aynen bu kızla ve diğeriyle bir daha gerekmedikçe muhattap olmayı düşünmüyorum. facebook hesabıdanda silsemmi acaba yoksa kalsamı bilemedim.özgeninde yorumlarını alayımda bi:) öfkeyle kalkan zararla oturur demişler sinirli sinirli yalnış birşey yapmayım.
Aslında çocuk gibisin demesinde birşey yok da diğerlerinin yaptığı dokunmuş anladığım kadarıyla..
Sen uyum sağlayamıyorsun tamam da diğerlerinin de pek normal olduklarını düşünmüyorum açıkcası..
Biri birşey sorduğu zaman kaale almamak ne demek ben anlayamıyorum mesela.. Soran kişi her kim olursa olsun..
Birine karşı böyle davranıp da sonra tekrar yakınlaşmaya çalışmak, hele telefonuna bakmaya kalkışmak nedir o da ayrı bir mevzu..
İstersen git psikiyatriye senin için iyi olur ama böyle ortamda kendini düzeltmek için yaptıkların boşuna olur gibi..
Ya da daha doğru düzgün insanlarla arkadaş olmaya çalış..
aynen bu kızla ve diğeriyle bir daha gerekmedikçe muhattap olmayı düşünmüyorum. facebook hesabıdanda silsemmi acaba yoksa kalsamı bilemedim.özgeninde yorumlarını alayımda bi:) öfkeyle kalkan zararla oturur demişler sinirli sinirli yalnış birşey yapmayım.
yok kızKaçamak mı yapıyorsun kiiizz
Feyzacım ćok da önemseme bu arkadaşlarını sınıfta başka arkadaş yokmu onlarla takıl sorun sende değil teldeki mesajlarını neden okumaya çalışıyolarki bu hiç hoş değil kendine doğru ve iyi arkadaşlar edinmeye çalış bu yüzden ćok da üzülme sınıfta yoksa okuldan edinmeye çalış arkadaş hayatta herşey demek değildirki :))bukez dilimle ilgisi yok kız ... geçen çift xl dediğim kız bana sen çocuk gibisin dedi . bende gezdiğim diğer kızlara sizcede öylemi dedim beni kaale alıp cevap vermediler bile kendi aralarında konuşmaya devam ettiler bende öyle olsun kırıldım dedim önüme döndüm . sonra bu cevap vermeyen kız ile başka bir kızın arasında otururken ikisi mesajlarıma baktı.bende teli beni kaale almayan kızdan çektim diğerine okuttm. oda öyle olsun küstüm dedi. sonra bende ona kötü şeyler söyledimde ne söylediğimi bile hatırlamıyorum çok kırılmıştım çünkü...bir süre sonra kıza aramız iyimi dedim bilemiyorum feyza dedi.bende hiç bir şey yapmadım . ben uyum sağlayamıyorum ya tekrar psikiyatrise mi gitsem napsam bilemiyorum
aynen :)Bak bu konuda çok haklısın, şimdi sinirle birşey yapma..
Facebooku da açma bir süre en azından sinirin geçene kadar :) Yoksa hepsini silersin :))
canım zaten arkadaş istediğimden değil ben tek takılmayı daha çok seviyorumda ,işte biraz özgüven problemim var sanki sürekli yanımda birini arıyorum ,istediğimden değil psikolojik olarak ... ama yalnız takılmaya alışmaya başladım o yuzden artık çokta takmıyorum :) desteğin için çok sağ ol bitanem :)Feyzacım ćok da önemseme bu arkadaşlarını sınıfta başka arkadaş yokmu onlarla takıl sorun sende değil teldeki mesajlarını neden okumaya çalışıyolarki bu hiç hoş değil kendine doğru ve iyi arkadaşlar edinmeye çalış bu yüzden ćok da üzülme sınıfta yoksa okuldan edinmeye çalış arkadaş hayatta herşey demek değildirki :))
canim successtory diyede arattim ancak yine bulamadim bilgilerini...Canim cok ozurdilerim ben nickimi degstrdmsoylemeyi unutmusum kusuruma kalma canim successtory benim eski nickim 9takimdaydim tatlim
iremcim spor yapmadikca kilo vermen cok zor guzelim...DÜN KÜ MENÜM
SABAH
1kase tarhana corbası
bir barsak süt
ÖĞLE
kuru fasulye
pilav
biber
yogurt
1elma
AKŞAM
1kase corba
1 parca et ızgara
şehriye pilav
salata
kırmızı patlıcan yogurtlusu
10tane üzüm
ceyrek elma üstü tarcın
3lt su
yarım saat yürüyüş
sagol canim :)çok harikaaaaaaa
cok gecmiş olsun dayına canım.
annenin gelmesi cok güzel ya
ablacim annem bir gelsin bakalim dahada mi simaracak, kardes gelince ne olacak, artik o zaman bir yol yordam dusunecegiz...Belki başka bir cevirmenle cozebilrsiniz sorunu.
yine senin 2 saat benim 8 saat :))Kizlar hepinize iyi günler . saat farkı olunca ne diyecegimi şaşırıyorum . bizde saat 10 ken sizde 12 oluyor .
diyetinin yolunda gitmesine cok seviniyorum.eve geldim çok yorgunum ya , birde kızın biri beni kırdı bi kaç dk sonrada ben onu bozdum canım sıkıldı kalp kırmaktan nefret ediyorum ... bugünde hiç kaçamak yapmadım ...yarım saatte tempolu yürüyüşümü yaptım ::) hayatımda en azından diyetim yolunda gidiyor şimdilik
iyi eglenceler canim :)Herkese günaydın gerci oglen olnus ama. Gece uyuyamadim sabaha erkwnden kalktim kahvalti yaptim bir daha yattim anca kalktim yatak toplama ortalik duzeltme giyindim arkadaslarimla vakit gecirecegim bugun hava cok guzel :)
canim bunlar var ya incir cekirdegini doldurmayacak seyler..bukez dilimle ilgisi yok kız ... geçen çift xl dediğim kız bana sen çocuk gibisin dedi . bende gezdiğim diğer kızlara sizcede öylemi dedim beni kaale alıp cevap vermediler bile kendi aralarında konuşmaya devam ettiler bende öyle olsun kırıldım dedim önüme döndüm . sonra bu cevap vermeyen kız ile başka bir kızın arasında otururken ikisi mesajlarıma baktı.bende teli beni kaale almayan kızdan çektim diğerine okuttm. oda öyle olsun küstüm dedi. sonra bende ona kötü şeyler söyledimde ne söylediğimi bile hatırlamıyorum çok kırılmıştım çünkü...bir süre sonra kıza aramız iyimi dedim bilemiyorum feyza dedi.bende hiç bir şey yapmadım . ben uyum sağlayamıyorum ya tekrar psikiyatrise mi gitsem napsam bilemiyorum
bak iste yukarida yazdigim seyi yapiyorsunuz, bir anda asiri samimiyet, sonra bir anda asiri sogukluk.aynen bu kızla ve diğeriyle bir daha gerekmedikçe muhattap olmayı düşünmüyorum. facebook hesabıdanda silsemmi acaba yoksa kalsamı bilemedim.özgeninde yorumlarını alayımda bi:) öfkeyle kalkan zararla oturur demişler sinirli sinirli yalnış birşey yapmayım.
haklısın canım bir anda yakın olunup bir anda uzaklaşılıyor aslında ben öyle yakında değilim gözlemleme aşamasındayım daha ...face e gelince hoşlanmadığım insan orda dururken rahat edemiyorumcanim bunlar var ya incir cekirdegini doldurmayacak seyler..
bu bahsettigin arkadaslar kac yasinda Fayzacim, cok mu kucuk yaslari..
bence cocuk gibi davrananlar onlar.
sende daha yeni tanistigin insanlara telini verip mesajlarini okutma..
universite ilk sinifta boyle asiri samimi olan insanlar sonra ayni hizla birbirlerinden uzaklasirlar haberin olsun.
bence en guzeli ilk birkac ay insanlari gozlemle, tanimaya calis, sonra kimlerle arkadas olacagina sen karar ver.
herkesle arkadas olmana gerek yok, adam gibi insanlarla arkadas ol.
onlar seni degil sen onlari kendine arkadas olarak sec.
insanlara soguk davranma ama bir miktar mesafen olsun, selamini ver, hal hatir sor, sonra kafa dengi oldugunu dusundugun insanlarla arkadas ol...
bak iste yukarida yazdigim seyi yapiyorsunuz, bir anda asiri samimiyet, sonra bir anda asiri sogukluk.
buna hic gerek yok.
kimseyi facebookundan da silme, neden sileceksin ki canim..
insanlarla mesafeli bir sekilde yakinlas, kisiligini begendiklerinle de daha yakin ol digerlerine nazaran...
ben 5 bardak felan içtim dahada içesim varKizlar kahvaltiyi hazirlayayim yine gelecegim sohbete, haydi sizde gelin, cay var, 2 lafin belini kiralim.
Eki Görüntüle 1906499
canim hoslanmadigin, daha tanimadigin insanlari sosyal hesaplarina bastan yukleme.haklısın canım bir anda yakın olunup bir anda uzaklaşılıyor aslında ben öyle yakında değilim gözlemleme aşamasındayım daha ...face e gelince hoşlanmadığım insan orda dururken rahat edemiyorumama neyse biraz zaman geçsinde öyle silerim ...sevmediğim kimse etrafımda olmasın istiyorum ... özgecim en çok senin yorumlarınla güç buluyorum neden acaba
gel gel 1 demlik cay var, caydan bol ne var :)ben 5 bardak felan içtim dahada içesim varben geliyimi ama bütün çayı bitirebilirim su içemiyorum bu çay yüzünden vurunn banaaa vurunnn
menu cok guzel suyu arttir canim...bugün menüm
sabah :
yumurtalı menemen
1 kk tereyağı
1 tane üçgen peynir
3 siyah zeytin
domates,salatalık
50 grm ekmek
öğlen : 1 tabak kuru fasulye
yoğurt
1 dilim ekmek
akşam : 5 kaşık türlü
cacık
1 dilim tam buğday ekmeği
su : 1 litre içtim ...daha içmeye çalışıyorum
spor :tempolu 6288 adım
Yawrukush @Dersaadet_ ebruşu etiketleyemedim ismii neydi kankilerim yorumlarınızı ve sizin menülerinizi de bekliyorum ,benide etiketleyin lütfen :)
Ebush_354 buldummm :)
aynen erken ekleme gafletinde bulundum ahh bu kafam ...zaten suyu bir artırsam 4 er 5 er gidecek bu yağlarcanim hoslanmadigin, daha tanimadigin insanlari sosyal hesaplarina bastan yukleme.
simdi silersen bir tepki olusabilir karsi taraftan.
simdiden sonra mesafeli bir yakinlik kur insanlarla.
her zaman yorum yaparim kuzum cenem dusuk benim:)
gel gel 1 demlik cay var, caydan bol ne var :)
menu cok guzel suyu arttir canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?