isim zor cidden, bakalim ne yapacagimİyi ya biraz daha sabret anneciginde gelirse bebiste durmaz gelir :)) ama senin isin zor olurya iki cocuk birden annen ne kadar yaninda kalicak bellimi ?
ayni azimle devam canimBegenmenize cok sevindim cok tatlısınm sozlerinele gucleniyorum canim
babam daha once Adiyaman'da bulunmus, cok guzel derdi hep..Ayy sagol canim ama arada bir insanin boyle temiz hava almasi cok iyi oluyor adiyamanda cok guzel sehir cok seviyorum
isim zor cidden, bakalim ne yapacagim
annem 2bucuk ay kalacak canim yanimda.
ayni azimle devam canim
babam daha once Adiyaman'da bulunmus, cok guzel derdi hep..
degisiklik gibisi var mi canim..
Kizlar Akina bu kadar cizgi film yeter, ben kuzumu doyurayim, sonrada yatirayim.
Sonra yine takima kacacagim, simdilik optum hepinizi kizlar.
Bugün ki menüm
Sabah
1 bardak soğan kürü
2 tane kuru incir
Kahvaltı
1 yumurta ile omlet
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
Çok az kaymak ve reçel ( 1 lokma ekmeğe sürdüm. )
Şekersiz çay
Ara
1 bardak soğan kürü
Öğle
1 kase mercimek çorbası
Akşam
1 kase nesfit
Ara
Şekersiz çay ( sayısı yok)
Yanında 2 lokma ekmekle azıcık acıka
Azıcık omlet (eşiminkinden çaldım iki lokma)
Birkaç zeytin
( totalde 3-5 lokm yedim yağni)
Su
3 litre (1.5 litresi naneli)
Spor
45 dk koşu ( koşu bandında )
30 squat
10 dk tepinme
Adım
7500 ( şimdilik )
Yawrukush
@AKovser
Evet geliyordum ama fırsat olmadı biraz kosusturmacadan. Koptum. Şimdi insallah burdayım kilolarim gidene kadar kadar. Kızım müsade ettikçe tabicanim kahvaltida 1-2 dilim ekmek yiyoruz, kepekli, tam bugday ekmegini bunun yerine tost yapabilirsin.
iicne peynir, sucuk, domates, biber vs istedigini koyabilirsin.
cay ya da sut ile hupletirsin
reglin m iyakin senin feyzoss hayirdir bu kadar istah
ne guzel canim menunde harika, koye gitmende sana cok iyi gelecek bu hafta sonu.
tadini cikart yerimizede guzelim..
cok guzel Fatimem , su da 1,5 lt olmus
canim dun lahmacin, bugun makarna bu hafta baska kacamak yapmamaya calis gulum...
canim hosgeldin, 11kiloyu hemencecik verirsin ve insallah yeni bir bebise hamile kalirsin
canim aksam ve oglen cok az yemissin.
pasta bu haftaki odulun olsun.
ilk gun icin normal menun, bugunden sonra duzelir canim yavas yavas
Canim sanki biraz az gibi geldi bana mesela aksam yemegi nesfit yerine keske ana yemk,yeseydin
Kuzum midem biraz rahatsız benim.. yani yapisal olarak mi bilmiyorum ama
Her zaman yemeği kabul etmiyo anım anıma uymuyo bende anlamiyorum kendimi ama.. bide regl donemi etkiliyo sanirim yemek duzenini de :/
Evet geliyordum ama fırsat olmadı biraz kosusturmacadan. Koptum. Şimdi insallah burdayım kilolarim gidene kadar kadar. Kızım müsade ettikçe tabi
Merhaba canlar hayırlı geceler nasılsınız?alıntılarım silinmiş ondan dolayı bana yazanlara teşekkür ve sevgilerimi iletiyorum
Allah tez zamanda gönlüne göre versin canim.3. Yılın içindeyiz canım en baştan beridir korunmuyoruz ki zaten istesek de olmuyor söktürücü kullanmadan adet olamıyorum dolayısıyla gebelik ihtimali de olmuyor... Biz de bahçeci fulya da yapmıştık denememizi hatta transferimi Mustafa Bahçeci yapmıştı.. Şu anda 2 tane dondurulmuş 5. Gün embriyomuz var eğer onlar da olmazsa o zaman dediğin doktora da yönelebilirim canım tavsiyen için çok teşekkür ederim... Şimdi o denemeden çnce kilo vermeye çalışıyorum en azından 70 i görsem faydası olur diyorum..
2 ay su gibi geçer Fatimem.Çok sağolun canlar.. Allah razı olsun..
Habersiz kalmak nasıl zor çok iyi bilirim, 1 hafta bile haber alamayınca ne yapacağımı bilemiyordum
Şimdi habersiz 8 hafta dayanmak zorundayım, nasıl olacak hiç bilmiyorum..
Tek yardımcım Allah, dualarım zaten, onlar da bana yeter.. Ama illa ki zor olacak..
Ben Azerbaycandayım ya o da burda diye şehir yazmam biraz anlamsız geldi :)
Aslında yeri çok iyi, sınır da değil çok şükür, ama askerlik sonuçta merak etmemek mümkün değil..
Kolay gelsin ablacım.Günaydın demeden alintilari yazdım. Mutlu hafta sonları herkese. Yarın gün bende o yüzden bugün baya işim var pazara falan gidip gelicem ikramliklarimi yapıcam Neyse ki fazla çeşit yapmıyoruz lahmacun istiyoruz dışardan. Kendi yaptıklarımı yemesem olmaz ama kaçamak yapmak istemiyorum o yüzden ucundan azcık alıp yiyormuş gibi yapmayı planlıyorum zaten servis isleride var kolayca idare ederim sanırım.
Yogun , melankolik , bol yagmurlu , boyle geçiyor özgem:))(Selam guzeller, nasilsiniz, hafta sonunuz nasil geciyor?
Biz yeni uyandik gecmisi okudum, alintiladim, simdi kahvalti hazirlayacagim
Bu arada Akin erken uyandi sabah, esimide uyandirdi, ben inatla uyumaya devam ettim
Sonuc Ozge 1 saat daha fazladan uyur
Cayi demlemisler baba ogul, ama kahvalti yok ortada, hemen hazirliyimm.
Seviyorum sizleri, geliciiimmm kahvaltidan sonra..
Fekat film izleyecegiz kahvalti sirasinda gelisim azicik gec olabilurrrrr..
Hosgeldin canim. Ben Sibel 28 yasındayım . 67 kiloyum simdilik.Kullanıcı Adı :Zeyneprk
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 kizim var 1.5 yasinda
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz :1.63
Kilonuz:64
Hedef kilonuz :53
Kilo alma hikayeniz : doğum sonrası gitmek bilmeyen kilolar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Kendimi daha iyi hissetmek. Eskisi gibi yeniden zayif olmak ve belki yeni bir gebelige hazırlık
isim zor cidden, bakalim ne yapacagim
annem 2bucuk ay kalacak canim yanimda.
ayni azimle devam canim
babam daha once Adiyaman'da bulunmus, cok guzel derdi hep..
degisiklik gibisi var mi canim..
Himm iyi ya ac kalmadiysan sikinti yok :) gecmis oolsun canim
insallah canim, texas , houstonda yasiyorum..Ohh ya super bari 2 bucuk aya bebekte,sende toplanirsiniz sonrasida Allah yardim eder sen merak etme sen yurt disinda nerede yasiyodun canim
esinin yemeklerinden hep tirtiklamissin canim :)Bugün ki menüm
Sabah
1 bardak soğan kürü
2 tane kuru incir
Kahvaltı
1 yumurta ile omlet
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek
Çok az kaymak ve reçel ( 1 lokma ekmeğe sürdüm. )
Şekersiz çay
Ara
1 bardak soğan kürü
Öğle
1 kase mercimek çorbası
Akşam
1 kase nesfit
Ara
Şekersiz çay ( sayısı yok)
Yanında 2 lokma ekmekle azıcık acıka
Azıcık omlet (eşiminkinden çaldım iki lokma)
Birkaç zeytin
( totalde 3-5 lokm yedim yağni)
Su
3 litre (1.5 litresi naneli)
Spor
45 dk koşu ( koşu bandında )
30 squat
10 dk tepinme
Adım
7500 ( şimdilik )
Yawrukush
@AKovser
tamam canim umarim bu sefer hedefine ulasana kadar bizimle kalirsin :)Evet geliyordum ama fırsat olmadı biraz kosusturmacadan. Koptum. Şimdi insallah burdayım kilolarim gidene kadar kadar. Kızım müsade ettikçe tabi
nasilsin Pinarcim, gunun nasil gecti canim?Merhaba canlar hayırlı geceler nasılsınız?alıntılarım silinmiş ondan dolayı bana yazanlara teşekkür ve sevgilerimi iletiyorum
sagol Sibelim 2 bucuk ay kalacak kismetse..Allah tez zamanda gönlüne göre versin canim.
2 ay su gibi geçer Fatimem.
Kolay gelsin ablacım.
Yogun , melankolik , bol yagmurlu , boyle geçiyor özgem:))(
Hosgeldin canim. Ben Sibel 28 yasındayım . 67 kiloyum simdilik.
Çok sevindim kuzum annen 2 ay kalacakmis ne güzel yaa.
kek mi, kahve mi, keyif mi :))Menüm
Sabah 2 dlm tbe cevizli cokelek, zeytin , domates ve 1 parça somon fume
Ara 1 dlm kek ve kahve
Ogle Taze fasulye 5 yk pilav Yogurt
Ara yarim muz
Aksam 1 kase taze fasulye 1 dlm tbe
3 lt su.Yawrukush cezamI yapmadim daha dogrusu spor da yapmadim. Bu aralar hiç spor yapmaya hacetim yok özgem . Yarin cezamI yaparim ama senin gül hatrin icin:)
1. sınıf okuması canım "Ela Lale Elele"esas listemize girisinde hayirli olsun canim
Almanya'da yasayan bir seyhan ablamiz vardi, kulaklari cinlasin @seyhan77 oda cuma gunleri camiye lahmacuna yardima gider, lahmacun yerdi menusunde
tebrik ederim tekrardan canim
kolay gelsin ablacim, yarin odul hakkini kullanirsin
afiyet olsun odulun Fatimem
cocuklar mi delirtiyor kuzum
canim sen eski uyemiz degil miydin, bir sure takima gelmistin yanlis mi hatirliyorum?
5dilim ekmek , 5 kasik pilav + spor yok
ne guzel kilo verdin dun diye bugun hemen bozdun mu kuzum menuleri
canim makarna ile mi yaptin odulu?
sen pazar yapmayacak miydin?
haklisin canim 1 ay sonra uykuyu kim kaybedecek de ben bulacagim...
Alırız tabikiKızlar iyi haftasonları beni de takıma alır misiniz. Artık zayıflamak istiyorum
Tamam canım öptüm bendeZeyneple bazen wsappta yazışıyoruz ...
Çiğdemide hatırladım... örgü örüyordunuz:)
Selamlar görüşürsen .
Seni de öptüm .
Arada kaçamak yapmalik işte gün ayda bir çok değildiyet yapan garibin günle ne işi olur ablacım,en büyük düşmanımız gün
Pasta böreknapaysiniz canlar :)
Arada kramp gibimi ağrı bi acile falan gideydinvalla dayanamıycam bu ağrıya gidip avuç içi kadar kaşarlı tost domates çay üçlüsü yapıcam .cezam neyse çekerim artık,midem çok ağrıyor ya iki büklüm duruyorum şuan
Hoşgeldin aramıza canım bende Gonca evliyim bi kızım var 67 kiloyum. Hep birlikte vericez kilolarıKullanıcı Adı :Zeyneprk
İsim (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1 kizim var 1.5 yasinda
Yaşadığınız şehir: ankara
Boyunuz :1.63
Kilonuz:64
Hedef kilonuz :53
Kilo alma hikayeniz : doğum sonrası gitmek bilmeyen kilolar
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? Kendimi daha iyi hissetmek. Eskisi gibi yeniden zayif olmak ve belki yeni bir gebelige hazırlık
Sağol canımAllah tez zamanda gönlüne göre versin canim.
2 ay su gibi geçer Fatimem.
Kolay gelsin ablacım.
Yogun , melankolik , bol yagmurlu , boyle geçiyor özgem:))(
Hosgeldin canim. Ben Sibel 28 yasındayım . 67 kiloyum simdilik.
Çok sevindim kuzum annen 2 ay kalacakmis ne güzel yaa.
daha ben oralara gelemedim ya uzagim konuya1. sınıf okuması canım "Ela Lale Elele"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?