• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

83882_602x402.jpg

Aynen canım sorma bitmiyor neler neler yaşadıysa anlat anlat.vallahi akşama eşime konuşmayalım kafa dinlemek istiyorum diyorum o kadar ki beynim gitti. ve uzun süre kalacaklar
Ya da dinliyomuş gibi yapın dinlemeyin ben bazen öyle yapıyorum çok konuştuklarında. Çünkü o tarz insanlar senin dinleyip dinlemediğinin farkında değil. Önemli olan onların konuşması.

Ay Allah yardımcın olsun Hazalım.. Misafiri severim ama yatılı olmayananınııı :KK45:
Hele çocuk benden uzak dursun..

İyi geceler canımmm :)
Ay kuzum çocukları ben severim de bunlar canavar resmen :) anne umursamaz bakalım eşim konuşacam diyordu en son

günaydın ebruş kız seni gördükçe aklıma E-brulim E-brulim geliyor. çok özledim ya :KK43: Yawrukush Yawrukush numarasını atıcaktıda akın hasta diye akıl kalmadı kızda :)
Biz de çok özledik canım onu bebişle ilgileniyor yorucu bir süreçten geçiyor ev taşıması da yapacaklardı. İnşallah en kısa sürede döner aramıza :KK200:

nasılsın canım napıyosun :)hafta sonu pilanın neler :)
Dışarı çıkarım belki çıkamazsam da evde ders çalışırım :) adım yarışması var bugün çıkmaya çalışırım :KK45: sınavlarıma da az kaldı çok son zamanlara bırakmak istemiyorum yetişmez yoksa :KK43:

Back
X