ama sebebte söyle ben çatlarım , bizi mi beğenmemiş nolmuş ?**ACIKLAMA**
Kizlar gecen hafta 8. takimdan bize transfer olan arkadasimiz @Dersaadet_ bu cumada 7. takima transfer olacak.
@Dersaadet_ Esmacim gozde futbolcular gibisin canim.
Tum takim arkadaslarima haber ederim..
çok rahatsızım gülüm yaa mide bulantısı ateş baş ağrısı bide tansiyon yükseliyor arada.şuraya bir gün iyiyim yazamadım yaa@gulpinargul , @tiffany20 , @haeshin nasilsiniz kizlar?
@edsoff kiz yine mi kactin takimdan sen yoksa:)
@Masalim_ , @naneli_sekerim nasilsiniz kizlar, gununuz nasil gecti, diyetiniz nasil?
@belindamm kuzum nasil gecti doktor kontrolun?
asya_01 nasilsin gulum?
@umutLatahzen , @Ebush_354 egzersizi denediniz mi kizlar, ne var ne yok?
@Dersaadet_ canim cumaya kadar bizim takimdasin hemen kacmak yok:)
@murphymercy seni dun goremedik canim, iyi misin?
@Alya008 , @Saadetim33 sizler nerelerdesiniz fistiklar??
baksana resmen takimi sabote ediyor okul, vallahi gelir basarimm okulu..çok kötüsünnnn yaaaaa
harikasin canim:)Canim ben buraya girmeden önce 90 kusurden 87 düşmüştüm simdiden migdem küçüldü guzel gidiyorum INŞALLAH su 7li rakami görürüm
canim Esma bizim takimdan once 7ye gecmek istemis, 7.takim dolu oldugu icin alamamislar, simdi yer acilmis davet etmisler Esmayi, bende onay verdim gulum:)ama sebebte söyle ben çatlarım , bizi mi beğenmemiş nolmuş ?
ayyy koptumm Allah iyiliğini versinbaksana resmen takimi sabote ediyor okul, vallahi gelir basarimm okulu..
derim ki haniiimm haniiimmm bunlar benim yavrularimmmm :))
harikasin canim:)
hic kuskum yok 7leri gormemiz yakindir.
Sedacim ben hala senin bilgilerine ulasamadim bu arada:)
canim Esma bizim takimdan once 7ye gecmek istemis, 7.takim dolu oldugu icin alamamislar, simdi yer acilmis davet etmisler Esmayi, bende onay verdim gulum:)
yoksa bizi ve takimin isleyisini cok begendigini ayrica yazdi oyle degil mi @Dersaadet_ cim :)
insallah dogumdan sonra bizlere guzel bir dogum haberi ve saglikli oldugunuz haberini yazarsin gulum..çok rahatsızım gülüm yaa mide bulantısı ateş baş ağrısı bide tansiyon yükseliyor arada.şuraya bir gün iyiyim yazamadım yaasen nasılsın nasıl gidiyor
çok geçmiş olsun canım , sende gerçekten bi iyiyleşemedin gülüm ,bir an önce geçse şu rahatsızlıkların inşallah .çok rahatsızım gülüm yaa mide bulantısı ateş baş ağrısı bide tansiyon yükseliyor arada.şuraya bir gün iyiyim yazamadım yaasen nasılsın nasıl gidiyor
lokma falan yeme sakinn:)ayyy koptumm Allah iyiliğini versinD:
her gün lokmamı veriyolar sanıyosun kaçırdım ben o trenilokma falan yeme sakinn:)
kime yazdin bakiiimmmm
sen listeyi buraya da yaz ,abovv okullarda pilav, makarna, hosaf, datli ne ararsan cikiyor anaccimmmmmher gün lokmamı veriyolar sanıyosun kaçırdım ben o trenidur yemek listesine bakayım bi tatlı varmı
inşallah gülüm.şeker de arada yükseliyor dr a sordum onun beslenmeyle alakası yok gebelik şekeri öyle oluyor dikkat etmek gerek dedi.artık neye dikkat edeceğimi bende bilmiyorum.kimisi üstüne ceket atsan hamile kalacak cinsten bide bir baktın hamile bir baktın doğurmuş.Halimize şükür ama böyle olunca insan sürekli diken üstünde.yarım tepsi börek yiyen hamile biliyorum tık yok ben haşlama yumurtayı bile tuzsuz yerim tansiyon çıkıyor.insallah dogumdan sonra bizlere guzel bir dogum haberi ve saglikli oldugunuz haberini yazarsin gulum..
sekerin ne durumda?
evet gülüm yaa sormaaçok geçmiş olsun canım , sende gerçekten bi iyiyleşemedin gülüm ,bir an önce geçse şu rahatsızlıkların inşallah .
olsun canim oyle dusunme saglikla kucagina al da..inşallah gülüm.şeker de arada yükseliyor dr a sordum onun beslenmeyle alakası yok gebelik şekeri öyle oluyor dikkat etmek gerek dedi.artık neye dikkat edeceğimi bende bilmiyorum.kimisi üstüne ceket atsan hamile kalacak cinsten bide bir baktın hamile bir baktın doğurmuş.Halimize şükür ama böyle olunca insan sürekli diken üstünde.yarım tepsi börek yiyen hamile biliyorum tık yok ben haşlama yumurtayı bile tuzsuz yerim tansiyon çıkıyor.
asyaya dediydim :)kime yazdin bakiiimmmm
bana yazmamissin
lsen listeyi buraya da yaz ,abovv okullarda pilav, makarna, hosaf, datli ne ararsan cikiyor anaccimmmmm
geçecek bitanem üzülme hep böyle gitmeyecekya bebişin bi doğsun ikinizde çok sağlıklı olacaksınız inşallah :)evet gülüm yaa sormaa
aynen öyle gülüm ya sakınan göze çöp batıyor inanki.çevremde görüyolar tatlı tuzlu yemediğimi amann yegitsin boşver iç gitsin boşver ya varya sinir oluyorum sinir.bide örnek veren var ben hergün 1 lt kola içerdim diye zıkkım iç diyesim geliyorolsun canim oyle dusunme saglikla kucagina al da..
birde bazen bu kadar titizlenince de ust uste geliyor her sey.
1 ay kaldi canim..guzel dusun. kendini doguma hazirla...
Allah razı olsun canım inşallahh.Rabbim hepimizin gönlüne göre versingeçecek bitanem üzülme hep böyle gitmeyecekya bebişin bi doğsun ikinizde çok sağlıklı olacaksınız inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?