Canım o da içime sinmiyor pek temiz biri değil gibi sanki günahına girmekte istemiyorum ama o sofrayı kurarsa mesela eşimde yemez gibi. ama 6 dersim var ve çalışmamda lazım yetiştiremem çünkü ya böyle dert yanıyorum gibi belki ayıpta oluyor ama valla ne yapayım şaştım kaldım
Bana ne bak kaptan stoklamış
Ben yazmadım nereye yazmak lazım
ortaligi mi karsitiriyorsun kaptanim :))Kıza şimdi 1 hafta sabret diyorsun yanii :))
Bilerek çaktırdım birazda ben sataşayım dedimBiz çaktırmayız ama sen bayağı bayağı itiraf ettinn
cok cektiyse ye ozaman gulum 1 dilim ye madem :)Vallahi çok çekti hatta eşim diyo istersen gidip alayım :)
ortaligi mi karsitiriyorsun kaptanim :))
Öyle kuzum valla inan Akşam pert oluyorum yatağa zor giriyorumÖzge çok doğru söylüyor valla
Bunlarınki misafirlik değil artık..
Misafir en fazla 1-2 gün olur..
Sen şimdi 20 gün hem evini aç, hem yemek yap, hem arkalarını topla, olmaz ki böyle..
Bana ne ben nasıl bir hafta bekleyeyim mazallah bir yerim şişer
Adı üstünde stokkk :))
Yemiyorum diyo kız :))
Buraya yaz canım :)
canim sen gir odana calis diyorum ya yapacagin sey bu..Canım o da içime sinmiyor pek temiz biri değil gibi sanki günahına girmekte istemiyorum ama o sofrayı kurarsa mesela eşimde yemez gibi. ama 6 dersim var ve çalışmamda lazım yetiştiremem çünkü ya böyle dert yanıyorum gibi belki ayıpta oluyor ama valla ne yapayım şaştım kaldım
Amiiiiiiiin kuzum inşallah. biraz çocuklara baksa gitmese de sorun değil ama çocuklar maşallah canavar kuzumDert yanmayıp ne yapacaksın kuzum..
Normal değil ki yaptıkları..
İnşaAllah bir an önce giderlerr..
Öyle kuzum valla inan Akşam pert oluyorum yatağa zor giriyorum
burclardan nasil baklava anlasmasina geldik aklim almiyor.Bana ne ben nasıl bir hafta bekleyeyim mazallah bir yerim şişer
Bana ne ben nasıl bir hafta bekleyeyim mazallah bir yerim şişer
Aman boşver zaten iddialı değilim 1680 adım atmışım yatmışım bugün ben de
Adı üstünde stokkk :))
Yemiyorum diyo kız :))
Buraya yaz canım :)
burclardan nasil baklava anlasmasina geldik aklim almiyor.
aksam vakitleri her konu yemege cikiyor arkadas :)
Vallahi özgem iş yine sorun değil ama çocuklar dehşet düşün sabah uyanmışlar kocaman tursil kutusunu halıya serpmişler bide banyodan fırçayı getirmiş iyice dağıtmışlardı. ve biliyorsunuz halıları yeni yıkamıştımcanim sen gir odana calis diyorum ya yapacagin sey bu..
habersiz emrivaki gelmisler, evini acmissin zaten..
birzahmet cocuklariyla ilgilenip, ev islerinede biraz yardim etsin.
sende esinde onlar gidene kadar icinize sinmesede birakin yardimci olsun.
yazik degil mi sana...
birAman boşver zaten iddialı değilim 1680 adım atmışım yatmışım bugün ben de
Aman boşver zaten iddialı değilim 1680 adım atmışım yatmışım bugün ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?