- 29 Nisan 2013
- 22.030
- 116.169
- 798
banada öyle geldi ama bir umut işte![]()
Sen alma ben aldım üstüme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada öyle geldi ama bir umut işte![]()
eksik kalmaBen de ben dee![]()
o olur bak sen al üstüne sende tam cadı tipi varSen alma ben aldım üstüme![]()
Peki bisiklet gerçekten yardımcı oluyor mu bir tercih yapsan hangisini seçersin ikisininden birini de alırsam mekaniklerden alacağım sanırımCanım benim evde bisikletim var yatay bisiklet çok yerde kaplamıyo ben memnunum koşu bandı vardı kaynıma verdik birsüre sonra sıkılıyorsun kullanmıyosun benim öyle oldu
Hoşgeldin canım iyiki geldin hadi şu Feyzayı araya alalım kız sporla uykuyu karıştırmışBen geldiiiimmmmmm
Niye bilmiyorum böyle giriş yapmak istedimm![]()
ona sporun nedemek olduğunu anlatalım o olur bak sen al üstüne sende tam cadı tipi var![]()
her insan farklı olmalıydı bu niye bana benzemiş anlamadım ki aynaya bakıyo gibiyim sevmedim bu işi benKalmam kii içimde kalır yoksaa![]()
sen kendini iremmi sandın araya alalım felan noluyo ... getiririm iremi buraya görürsün araya nasıl alınıyoHoşgeldin canım iyiki geldin hadi şu Feyzayı araya alalım kız sporla uykuyu karıştırmışona sporun nedemek olduğunu anlatalım
![]()
Hoşgeldin canım iyiki geldin hadi şu Feyzayı araya alalım kız sporla uykuyu karıştırmışona sporun nedemek olduğunu anlatalım
![]()
heee çokmu hoşuna gittiHoşbuldumm :)
Araya alalım, anlatalım derken ?? dayak mı varrr ??![]()
her insan farklı olmalıydı bu niye bana benzemiş anlamadım ki aynaya bakıyo gibiyim sevmedim bu işi ben![]()
![]()

heee çokmu hoşuna gitti![]()
görmedim yenisine göre varsa yılan oluruz biz
Akrep benzerliği yapcak birşey yokkk
Bu arada yeni burç takvimini gördün mü ?![]()
bir an buDayak yerine öpücem belki ne biliyorsunnn![]()
görmedim yenisine göre varsa yılan oluruz biz![]()
21 kasımım ben...ıyyy istemem terazi felan seviyorum ben burcumu31 ekim - 23 kasım terazi oluyormuşşşş, sevmediğim burç ben akrebimi vermem kimseye![]()