Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

HATIRLATMA
  • Aramiza yeni katilan uyelerimiz, her hafta cuma gunu tarti sonrasi, cuma ya da cumartesi gunleri olmak kaydiyla, ODUL OGUNU olarak, 1 ogun diledigimiz seyleri (canimiz ne istiyorsa) yiyebiliyoruz.
  • Bunun icin ceza almiyoruz, haftada 1 sefer hakkimiz var.
  • Bu sayede hem vucudumuzu sasirtiyoruz, karbonhidrat alarak, hem de kilo verimimizi hizlandiriyoruz.
  • Dilerseniz sizlerde bugun ya da yarin ODUL OGUNU yapabilirsiniz.

Akin kahvaltisini etti Sibelim, dun bugun gitmedi okula..
Haftasonu da dinlenirse iyilesir insallah canim.
Sen nasilsin?
Kiyamam Akin pasa ya tez zamanda iyilesir insallah kuzum. Formasyon ii geçti ozgem. Bi kaç hafta sonra júri onunde sinav olacak.bakalim neydecem :)
Çok iyiyim canım allaha şükür kizinca derken kızımı sordun sanırımoda iyi çok şükür uyuttum azönce keyfime bakıyorum
Evet gülüm kizin demek istedim:))) klavyenin azizligine ugruyorm.
iyi olmaya çalışıyorum gülüm.sen nasılsın napıyorsun?spor diyet nasıl gidiyor
II gülüm bol kosturmali geçiyor. Sen de durumlar nasil ? Hazirliklarina basladin mi?
Kökkten çözüm:)

B belindamm canim sporunda menunde cok guzel olmuş . kizzz herseye nasıl yetisiyorsun senn
Zor oluyor tabi canim gün sonu oldu mu belim agriyor vallahi ama mecbur olunca her sey yapiliyor

Ya bazen yağdan kilo veriyorsun vücudun ödem topluyor bunu tartıda göremiyorsun ama aslında kilo vermiş oluyorsun. Bi de kilo verirken ara sıra duraksamalar olur bozma moralini sabırla devam et :)
Aynen öyle alışmam lazım bunlara benim vücut ciddi direnç gösteriyor artık diyete alıştı

sen halledersin canisi, hic suphem yok:)

gecmis olsun canim, benim oglumda hastalandi,acil sifalar hepinize..
spor yapabildin mi bugun?
Yok hayır maalesef göğsüm sıkışık olduğu için düzelene kadar bir şey yapmamalıyım sonra yürüyüşe başlayacağım hemen telafi edeceğim..
Geçmiş olsun oğluna canım ciddi bir şey yoktur inşallah

Aynen öyle alışmam lazım bunlara benim vücut ciddi direnç gösteriyor artık diyete alıştı
vucudunu sIk sIk sasirtmalisin o halde canim.
egzersizlerini sIkca degistiririz, karbonhidrat alimini arttiririz.
egzersiz yaptigin saatleri degistiririz, dirensede vucudun eninde sonunda kilolar gider merak etme...

Hoşgeldin canım :)
Ben de Fatime, 21 yaşındayım :)

İyiyim canımmm, daha doğrusu buraya gelene kadar iyiydim oku oku başım döndü şimdii

tabiki canim, seni muaf yazarim saglik sorunundan oturu hic merak etme..
ben sadece tablo hazirlayacagim icin sordum gulum.
oglanda soguk almis, gecer insallah 1-2 gune..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…