• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kız ne alıp veremediğin var şu simitlerle :KK70:
Diyetisyen yazdı valla yaa ben de o yüzden yiyorum her gün yoksam canım falan istemez benim öyle simit neyin :D hem cuma günü değişecek simitlerim de gidecek istediğiniz olacak ayıracaksınız beni simidimden mutlu musunuz :D :D :D

Slm kızlar bugün malum yine giremedim. eşim sabah uyanır uyanmaz dedi ki bir iki gün şehirdışına gidelim mi hemennnnn dedim :halay: kahvaltı yaptık onlara dedik gidiyoruz ne zaman döneceğimiz belli değil bunlar demez mi sorun yok anahtarı verin biz kalırız diye :KK11: baktık hiç oralı olmuyorlar bizde dedik gidelim en azından bir iki güne giderler anahtarı komşuya bırakırlar diye buraya kadar tamam :rapci: gittik neredeyse 2 saattir yoldaydık adam aradı eşimi boşuyorum vs kavga kıyamet mecburi onca yolu geri döndük vallahi :KK43: geldik Allahım apartmanda çocuklar öyle ağlıyor ki biz şok:skandal: neyse içeri girdik bunlar bir bağırıyor birbirlerine görmeniz lazım eşimle zor sakinleştirdik :olamaz: sonuç kadın yarın baba evine adamda çocuklarını alıp evine gidecek :KK42: valla kızlar çocuk o kadar acıdım ki keşke böyle olmasa da 15 gün kalsalar dedim o kadar yani :KK42: şuan Stresten başım çatlıyor ve çok üzüldüm

Diyetisyen yazdı valla yaa ben de o yüzden yiyorum her gün yoksam canım falan istemez benim öyle simit neyin :KK70: hem cuma günü değişecek simitlerim de gidecek istediğiniz olacak ayıracaksınız beni simidimden mutlu musunuz :KK70: :KK70: :KK70:
Bana ne ya canim çekiyor kıskanıyorum zaten stresim vallahi dünyaları yiyecek gibi hissediyorum kendimi

Slm kızlar bugün malum yine giremedim. eşim sabah uyanır uyanmaz dedi ki bir iki gün şehirdışına gidelim mi hemennnnn dedim :halay: kahvaltı yaptık onlara dedik gidiyoruz ne zaman döneceğimiz belli değil bunlar demez mi sorun yok anahtarı verin biz kalırız diye :KK11: baktık hiç oralı olmuyorlar bizde dedik gidelim en azından bir iki güne giderler anahtarı komşuya bırakırlar diye buraya kadar tamam :rapci: gittik neredeyse 2 saattir yoldaydık adam aradı eşimi boşuyorum vs kavga kıyamet mecburi onca yolu geri döndük vallahi :KK43: geldik Allahım apartmanda çocuklar öyle ağlıyor ki biz şok:skandal: neyse içeri girdik bunlar bir bağırıyor birbirlerine görmeniz lazım eşimle zor sakinleştirdik :olamaz: sonuç kadın yarın baba evine adamda çocuklarını alıp evine gidecek :KK42: valla kızlar çocuk o kadar acıdım ki keşke böyle olmasa da 15 gün kalsalar dedim o kadar yani :KK42: şuan Stresten başım çatlıyor ve çok üzüldüm

Hey Allahım yaaa normal olmadıkları belli zaten bi karar aşamasında oldukları da belliydi halleRinden ama sizi niye alet ettiler benim aklım almıyo yaaa.. ve ben anahtar felan bırakıp gidemezdim herhalde yaa :/
Allah sonlarını hayır etsin valla çocuklara üzülüyorum :(

Hey Allahım yaaa normal olmadıkları belli zaten bi karar aşamasında oldukları da belliydi halleRinden ama sizi niye alet ettiler benim aklım almıyo yaaa.. ve ben anahtar felan bırakıp gidemezdim herhalde yaa :/
Allah sonlarını hayır etsin valla çocuklara üzülüyorum :KK43:
Kuzum mecbur verdik giderler diye valla yazmak istemiyorum çok ayrıntılı. gözlerim doldu ne yapacağımı bilemedim bir an.bide kadın dedi çocukları istemiyorum falan daha da şaşırdım daha neler neler. benim aklım ermedi bu işe

Bana ne ya canim çekiyor kıskanıyorum zaten stresim vallahi dünyaları yiyecek gibi hissediyorum kendimi
Haklısın :( ben de bu ara öyleyim reglim de yakın değil diyetten bunaldım herhalde listem değişince iyi olur belki, zaten açıkçası simitten de bay geldi artık neredeyse iki haftadır her gün her gün :bicak:

Kuzum mecbur verdik giderler diye valla yazmak istemiyorum çok ayrıntılı. gözlerim doldu ne yapacağımı bilemedim bir an.bide kadın dedi çocukları istemiyorum falan daha da şaşırdım daha neler neler. benim aklım ermedi bu işe

Hey Allahım yaaaa :(
Net bi sebepleri var mı peki aldatma vs gibi..

İyi akşamlar kızlar yarın başlıyorum yeniden Rabbim bi daha böyle şeyler yasatmaz inşallah :KK43: diyete yeniden inşallah gidicek kilolarım
Hosgeldin kuzum. Daha iyisindir inşallah ?
Inan ki o zavallım kuzulara içim yandi. Ah neden çeker gari ban çocuklar bu ana babalrin gunahini offffff. ...

Haklısın :KK43: ben de bu ara öyleyim reglim de yakın değil diyetten bunaldım herhalde listem değişince iyi olur belki, zaten açıkçası simitten de bay geldi artık neredeyse iki haftadır her gün her gün :bicak:
Yok yok bunalma şaka yaptım sonuçta diyetisyenin ye demiş :) uzun süredir mi diyet yapıyon kuzum

Hosgeldin kuzum. Daha iyisindir inşallah ?

Inan ki o zavallım kuzulara içim yandi. Ah neden çeker gari ban çocuklar bu ana babalrin gunahini offffff. ...
Aynen Sibelim bizde çocuklara üzüldük valla adam yine ılımlı da kadın nuh diyor peygamber demiyor anlamadım ki

Canım benim yaa üzüldüm şimdi :(
Ne oldu niye boşanıyorlar ki durduk yere ?
Çocuklara yazık yaaa :(

Bu kişiler akrabanız falan mı ne kadar ilginç insanlar hem evinizde siz yokken kalıp hem de kavga çıkarıp sizi rezil ediyorlar çocukları perişan ediyorlar valla ne desem bilemedim çok ilginç gerçekten ama çocuklara çok üzüldüm ya onlar böyle travmaları unutamıyorlar yavrucaklar :(

Yok yok bunalma şaka yaptım sonuçta diyetisyenin ye demiş :) uzun süredir mi diyet yapıyon kuzum
Ben kendi kendime 6 haftadır diyet yapıyorum ama 1 kilo bile veremedim sonra diyetisyene gittim bu cuma iki hafta da o olacak 2 aydır diyetteyim hele son iki hafta tek kaçamak bile yapmadım benim bünyeme ters böyle şeyler :D

Back
X