Akşam yemedim ama dengelemistir herhalde.Ben yine saglikli yedim sen öğlen naptinn oylee
Yok kız spor olmadan sanmıyorumAkşam yemedim ama dengelemistir herhalde.
Ayyy sus kız . hergün yürüyorum bugün hava yağmurlu kızda uyumadı . camiye yardıma da gidince spor kaldı . küçük uyuyor.büyük leride babası gezmeye götürdü . sade Türk kahvesi yaptım kendime.koltukta uzaniyorum . Bir günde böyle olsunYok kız spor olmadan sanmıyorum
Valla poğaça vardı hic yemedim . makarnanin ve kekinde tadina bakacak kadar yedim.onu yeme bunu yeme ölelim mi biz feyzos
Amin canım . Allah yardım etsin canım . Sen moralini bozma . Ben de de vardı şeker hiç bir şey olmadi.bebegimde bende cok iyiyiz Allah a şükür .merhaba kızlar okudum yorumlarınızı dua edin benim içindr u da daha gitmicem o dra beni hayattan soğuttu dünyada şekeri olup ta doğuma girecek bir ben değilimdir heralde.acile gittim bugün bel ağrısından ağlama nöbeti tuttu resmen beni 2 güne bu yeni dr a gidicem bakalım o nasıl biri.Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah
Ödül günleri var ya bitanem niye ölüyosunValla poğaça vardı hic yemedim . makarnanin ve kekinde tadina bakacak kadar yedim.onu yeme bunu yeme ölelim mi biz feyzos
Duaların seninle canim,en hayırlılarla karşılaştı inşallah,doktoru iyi ki değiştirdin,aramadan bulamazsin zaten geç bile kaldinmerhaba kızlar okudum yorumlarınızı dua edin benim içindr u da daha gitmicem o dra beni hayattan soğuttu dünyada şekeri olup ta doğuma girecek bir ben değilimdir heralde.acile gittim bugün bel ağrısından ağlama nöbeti tuttu resmen beni 2 güne bu yeni dr a gidicem bakalım o nasıl biri.Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah
Heee heee sen ye yee sonra bize laf et.kiz insanız sonuçta nefsimize uyuyoruzÖdül günleri var ya bitanem niye ölüyosun
çok güzel olmuş canim,hep iradeli kalirsin inşallah:)Kızlar selamm... Kusura bakmayın dün hiç yazamadım da bakamadım da yoğun bir misafir ağırlama faslım oldu sabahtan da kahvaltı hazırlığıdır vs...
Dünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
Domates salatalık
1 yumurta
Öğle
Yarım kase mercimek çorbası
Akşam
Yarım kase tarhana çorbası
2 kaşık pilav
2 kaşık et sote
1 dilim patates graten
Salata
İçtiğim suyu sayamadım spor da aynı şekilde büyük koşturmacaydı
Yawrukush
fyzanur dün bakamadım canım menüne çok özür şimdi bakayım bulmaya çalışayım menüyü
Buldum menünüübugün çok fazla yedim doymak bilmedim
7.30 : 1 haşlanmış yumurta
beyza peynir
kaçar peyniri
3 zeytin
1dilim ekmek
2 çay kaşığı reçel
ara : 2 ceviz
yarım elma
11:00= 1 yumurtadan ve 4 minik sucuktan sucuklu yumurta
3dilim ekmek höhhhhh feyza höhhh
3 ince dilim kaşar peyniri
1 çatal beyaz peynir
14.00= 1 tabak türlü
1 kase yoğurt
1 kase çorba
1dilim ekmek
17.00= 5 kaşık bulgur pilavı
su :1.5 litre
spor : tatillll
ekmekler yüzünden yedim cezayı vay başıma gelenler
Yawrukush
Tamam kız ne kızıyosun,tatlıları kast ettim ben...ben tatlı değil yemek yiyorum zevk içinde değil midem agridigi için duramiyorum...sende kirk yilin basit yemissin birşey demiyorum Muck muckkHeee heee sen ye yee sonra bize laf et.kiz insanız sonuçta nefsimize uyuyoruz
İnşallah canımm bugün ama dedim ki bir ödülü hakettim dışarıdaydık dedim ki adana yiyeyimçok güzel olmuş canim,hep iradeli kalirsin inşallah:)
Kız tatlı dediğin bir lokma kekTamam kız ne kızıyosun,tatlıları kast ettim ben...ben tatlı değil yemek yiyorum zevk içinde değil midem agridigi için duramiyorum...sende kirk yilin basit yemissin birşey demiyorum Muck muckk
Selam canım afiyet olsun bende kayınvaldemler deyim arada bir girebiliyorum kusuruma bakmayın olurmu:))Selam kizlar nasilsiniz?
Biz simdi kahvaltiya oturduk, kahvaltidan sonra gelecegim.
Umarim gununuz guzel geciyordur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?