Canım ikisininde iyi ve kötü yönleri var. buyuklerin arasında 21 ay var..ben almanya da yaşıyorum .yalnız biraz zor oldu.hastalanınca falan iki küçük çocuk la kolay olmuyor . iyi yönü ikiside evde olunca kolay.şimdi buyukler okula gidiyor onları kaldır okula hazırla falan . küçük sabah onlarla uyaniyor. Zor oluyor yani.buyukler şimdi beraber okula gidiyor.beraber oyun oynuyor hiç kimseyi aramıyor . beraber parka gidiyorlar canları sıkılmıyor . o yönden çok iyi.kötü yönü bazen kıskançlık oluyor yaş farkı az olunca.ben şimdi keşke 3.kızımda çok yaş farkı olmasaymis diyorum .yanliz değilsen ve sana yardımcı olacak birileri varsa yada ailen yanındaysa bence arada az yaş farkı olmasi daha iyimarlin18 konuyla ilgisi yok ama 3 çocuğun arasındaki yaş farkları tam benim kafamdaki sorulara göre. Sence çok yaş farkı mi olmalı az yaş farkı mi
Aileden uzaktayim ama çok yaş farkı düşünmüyorum bende ama şöyle iki iki bucugu da geçsin istiyorum ne yalan söyleyeyim. Allah bir şekilde yardım ediyor her türlü değil mi ama . Bakalım yaşayıp göreceğiz. Kiloyu vereydim iyiydi. Birde kesik uyuyan zor yiyen bir çocuk olunca dahada zorlaşıyor islerCanım ikisininde iyi ve kötü yönleri var. buyuklerin arasında 21 ay var..ben almanya da yaşıyorum .yalnız biraz zor oldu.hastalanınca falan iki küçük çocuk la kolay olmuyor . iyi yönü ikiside evde olunca kolay.şimdi buyukler okula gidiyor onları kaldır okula hazırla falan . küçük sabah onlarla uyaniyor. Zor oluyor yani.buyukler şimdi beraber okula gidiyor.beraber oyun oynuyor hiç kimseyi aramıyor . beraber parka gidiyorlar canları sıkılmıyor . o yönden çok iyi.kötü yönü bazen kıskançlık oluyor yaş farkı az olunca.ben şimdi keşke 3.kızımda çok yaş farkı olmasaymis diyorum .yanliz değilsen ve sana yardımcı olacak birileri varsa yada ailen yanındaysa bence arada az yaş farkı olmasi daha iyi
makyaj yapmaya üşeniyorumamaaannn buda geçer ya artık boşverdim :)
Ay aynı beni tarif ettin rimel eyeliner olmazsa olmazım:)))Canım benim ya fazla makyaj yapmana gerek yok kiiii...
Yüzünde leke yoksa çok şanslısın, sadece göz kalemi bile insanı çok güzel, çekici gözterebiliyor
Ya da sürebiliyorsan eyeliner.. Hangisi yakışıyorsa işte..
Ama kaçış yok gelsin cezalarrrrr
KahvaltıM ;3 dilim ekmek ,peynir ,zeytin ,yeşillik ,2 catal tahin pekmez ,2 catal reçel ,10 fıstık
Öğle den sonra ;1 kase kısır ,3 kaşık makarna salatasi, bir lokmacik kek
Aksam ,1 kase çorba
Spor yok
Su 1.5 litre
Yawrukush , Dahlia_
Bugünde camide mantı yaptık . Herkes birşey getirmiş . iş bitince oturup yedik.
Gruptan atılcaz herhalde bilmiyorum ki
merhaba kızlar okudum yorumlarınızı dua edin benim içindr u da daha gitmicem o dra beni hayattan soğuttu dünyada şekeri olup ta doğuma girecek bir ben değilimdir heralde.acile gittim bugün bel ağrısından ağlama nöbeti tuttu resmen beni 2 güne bu yeni dr a gidicem bakalım o nasıl biri.Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah
Slm kızlar nasılsınız ya iki gündür uğrayamadım ders çalışıyorum malum konular bitsin inşallah aktif olacağım. geçmişi okuyamadımAma özlendiniz ♥
Güzel olmuş menü beğendimDunku menum
Sabah
İki dilim cia tohumlu ve tamtahilli ekmek arasi peynir tost
1bardak sut
2gun kurusu kayisi
Ogle
Yarim citir simit
Aksam
2izagara kucuk balik
1kase salata
Limonlu roka
2lt su
10bin adim
İyi gezmelerCundaya gidioz biz. Goruşmek uzere
Ay aynı beni tarif ettin rimel eyeliner olmazsa olmazım:)))
Sağol kuzum ♥Aleyküm selam..
Allah yardımcın olsun canım..
Bugün ki menüm
Sabah
Greyfurt
Omlet
Peynir
2 dilim ekmek
Öğlen
Balık
Çorba
Ara Kahve
Biraz çikolata
Akşam
Yok
Su 2.5
Spor 3000 adım
Maşallah ben çok sevdim menunuzu . Allahım benim iştahımi kapatsinBugün ki menüm
Sabah
Greyfurt
Omlet
Peynir
2 dilim ekmek
Öğlen
Balık
Çorba
Ara Kahve
Biraz çikolata
Akşam
Yok
Su 2.5
Spor 3000 adım
Oh koy havası yaramistir insallah. Doğal yemeklerin lezzetide bir başkadır. Afiyet sifa olsun kilo olmasın insallahSelam kizlar hayirli aksamlar menum gelssiin
Sabah
1 dilim koy ekmegi
1 kozlenmis biber,patlican
2 bardak cay
Oglen
1 kase mehir,corbasi
Aksam
1 tabak nohut ve bulgurlu etli pilav
2 bardak ayran
Bugun yine koydeydim gun boyu kosusturdum simdi koyden donduk hemen dusumu alip uzaniyorum simdi cok yorgunumve reglim geldi insallah cikolata krizleride gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?