resmen tatil yapmaya gelmisler, off offf...Valla kadın bugün 15 gün diyordu kocası da 20 bende şok
Eşim utangaç biraz özgem zor gibi ama konuşacam diyordu kıyamam o da ne yapacağını şaşırdı.habire bana diyo iş yapma yorma kendini diye ama mecburum.canim ya misafirlerin cok anlayissizlar kusura bakmasinlarda..
senin sinavin var, kaldi ki 2 cocuklu misafiri agirlamanin ne kadar zor oldugunu dusunmeleri lazim.
birde gezmeye gidiyorlar, sen temizlik -yemekle ugrasiyorsun..
esin konusabildi mi canim?
harikasiniz guzeller:)
Valla kadın bugün 15 gün diyordu kocası da 20 bende şok
Ya gece gece canım çekti
Çaktırma gördüm 12000 adım yürümüş benim de o kadarda ben 500 daha yürüdüm ve dereceye girdim
aslinda canim, sen kahvaltiyi hazirla odana gec.Eşim utangaç biraz özgem zor gibi ama konuşacam diyordu kıyamam o da ne yapacağını şaşırdı.habire bana diyo iş yapma yorma kendini diye ama mecburum.
yarin gorunce kudurur :))Çaktırma gördüm 12000 adım yürümüş benim de o kadarda ben 500 daha yürüdüm ve dereceye girdim
Yok gülüm kocası da gelmiş ne yapayım bilmem
Ya nedense sen misafir deyince ben kadın çocuklarıyla gelmiş kalıyor zannettim..
kuzum ben kendim de yemiyorum ki..
Turkiye'den depoluyorum, misafir gelince hoop hazir tatli gibisi var mi:)
Odul hakkinda yiyebilirsin Hazalim :)
Vallahi çok çekti hatta eşim diyo istersen gidip alayım :)Çekmesin çekmesinn hele bu saatte hiiiççç çekmesinnn
kesinlikle katılıyorum zaten yüzsüzlük varsa bu dediklerinden de alınmaz hiçaslinda canim, sen kahvaltiyi hazirla odana gec.
sinavlarim var calismam lazim de.
cocuklariyla kendisi ilgilensin bir zahmet..
yemek konusunda da yardim iste gulum.
yemegi yapiyorsan, pilavi sen koyarmisin de misal..
gercekten boyle misafire boyle davranmak gerek...
Çaktırma gördüm 12000 adım yürümüş benim de o kadarda ben 500 daha yürüdüm ve dereceye girdim
Vallahi çok çekti hatta eşim diyo istersen gidip alayım :)
Canım o da içime sinmiyor pek temiz biri değil gibi sanki günahına girmekte istemiyorum ama o sofrayı kurarsa mesela eşimde yemez gibi. ama 6 dersim var ve çalışmamda lazım yetiştiremem çünkü ya böyle dert yanıyorum gibi belki ayıpta oluyor ama valla ne yapayım şaştım kaldımaslinda canim, sen kahvaltiyi hazirla odana gec.
sinavlarim var calismam lazim de.
cocuklariyla kendisi ilgilensin bir zahmet..
yemek konusunda da yardim iste gulum.
yemegi yapiyorsan, pilavi sen koyarmisin de misal..
gercekten boyle misafire boyle davranmak gerek...
Yok gülüm kocası da gelmiş ne yapayım bilmem
Bana ne bak kaptan stoklamışYok de, istemiyorum de, olmaz de :)))
Ben yazmadım nereye yazmak lazımSen yazdın mı canım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?