Kolay gelsin kuzum ve afiyet olsun veeeee iyi geceler :)Akin uyudu sukur, hemen bir kahve hazirlayayim kendime..
Birde o uyuyorken, dusa gireyim, bahce isleriyle ugrasinca kan ter icinde kaldim gunesin altinda, esim de is yerinde diye giremedim dusa..
15 dakikaya gelirim uyumamis olursaniz kizlar..
Ama saat gec olmus uyursaniz da tatli ruyalar, iyi istirahatler..
Aynen neyse ben kaçamak yapmadım benim de ödülüm bu olsunbir @fyzanur birde sen bugun yatmissiniz kuzum :))
Milli sporumuzTamam canım :) Feyzanın sporundan yapmışsın demekk
Aynen kuzumTahmin edebiliyorum canım, insan kendi evini, ailesini zor idare ediyor akşama kadar..
Misafir çok ağır yük..
benim oglanda 1dk durmaz Hazalim ama nereye gitsem 1 saniye pesinden ayrilmam.Vallahi özgem iş yine sorun değil ama çocuklar dehşet düşün sabah uyanmışlar kocaman tursil kutusunu halıya serpmişler bide banyodan fırçayı getirmiş iyice dağıtmışlardı. ve biliyorsunuz halıları yeni yıkamıştım
Vallahi özgem iş yine sorun değil ama çocuklar dehşet düşün sabah uyanmışlar kocaman tursil kutusunu halıya serpmişler bide banyodan fırçayı getirmiş iyice dağıtmışlardı. ve biliyorsunuz halıları yeni yıkamıştım
sagol canim daha 5-10dk buradayim :)Kolay gelsin kuzum ve afiyet olsun veeeee iyi geceler :)
Hepsi Fatimenin suçu yılandan nasadan baklavaya getirdi konuyuburclardan nasil baklava anlasmasina geldik aklim almiyor.
aksam vakitleri her konu yemege cikiyor arkadas :)
takima biraz alistin mi canim?Aynen neyse ben kaçamak yapmadım benim de ödülüm bu olsun
Akin uyudu sukur, hemen bir kahve hazirlayayim kendime..
Birde o uyuyorken, dusa gireyim, bahce isleriyle ugrasinca kan ter icinde kaldim gunesin altinda, esim de is yerinde diye giremedim dusa..
15 dakikaya gelirim uyumamis olursaniz kizlar..
Ama saat gec olmus uyursaniz da tatli ruyalar, iyi istirahatler..
zaten her sey onun basinin altindan cikiyorHepsi Fatimenin suçu yılandan nasadan baklavaya getirdi konuyu
Öyle diyince hevesim kaçtı istemiyorum ceza verseydi belki yerdim çok iyi niyetli oldu böyleHadi iyisinnn kaptandan 1 dilim yemene izin çıktııı
eksik olma Fatimem :)Afiyet olsun canım :)
Ve de kolay gelsinn :) Genel olarak herşey yani
aaaaa Özge dediii, baklavamı alıp Nasaya gideyim dediiiii, hemi de fıstıklıı baklavamı alıp gideyim dediiiHepsi Fatimenin suçu yılandan nasadan baklavaya getirdi konuyu
Galiba tatlım :/ sabırlı kadınım vesselamİyi yıkamamışsın demek ki beğenmediler tekrar yıkamaya çalışmışlar
Ay sinirim bozulduu, iyi dayanmışsın ben olsam patlardım sinirden...
seker gibiyim yaa nasil kiyipta baklavayi yutacaksiniz :))Öyle diyince hevesim kaçtı istemiyorum ceza verseydi belki yerdim çok iyi niyetli oldu böyle
cok sabirlisin gulum, cocuklara laf anlatamazsin ama annelerini uyar..Galiba tatlım :/ sabırlı kadınım vesselam
zaten her sey onun basinin altindan cikiyorDahlia_ :)
Yiyelim gitsin dermişimmmmaaaaa Özge dediii, baklavamı alıp Nasaya gideyim dediiiii, hemi de fıstıklıı baklavamı alıp gideyim dediii
Şimdi ben fıstık, sen baklava istiyorsun nasıl yapsakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?