Çok geçmiş olsun özgem. kıyamam kuzuyakuzum dun Akin hastaydi her seyi beraber yaptik..
Gecede gram uyumadik, atesten yandi alev alev, burun akintisi, oksuruk, oyy hic sorma.
simdi bir lokma kahvalti ettiriyorum kuzum kendine gelir insalah.
yollayayim kuzum noyu :)
ozledim tabii leeeeeeeyyyynnn:)
Off ya beni yine oda oda dolastıracakmısın
Kızlar benim dizim başladı kiralık aşk sonra yazarım ben kaçtım iyigeceler:))
Evet Sibelim ya sende de inşallah işe yarar kuzum 65 olalım da jilian yapalımBi dünya alinti yaptim olmadi net agir biraz. Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Yeni arkadaslar gelmis güzel bi atmosfer olmus Grupta hosgeldiniz kizlar . Ben Sibel 28 yasındayım bir oglum var Fransa da yaşıyorum.
@Yawrukush kuzum Akin hastaymis gecmis olsun. Simdi nasil?
Dahlia_ kuzum nasilsin ?
M M_atruska kuzum bu hafta fazla gitmis bak kalori artirtmak lazimmis demek.
@gogo2405 ablam hayirli nobetler.
@marlin18 canim nasilsin? Gecmis olsun enisteye.
@KarKralicesi ve @fyzanur kankicanlar nasilsiniz bakem ?
Alya008 Fikriye nasilsin ? Kizinca nasil?
@edsofi oglus nasil oldu canim?
B Burcak41 nasilsin guzelim ?
@asya_01 Asya nasilsin canim ?
Unuttuğum varsa affola.
Canım Menün gayet güzel olmuş afiyet olsunSoğuk algınlığı dışında iyiyim canım astımlıyım maalesef bu havalarda çok cabuk etkileniyorum.
Aynen öyle hazır konusu açılmışken yazayım aynı zamanda :)
Sabah
1 yumurtayla peynirli maydonozlu omlet
1 dilim ekmek
Domates-salatalık-roka
Şekersiz çay
Öğle
1 tabak ıspanak üzerine yoğurt
Akşam
1 levrek (fırında)
Roka havuç turp salatası
1 dilim ekmek
2.5 lt su ki geceye kadar 3 e tamamlanır kesin
Gülüm bu diyetisyen kontorolünde mi yediklerin.Merhaba menümü yazmak için geri geldim :)
Sabah 09.30
1 haşlanmış yumurta
2 kk diyet beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 11.30
3 ceviz
1 yk yaban mersini
Öğlen 13.00
1 kepekli simit
Ara 16.30
1 kepekli simit
Akşam 19.00
160 gr light ton balıklı salata
Ara 21.00 (daha yapmadım)
1 mandalina
Tarçınlı süt
Su: 2 lt
Bugün öğlen yemeği atladım o yüzden 1 simit fazladan yedim
Şikayet değil o kadar merhametli olmasına rağmen Feyzanın bir sürü cezası var demek istemistimKaptanı şikayet
Simitin biri hariç Evet :) aslında bugün biraz karman çorman oldu diyet tam olarak böyle de değilGülüm bu diyetisyen kontorolünde mi yediklerin.
Cok gecmis olsun ama havalar cok sogudu ya ben de kiralik ask i izliyoruum kinadan geldik :)iyiyiz Burcakcim, oglum hasta onunla ilgileniyorum.
halsizlikten uyudu kaldi bu saatte hic uyudugunu gormemistim..
sen nasilsin canim?
Menu:
Sabah: corba bir dilim ekmek sekersiz cay
Ara: sade tur kahvesi
Oglen : hamburger ayran
Aksam: 1 mandalina
Spor10000 adim
Ya arkadas ortamindaydik kiyamadim kendime herkes yiyordu melul melul baktim oyle cok zordu cokCanım menün hiç sağlıklı görünmüyor..
Hamburger ödül herhalde :)
Ya arkadas ortamindaydik kiyamadim kendime herkes yiyordu melul melul baktim oyle cok zordu cok
Valla oyleeeee :) aah ahhhh... bir de gaza geldim zayifladim dihe ama dikkat tam merak etmeyin kendimi hep 60 kusurleede hatirliyordum taaaa ki İki yil oncesine kadar simdide 50 ler bir 40 kusur gormek hayalim resmen
Canım benim yaa :)
Arkadaş kurbanı oldun desene :)
Insallah ozgem.sen halledersin canisi, hic suphem yok:)
Bi kaç tane var izledigi ama aksam saatlerini trt çocuk da ege ile gaga var. Karga ile bi cocugun macerasi . Bi de beraber heidi izliyoruz:)hangisi o gulum, cocuklar seviyorlar cizgi film bende cok severdim kucukken :)
Epeydir boyle cosmamisti takim. Okunacak sayfalar cogaldi simdi.Hoşgeldin canım :)
Ben de Fatime, 21 yaşındayım :)
İyiyim canımmm, daha doğrusu buraya gelene kadar iyiydim oku oku başım döndü şimdii
Gecmis olsun canim . Astim insani epey yoruyor. Diyete ilk baslayan herkes zaten hemen 1 2 kilo verir 1 haftada. Daha sonra vücut direnç baslatiyor ama bol su , denge ki beslenme ve sporla her hafta muhakkak kilo kaybedersin.Çok teşekkür ederim canım hava alıyorum muhtemelen 1-2 güne kadar toparlamış olurum nefes darlığımı..
Bu egzersiz durumu çok çok iyi olur benim için çünkü yeme içmede dikkat ediyorum mesela 2-3 hafta önce yine başladım diyete ilk hafta 2 kilo birden gitti diğer hafta dikkatli olmama rağmen hiç gitmedi sonrasında 1 hafta dikkat etmedim yerimde saydım kilo da almadım dolayısıyla bu durum benim çok kafamı karıştırıyor..
Oooo superr .*** YARIŞMA ***
Canlar yarın ADIM yarışması yapıyoruz..
Saat 22-ye kadar kaç adım attığınızı beni etiketleyerek yazınız..
Kolay gelsin, Bol ter atmalar
Evet Sibelim ya sende de inşallah işe yarar kuzum 65 olalım da jilian yapalım
Saolasın canım başladık bakalım yenidenCanım Menün gayet güzel olmuş afiyet olsun
Valla oyleeeee :) aah ahhhh... bir de gaza geldim zayifladim dihe ama dikkat tam merak etmeyin kendimi hep 60 kusurleede hatirliyordum taaaa ki İki yil oncesine kadar simdide 50 ler bir 40 kusur gormek hayalim resmen
Insallah ozgem.
Bi kaç tane var izledigi ama aksam saatlerini trt çocuk da ege ile gaga var. Karga ile bi cocugun macerasi . Bi de beraber heidi izliyoruz:)
Epeydir boyle cosmamisti takim. Okunacak sayfalar cogaldi simdi.
Gecmis olsun canim . Astim insani epey yoruyor. Diyete ilk baslayan herkes zaten hemen 1 2 kilo verir 1 haftada. Daha sonra vücut direnç baslatiyor ama bol su , denge ki beslenme ve sporla her hafta muhakkak kilo kaybedersin.
Oooo superr .
Yapalim kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?