Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

TAKIM ICI ESLESTIRME
  • Kizlar 14 Kasim pazartesi gunune kadar herkes takimdaki eslerinin, gunluk olarak menulerine, egzersizlerine ve ictikleri su miktarlarina yorumlar ve yapici elestiriler yazacak.
Eslerimizin motivasyonu duserse destek olacagiz,yarismalara katilimlarini tesvik edecegiz.
Yeni haftamiz herkese bol eksiler getirsin.

1.GRUP

fyzanur
B belindamm
M M_atruska

2. GRUP
umutLatahzen
Z zeynebim111

3.GRUP
Ebush_354
KarKralicesi
@Masalim_

4.GRUP
tiffany20
@gulpinargul
Asyaca

gülüm dvlet hastanesinde para için değil işini iyi yapmadığından böyle davranıyor

Gecmişe nazaran biraz daha toparlaniyosun ama her gecen gün farklı seyler yasadigimiz icin gelen yillar bize daha farklilarini getiriyo..
Cebellesecekler listesi hic eksilmiyo yani aynen
oyle canim malesef:)

canim bazi cocuklar uykuyu sevmiyor..
genel karakterleri bu yonde olabiliyor,yasitlarindan daha az uyuyorlar.
buyudukce kolaylasiyor bence...

gülüm dvlet hastanesinde para için değil işini iyi yapmadığından böyle davranıyor
canim devlet hastanesinde ama ayni zamanda ayni doktora ozeldede gitmiyor musunuz?

canim disarida kebap, kofte, doner diledigin gini yiyebilirsin, yaninda ayran, salata ile...
sende oyle yapmissin zaten. afiyet seker olsun:)
Ohhh vicdanım rahatladıı canım bir de gerçekten doyma limitimin değiştiğini farkettim

canim azicik karbonhidrat miktarini arttir bu hafta, ve hergun mutlaka spor yap.
leslieye baslayalim mi bu hafta?

cok guzel olmus canim:)

iyi eglenceler, iyi gezmeler:)

ahh Busem hicbir sey yememissin....
Leslie olur ona başlıyorum o halde bu hafta.
karbonhidratımıda arttırıyorum biraz daha

DÜNKÜ MENÜM
Aç karnına 2-3 kayısı
Sabah
1kücük dilim peynir
3siyah zeytin
1tatlı kaşığı keci boynuzu pekmezli tahin
1cay kaşığı şeftali receli
2kücük poğaça

1az şekerli türk kahvesi

AKŞAM
yarım adana(ızgara)
3köfte(ızgara)
ceyrek sucuk (ızgara)
ceyrek ekmek
1kase salata
1bardak fanta

2lt su
5600adım

Herkese gunaydin kizlaar odulumu kullanmayip bugunu beklemistim ve suan durume kavusmak,icin sabirsizlaniyorumtabi yine cok kacirmamaya dikkat edicem ama cok zor,olqcak ya cesit cesit yemek tatli yapiyorlae

Ben de bugunu bekledim
Ama ne yicem bilmiyorum misafirlige gidicem

Ödül deyip çok fazla kaçırmayın..
Ödülün de şartı var, cuma en geç cumartesi yiyebilirsiniz..
Bir daha pazara bile kalmasın ödülünüz, lütfen..
Artıyla gelirseniz bozuşuruz ona göre

Ben kızımda fazla uyku problemi yaşamadım ama gürültü yapmaktan falan kacinmadim hiç yanlış yapılan bir uygulama Aman ses olmasın bebek uyusun ama olay öyle değil. Bebek anne karnındayken amnion sivisinin içinde sesli bir ortamda yani çamaşır makinası veya süpürge çalışıyormuş gibi bir sesin içinde oluyor. O yüzden ses yapmak sorun değil hatta daha huzurlu oluyorlar. Senin sorunun için Bilmem izledinmi süper dadı vardı tv de önce çocuğa tatlı dille anlatıyor odasında uyuması gerektiğini sonra masal yada ninni söyleyip iyi uykular deyip yatırıyor ve gece uyandığında odasına anne yada baba gidiyor yerde oturup sessizce bekliyor ve her kalktığında nazikçe geri yatırıyor. Bunu deneyebilirsin bir haftada alışır muhtemelen. Birde nazar yada korku olabilir onlar için okunan dualar var ben okuyorum küçükken sık sık
Günaydın kızlar,az sonra sınava giricem geçmişe bakamadim,hepinize güzel bir gün diliyorum
Başarılar canım
Akşam abartılı olmuş galiba biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…