bunları daha önceden hesap etmemişmiydin ilginçççç...neyse hoşçakal...Kizlar ben gruptan ayrimak durumundayim. cunku sinavlarim okulum stajim ve okumalarim var tez yazimi asamasindayim onlara zaman ayirmam lazim grip burayi konusmalri takip edemiyorum kusura bakmayim. Sevgiyle kalin umarim herkes hedefine istedugu goruntuye ve kiloya saglikli bir sekilde ulasir. Cok candan ve eglencelisiniz. Hoscakalin ☺
suyun icine meyve sebze koy , tadi degissin meyve suyu gibi gelsin:)aynen erken ekleme gafletinde bulundum ahh bu kafam ...zaten suyu bir artırsam 4 er 5 er gidecek bu yağlar
dun biletlere baktim kuzum, bu ayin 21sinde sukran gunu basliyor.Yawrukush annene bilet buldun mu ? bugünkü planların neler anlat kız azıcık :)
kolay gelsin canimKizlar ben gruptan ayrimak durumundayim. cunku sinavlarim okulum stajim ve okumalarim var tez yazimi asamasindayim onlara zaman ayirmam lazim grip burayi konusmalri takip edemiyorum kusura bakmayim. Sevgiyle kalin umarim herkes hedefine istedugu goruntuye ve kiloya saglikli bir sekilde ulasir. Cok candan ve eglencelisiniz. Hoscakalin ☺
canim nasilsin, nasil geciyor gunlerin?Herkese iyi akşamlar menüm
Sabah
1 dilim ekmek
Domates salatalık
Yeşilçay
Öğlen
1 kase yoğurt
Akşam
1porsiyon tavuk yemeği
1 bardak ayran
100 İA
6 bardak su
geçmiş olsun özgem hemen önlemini alda eşine akına felan geçmesin hastalığın ...bol bol c vitamini felan al..kardeşim pazartesi döndü . az kalmış anneciğinin gelmesine gözün aydın :)suyun icine meyve sebze koy , tadi degissin meyve suyu gibi gelsin:)
birde maden suyuda seviyorsan ic canim..
dun biletlere baktim kuzum, bu ayin 21sinde sukran gunu basliyor.
21inden sonraki biletler cok pahali 1250$ civari gidis donus.
ama 21inden oncekiler saka gibi 700$
eger hala ayniysa biletler, annemle tarihi netlestirip 20sine almayi planliyorum canim..
bugun cok enerjisizim, Akin hastaligini bana satti bogazim agriyor:)
onun haricinde yeni bir diziye basladik dun gece oyyy ne bicim bir diziydi butun gece ne ruyalar gordum Allahim:)
sende ne var ne yok, kardesin dondu mu Konyaya?
güzel olmuş canım :) öğlende yeseydin bir şeyler keşke :)Herkese iyi akşamlar menüm
Sabah
1 dilim ekmek
Domates salatalık
Yeşilçay
Öğlen
1 kase yoğurt
Akşam
1porsiyon tavuk yemeği
1 bardak ayran
100 İA
6 bardak su
annelerin hasta olma hakki yok kuzum :)geçmiş olsun özgem hemen önlemini alda eşine akına felan geçmesin hastalığın ...bol bol c vitamini felan al..kardeşim pazartesi döndü . az kalmış anneciğinin gelmesine gözün aydın :)
dersler bayağı zor özgecim,çok fazla matematik tarzı şeyler var .pazartesi sınavım var yarın başlıycam ona çalışmaya . pazartesiden itibaren her hafta sınavım var .annelerin hasta olma hakki yok kuzum :)
evet ya hic gelemeyecek derken 2 haftaya gelecek neredeyse:)
okul nasil kuzum, bolumunu sevdin mi?
derslerin nasil?
oyy kolay gelsin canim, cok yeni bir bolum galiba, ben senin sayende duydum:)dersler bayağı zor özgecim,çok fazla matematik tarzı şeyler var .pazartesi sınavım var yarın başlıycam ona çalışmaya . pazartesiden itibaren her hafta sınavım var .
bende anlamadim hakkaten :))nerdesiniz kızlar hepiniz mi kaçaksınız bugün , hafta sonuda değil ...
dersaadet başka takımamı geçiyor özgecim anlamadım ?@gulpinargul ,tiffany20 , haeshin nasilsiniz kizlar?
@edsoff kiz yine mi kactin takimdan sen yoksa:)
_Masalim_ , @naneli_sekerim nasilsiniz kizlar, gununuz nasil gecti, diyetiniz nasil?
B belindamm kuzum nasil gecti doktor kontrolun?
asya_01 nasilsin gulum?
umutLatahzen , Ebush_354 egzersizi denediniz mi kizlar, ne var ne yok?
@Dersaadet_ canim cumaya kadar bizim takimdasin hemen kacmak yok:)
murphymercy seni dun goremedik canim, iyi misin?
Alya008 , @Saadetim33 sizler nerelerdesiniz fistiklar??
yeni bir bölüm evet :) 4 . girdiğim için yemek bursu kazanmışım :)oyy kolay gelsin canim, cok yeni bir bolum galiba, ben senin sayende duydum:)
ya da ben cahilim:)
sen ufak ufak basla calismaya ki sIkIsmayasin sonra..
eyvah eyvah bu okul bize dusman midir nedir:)yeni bir bölüm evet :) 4 . girdiğim için yemek bursu kazanmışım :)
eyvah eyvah bu okul bize dusman midir nedir:)
Canim ben buraya girmeden önce 90 kusurden 87 düşmüştüm simdiden migdem küçüldü guzel gidiyorum INŞALLAH su 7li rakami görürüm@gulpinargul ,tiffany20 , haeshin nasilsiniz kizlar?
@edsoff kiz yine mi kactin takimdan sen yoksa:)
_Masalim_ , @naneli_sekerim nasilsiniz kizlar, gununuz nasil gecti, diyetiniz nasil?
B belindamm kuzum nasil gecti doktor kontrolun?
asya_01 nasilsin gulum?
umutLatahzen , Ebush_354 egzersizi denediniz mi kizlar, ne var ne yok?
@Dersaadet_ canim cumaya kadar bizim takimdasin hemen kacmak yok:)
murphymercy seni dun goremedik canim, iyi misin?
Alya008 , @Saadetim33 sizler nerelerdesiniz fistiklar??
kız burdamıydın sen ,özge yazmasa gruba yazacağın yokmuş ,sopayla kavaliyciiimmm seniiiCanim ben buraya girmeden önce 90 kusurden 87 düşmüştüm simdiden migdem küçüldü guzel gidiyorum INŞALLAH su 7li rakami görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?