım umarım en kısa zamanda kilolara Elveda dersin:)))fyzanur Evet kaptanımız izin verdi artık buradayım formu doldurayım hemen :)
Sen görürsün dalga geçmeyi haftaya yarışalımmı kim daha çok kilo vericektebrik ederim ,biz 5 sene sonra mezun oluruz bu hızla
buda bir başarıbari 1 bardak su içip tartılsaydın da 100 grm almışım deseydin ,hayatında bir değişiklik olurdu
Hay Allah yaa mevsim gecisleri ufakliklar hasta oluyor hep, gecmis olsun amazonum...Ozge gecmis olsun ya cocuklar hep hasta cok uzuldum akina. gelir kendine merak etme sen yesin biseyler pasacik. defneye ikinci antibiyotigi basladik biz de bugun ve hava tedavisi basladri dr. arkadas bu ne dokulduk hastaliktan.
:))Adimladim da bildirim vermeye vakit olmadi tabikisi
canim ben 28 yasindayim, Ismim Ozge, evliyim, 1 oglum var, 2.bebise hamileyim, takimin en kilolusuyum suanTıp okuyorum siz okuyor musunuz çalışıyor musunuz kaç yaşındasınız :)
sagol canim, bugun de okula yollamam, hafta sonuda dikkat ederim, pazartesiye insallah toparlanir:)@Yawrukushcanım geçmiş olsun ya umarım kuzucuk en kısa zamanda iyileşir çocuklar hasta olunca biz anneler daha çok hasta oluyoruz
Hić sor ma nedir benim 100 gr ardan çektiğim oysa bu hafta dikkat ettim kaçmakta yapmadım tek eksiğim spor yapamadım ondan sanırım bu hafta asılıcam spora :)))sagol canim, bugun de okula yollamam, hafta sonuda dikkat ederim, pazartesiye insallah toparlanir:)
sen nasilsin?
100gr gitmis yine...
canim kacamagi haftada 1 sefere dusurup, her gunde spor yaparsan kilo vermemen imkansiz..Hić sor ma nedir benim 100 gr ardan çektiğim oysa bu hafta dikkat ettim kaçmakta yapmadım tek eksiğim spor yapamadım ondan sanırım bu hafta asılıcam spora :)))
Nasilsin Ebrucum, bugun menu yaziyorsun degil mi:)littlecoffeedoc hoşgeldin canım ben de dün başladım buraya Ebru ben de
Haklısın canım haftaya güzel bir eksi gelicek benden inşallah:)))canim kacamagi haftada 1 sefere dusurup, her gunde spor yaparsan kilo vermemen imkansiz..
takimida dusunun lutfennn..
bugun hicbir sey yememissin canim, bak bu da iyi degil...Bugünkü menüm
Sabah
1 mandalina
Ara:türk kahvesi
Öğlen
Yiyemedim dışardaydım
Saat 3 gibi
Sarma:8 adet
1bardak ayran
Su:12bardak
Spor:25dk yuruyus
Yawrukush
hadi insallah canim, takimimiz bu hafta cok kotu durumda....Haklısın canım haftaya güzel bir eksi gelicek benden inşallah:)))
Hayırlısıyla görürsünüz o günleri inşallah :))canim ben 28 yasindayim, Ismim Ozge, evliyim, 1 oglum var, 2.bebise hamileyim, takimin en kilolusuyum suan
:)
Beden egitimi ogretmeniyim,bebis dogup 1 yasina gelince tekrar is hayatina donmeyi planliyorum :)
Sende cok zor bir bolum okuyorsun, masallah sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?