- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
Oh koy havası yaramistir insallah. Doğal yemeklerin lezzetide bir başkadır. Afiyet sifa olsun kilo olmasın insallah
aminnn aminnnn nerdeeee o gunlerrrrMaşallah ben çok sevdim menunuzu . Allahım benim iştahımi kapatsin
oohhh menuye gelEki Görüntüle 1908248 Eki Görüntüle 1908249 benim berbat menüm yinede kalori fazla olmadı
Spor yapamadım yorucu bir gündü
Su 2 lt
ahhh bizimdr yokki koyde tanidigimiz gidek bayilir oranin havasina bi koy bi deniz ahhhh ahhhhSagol canimcim
Kızlar yarın kismetse orucluyum. Kaza orucum oldukça fazla iki güne bir tutmayı planlıyorum. Grupta kalmama engel mi bu
Canım ders çalışırken iştahım kapanıyor bir tuhaf :) acıkmadım amaCanim menu guzel ama keske aksamda biseyler yeseydin acikmadinmi
Allah kabul etsin gülüm tanışmışmıydık hatırlamıyorum ben hazal. benimde 28 gün kazam var ve tutacağım yakında dikkat edersen yediğine suyuna sıkıntı olmazKızlar yarın kismetse orucluyum. Kaza orucum oldukça fazla iki güne bir tutmayı planlıyorum. Grupta kalmama engel mi bu
Sağol kuzum. Rabbim sağlıklı beslenmeyi bize nasip etsinMaşallah ben çok sevdim menunuzu . Allahım benim iştahımi kapatsin
Yok canım neden engel olsun Allah kabul etsin.Kızlar yarın kismetse orucluyum. Kaza orucum oldukça fazla iki güne bir tutmayı planlıyorum. Grupta kalmama engel mi bu
gecmis olsun gulum, 2 hastalik bir arada geldi..Kizlae biraz hastayim grip regli olunca kendimi iyi hsetmiyorum
yine menu, su, adim sahane canim :)Sabah 09.00
Peynirli yumurta(1 adet lorlu)
2 dilim tam bugday
Domates
Salatalık
Biber
Cay sekersiz
Öğlen 13.00
1 kase yoğurt çorbası
Akşam 17.00
Mangala gittik
Mangalda tavuk kanat yedim ( 5adet)
PAtlican salatasi
1 dilim tam bugday ekmek
Su 3 litre
Spor
1 saat yürüyüş 9000 adim
canim disarida kebap, kofte, doner diledigin gini yiyebilirsin, yaninda ayran, salata ile...Bugnkü menüm
Sabah
Şekersiz çay
1 dilim ekmek
1 dereotlu lorlu poğaça( boyut olarak küçük ve ev yapımı)
1 dilim peynir
1 çk reçel
Öğle
Adanadediğim gibi etini yedim lavaşlara dokunmadım
Ayran
Ara
1 küçük muz
Akşam
Yoğurt
2 kaşık makarna
2 kaşık et sote
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?