Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yapalim kaptanim

geçmiş olsun canım ... napıyosun regl dışında hayatın nasıl gidiyor
Feyza univesite ogrencisi bekar guzel bir bayansin ya sen :) hih iste onun kiymetini bil :) hayatimi askiya aldim cocuklarimin hayatini yasiyorum kuzum normaldir heralde bu durum gecicidir zaar:)) ne demis sezai karakoc ben yasamiyor gibi yasamiyor gibi yasamiyor gibi yasiyorum:) reglden heralde duygusallastim :))) saka saka kiz dur oyalama menu yazcam cay iccem daha bulasik var yuppiiiio

Kizlar cuma cumartesi menulerim
Cuma
Sabah
Yarim simit.
Su 1 lt anca
Spor yok
Cumartesi
Sabah
Bi kucuk kase yogurt corbasi
Aksam
Az taze fasulye
Yogurt
Su 1.5 lt anca
Spor yok
RAhatsizdim bu kadar oldu iyilesmeyi umuyorum bugun :)))

fyzanur canim okul uyumsuzlugundan bahsetmissin ya. baska okuldan arkadasin yok mu diyen arkadas cok densiz ve sosyal zekadan yoksunmus kusura bakma ama. bazi insanlar baskalarinin yalnizligindan manyakca bir haz alip kendilerini ona ustun gorme durumunda oluyorlar. sizin yaslarda cok normal hatta bizim yaslarda da var boyle gizli asosyaller aslinda ama bizim yaslarda takmiyosun. sen simdi orda mendi akran grubunun icinde kabul gorme sorunu yaşıyorsun ve bunu sana soyleyen zihniyet senin bu durumundan icten ice haz almiyorsa bana da buse demesinler. sen oldukca dogal bir kızsin. su an icin de mecbur olmadikca kimseyle sikifiki olmak zorunda degilsin. onceki okulundan arkadasin olmasa be olacak herkes anasindan arkadasiyla mi doguyormus bunu sana soyleyen o gizli asosyal butun arkadaslarini anaokulundan mi surumus gelmis universiteye. kimsenin hicbiseyine gulmek zorunda da degilsin sen dogal halinle zamanla mutlaka bi cevre edineceksin boyle seyler ugrasmayla olmuyor zaten. inan bak ben hala bu yasimda yeni bir ortama girdigimde senin gibi olurum ve aylarca bazen yalniz olurum. sen degerlisin feyzacim herkes birgun seni kazanma sansina erisebilecek o sansi elde edemeyenler kendi dusunsun. nokta bitti

günaydın cümleten kızlar nasıl olayım vallahi gülüm cuma günü kontrol vardı dr dan sinirden ağlayarak geldim hamileliği burnumdan getirdi şimdi başka dr buldum özelde ona gidicem.adam manyak ya bana 2 test daha yapsa 2 aylık ömrün kaldı dicek.

güzel değilim kız keşke olsam şişko çirkin bi hatunum ondan depresyondan çıkamıyorum sende mi girdin depresyona oyyy kıyamam

çok güzel teselli vermişsin bitanem çok duygulandım çok teşekkür ederim... sadece aynı yaş demişsin ben 26 onlar 20 felan . ama beni yaşıtları sanıyorlardı büyük olduğumu ben söylemesem anlamıyacaklardı yaşla ilgili değil bu durum ama bilmiyorum haklısın bitanem bende artık akışına bıraktım ,mevlam neylerse güzel eyler , karakterimden de taviz veremem bu yaştan sonra,uyum sağlıycam diye değişemem istesemde beceremem zaten

kız ağzından yel alsın ... kendini en rahat hissettiğin doktoru bulana kadar arayışını sonlandırma canım , bu senin en özel anın sonuna kadar tadını çıkarmalısın ama sen sürünüyosun resmen ... lütfen elindeki bütün imkanları değerlendir gerekirse bütün gidebildiğin maddi manevi gücünün yettiği doktorları dene ve aklına yatanı bul. sen bunları çekmek zorunda değilsin . devlet hastanesi olacaksa bir sürü devlet hastanesi var hepsini dene gez gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…