Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağ ol ablacım :)Gözün aydın canım
Ya da dinliyomuş gibi yapın dinlemeyin ben bazen öyle yapıyorum çok konuştuklarında. Çünkü o tarz insanlar senin dinleyip dinlemediğinin farkında değil. Önemli olan onların konuşması.Aynen canım sorma bitmiyor neler neler yaşadıysa anlat anlat.vallahi akşama eşime konuşmayalım kafa dinlemek istiyorum diyorum o kadar ki beynim gitti. ve uzun süre kalacaklar
Ay kuzum çocukları ben severim de bunlar canavar resmen :) anne umursamaz bakalım eşim konuşacam diyordu en sonAy Allah yardımcın olsun Hazalım.. Misafiri severim ama yatılı olmayananınııı
Hele çocuk benden uzak dursun..
İyi geceler canımmm :)
Gözün aydın kuzum sevindim adınagünaydın arkadaşlar ,çok güzel bir hafta sonu diliyorum size...bugün kardeşim konyadan geliyor çok mutluyum :)![]()
Gözün aydınngünaydın arkadaşlar ,çok güzel bir hafta sonu diliyorum size...bugün kardeşim konyadan geliyor çok mutluyum :)![]()
nasılsın canım napıyosun :)hafta sonu pilanın neler :)Gözün aydınn
Günaydın herkese kızlar![]()
Dışarı çıkarım belki çıkamazsam da evde ders çalışırım :) adım yarışması var bugün çıkmaya çalışırımnasılsın canım napıyosun :)hafta sonu pilanın neler :)
hangi üniversitede okuyorsun canım :)Dışarı çıkarım belki çıkamazsam da evde ders çalışırım :) adım yarışması var bugün çıkmaya çalışırımsınavlarıma da az kaldı çok son zamanlara bırakmak istemiyorum yetişmez yoksa
![]()
Marmarahangi üniversitede okuyorsun canım :)

benim kardeşimde meramda 1.sınıfta. sen kaçıncı sınıftasın :)Marmara![]()
saat olmuş öğlen hanım efendi anca geliyorGünaydınnnn :)
Gözlerim açılmıyor ama dahaa![]()