Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Estağfurullah olur mu öyle şey. Moralim bozulsada çok sagol. Acil kilo vermeliyim acil :) ne zayifmisim gençken
Canim benim 2 cocugum yok ama bildiğim kadariyla her hamilelik farkli. Yani ben ilkinde 30 kilo aldim bi daha hamile kalin ça 30 kilo almak istemem sahsen ; ))
O nasil siir kiz :))
O ne biçim dr mus ya ? Bazi insanlar var ya keske hiç okumasaymis bunu her alanda okumus ama beyni gelismemis insanlar için soyluyorum. Aptal adam surda doguracan tabi ayak siser yorgun San tansiyonun yüksek cikar. Tok karina sekerin yükselir. Degistir hemen drunu kuzum. Takma dert etme kendine.
günaydın canım , sanada mutlu bir gün olsun inşallah :) nasılsın
Iim canim. Sen de sakin baskalarinin soyledik lerine kafa yorma. Ama sana tavsiyem sadece. Kilo alma na sebep olan ne varsa hayatinda revize et ve onlari at. Dün çok yemistin. Hepimiz yanlislik yapiyoruz bazen abartiyoruz ama onemli olan telafi etmek.

Bence haftalık olarak da hesaplansın günlük adım yarışmalarına katılanların sonucu toplanıp haftalık olarak yazılıp sıralama yapılsın çok eğlenceli olur bence :) suyu da litre hesabı yaparız herkes evindeki bardak yarım litre suyu içine koyarak ölçtüğünde yarım litre su kaç bardak ediyor diye hesaplasın bizim evde 2,5 bardak yarım litre yapıyor dolayısıyla 5 bardak 1 litre yapıyor üst sınırımız 3 litre olsun fazla su da zararlıymış çünkü... Tıpkı fazla egzersizin zararlı olması gibi... Bi başka önerim daha var bence insanları yarışmaya çekmek için bir ödül sistemimiz de olsun bu ödül günün birincisine değil de haftanın veya ayın birincisine verilsin... Ödül olarak ne verilebilir diye düşündüğümde bir fikir geldi aklıma beğenirseniz o olsun her gün menü tablosu paylaşıyoruz ya ya orda o kişinin adı daha farklı renk ve yazı biçiminde yazılabilir haftanın veya ayın birincisi olduğu için ya da bir görsel paylaşılır birinciye özel ödül mahiyetinde, vb bir ödül olabilir bencee

kendimi önemsemeliyim bencede ama elimde olsa keşke

canım dediğim gibi lütfen kurtul şu adamdan ...ne çekiyosun bu kadar üzücü yorumları ...

makyaj yapmaya üşeniyorum amaaannn buda geçer ya artık boşverdim :)

bugün menüm
sabah : 2 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
2kk peynir
1dilim kaşar peyniri
domates
4 zeytin

ara : 4 ceviz
1 bardak süt

öğlen :1 tabak kabak yemeği
3 kaşık yoğurt
salata

akşam : 2 tabak yeşil fasulye yemeği
1dilim tb ekmeği
1 tabak yoğurt

su : 8 bardak oldu galiba

spor cezalarım : 100 mekik
squatın bir kısmını yaptım yatana kadar 100 e tamamlıycam

Yawrukush Ebush_354

Son düzenleme:
Bugünkü menum
Sabah 1 kk peynir
6 zeytin
Yeşillik
1 haşlanmış yumurta + kızımın yemediği bir sarı daha
1 ince dilim ekmek
Bir ceviz

Ara yeşilçay bir incir

Öğlen bir kase çorba
1 bardak ayran
İki kaşık bulgur iki kornison turşu
1 ince dilim ekmek

Ara bir dilim pasta bu çok fena oldu
Bir mandalina

Akşam iki pogaca ( misafir için yaptığımın tadına baktım da )

1.5 lt su içtim 3-4 bardak daha içerim. Bir elma yerim bugunu bitiririm .

2205 adim
100 bisiklet
50 mekik
20 şer bacak hareketi

Canım aramıza hoşgeldin . Benim 3 kızım var . 12 ,10 ve 1 buçuk yaşında . Bende en son 69 ile hamile kaldim.74 le doğuma gittim.hastaneden eve geldiğimde 62 kiloydum.12 kilom hastane de gitmiş ti.ama sonra süt olsun onu ye bunu ye derken 74 oldum.hamilelik şekeri çıkmıştı ben de . hamilelik boyunca dikkat ettim.hamur işi tatlı falan yiyemedim.her hamilelikte cok kilo alacaksin diye bir şey yok .b iraz dikkat edersen fazla kilo almazsın

Ama kaçış yok gelsin cezalarrrrr
KahvaltıM ;3 dilim ekmek ,peynir ,zeytin ,yeşillik ,2 catal tahin pekmez ,2 catal reçel ,10 fıstık
Öğle den sonra ;1 kase kısır ,3 kaşık makarna salatasi, bir lokmacik kek
Aksam ,1 kase çorba
Spor yok
Su 1.5 litre
Yawrukush , @AKovser
Bugünde camide mantı yaptık . Herkes birşey getirmiş . iş bitince oturup yedik.

Allah bağışlasın insallah. İçime su serptin çok sagol ya

Ben yine saglikli yedim sen öğlen naptinn oylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…