Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menuler tehlikeli pure, pilav, supangle var ama onlari yemesende doyarsin bayagi doyurucu menuler :)

bosver herkes konusur, herkesin dedigini kafamiza takarsak hasta oluruz..
duyma , he he de gitsin gulum...

menuler tehlikeli pure, pilav, supangle var ama onlari yemesende doyarsin bayagi doyurucu menuler :)

bosver herkes konusur, herkesin dedigini kafamiza takarsak hasta oluruz..
duyma , he he de gitsin gulum...
şu kadınbudu köftemi neyse ondan yiyebilirmiyim o serbest mi ? onu yağda kızartıyorlar dedi arkadaş az önce ... sanırım sadece salatayla çorbayı alıcam ,bide ekmek alırım

şu kadınbudu köftemi neyse ondan yiyebilirmiyim o serbest mi ? onu yağda kızartıyorlar dedi arkadaş az önce ... sanırım sadece salatayla çorbayı alıcam ,bide ekmek alırım
canim icine biraz pirinc koyuyorlar, yagda kizariyor, 1 tane ye canim, corba ve salatayla..

ağğğğğğğ erkek kardeşim kahve getirmiş ,şekersiz sandım 1 yudum aldım şekerli çıktı aneemmmm kalori aldım kalorii aldımmm öldümm bittimmm bennn1 yudumda ne kadar kalori vardır ki

Canım buralardayım arada uğruyorum ders çalışıyorum o yüzden pek aktif olamıyorum nasılsın

salkım var salkım var boyutu neydi kesin çok yemişsindir sen beğenmedim

Canım ben geldiği gün bakmıştım için Fittmiray diye gördüm önceki nickini..
@Masalim_ canım varmıydı böyle bir nickin yoksa ben mi karıştırdım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…