gülüm dvlet hastanesinde para için değil işini iyi yapmadığından böyle davranıyorcanim son ayin bu senin, luften firsatin varsa degistir bu doktoru.
bana surekli basiniza is cikartip, para kazanmaya calisiyor gibi geliyor, insallah gunahini almiyorumdur.
en guzeli degismede zaten. seni oldugun gibi seven insan seninle arkadas olsun, o kadar...
dusunurlerse dusunsunler..
ne yaparsan yap insanlar sabit fikirliyse dusuncelerini degistiremezsin.
onun icin kendinden taviz verme.
millet ne dusunecek diyede kafana takmanin sonu yok, lutfen rahat ol biraz canisi..
Geçmiş olsun kuzumKizlae biraz hastayim grip regli olunca kendimi iyi hsetmiyorum
Sağol kuzum. nasılsınAllah yardimcin olsun asyam. Insallah de iyi cikar kuzum.
Kolay gelsin Hazalım.
Gecmis olsun canim.
Ozgem Park yatak mi kullanacaksin ilk zamanlar????
oyle canim malesef:)Gecmişe nazaran biraz daha toparlaniyosun ama her gecen gün farklı seyler yasadigimiz icin gelen yillar bize daha farklilarini getiriyo..
Cebellesecekler listesi hic eksilmiyo yani aynen
canim bazi cocuklar uykuyu sevmiyor..Kızim benle uyumayı sevse ınan hiç oda falan ayirmazdm.benimle uyudu mi daha çok kipirdyor kalitesiz uyuyordu ve doğal olarak beni uyutmuyirdu.. Ve odada biz çok hassas hareket etmemize rağmen hemen kalkıyordu.aslında bu uykusunun en iyi hali diyebilirim. Zamanla gecmesini bekleyeceğim sanırım.
canim devlet hastanesinde ama ayni zamanda ayni doktora ozeldede gitmiyor musunuz?gülüm dvlet hastanesinde para için değil işini iyi yapmadığından böyle davranıyor
Bende insallah canm. Kaçamak yapmamaya çalışacağım insallah senin icjn
Ohhh vicdanım rahatladıı canım bir de gerçekten doyma limitimin değiştiğini farkettimcanim disarida kebap, kofte, doner diledigin gini yiyebilirsin, yaninda ayran, salata ile...
sende oyle yapmissin zaten. afiyet seker olsun:)
Evet canım aynen öylee gaza geldim.. İnşallah güzel olurcok sevindim canim gozunaydin, daim olsun..
egzersiz, duzenli beslenme ve kilo vermek cok buyuk yardimci bu konuda...
Leslie olur ona başlıyorum o halde bu hafta.canim azicik karbonhidrat miktarini arttir bu hafta, ve hergun mutlaka spor yap.
leslieye baslayalim mi bu hafta?
cok guzel olmus canim:)
iyi eglenceler, iyi gezmeler:)
ahh Busem hicbir sey yememissin....
Herkese gunaydin kizlaar odulumu kullanmayip bugunu beklemistimve suan durume kavusmak,icin sabirsizlaniyorum tabi yine cok kacirmamaya dikkat edicem ama cok zor,olqcak ya cesit cesit yemek tatli yapiyorlae
Ben de bugunu bekledim
Ama ne yicem bilmiyorum misafirlige gidicem
Ben kızımda fazla uyku problemi yaşamadım ama gürültü yapmaktan falan kacinmadim hiç yanlış yapılan bir uygulama Aman ses olmasın bebek uyusun ama olay öyle değil. Bebek anne karnındayken amnion sivisinin içinde sesli bir ortamda yani çamaşır makinası veya süpürge çalışıyormuş gibi bir sesin içinde oluyor. O yüzden ses yapmak sorun değil hatta daha huzurlu oluyorlar. Senin sorunun için Bilmem izledinmi süper dadı vardı tv de önce çocuğa tatlı dille anlatıyor odasında uyuması gerektiğini sonra masal yada ninni söyleyip iyi uykular deyip yatırıyor ve gece uyandığında odasına anne yada baba gidiyor yerde oturup sessizce bekliyor ve her kalktığında nazikçe geri yatırıyor. Bunu deneyebilirsin bir haftada alışır muhtemelen. Birde nazar yada korku olabilir onlar için okunan dualar var ben okuyorum küçükken sık sıkKızlar Yeri değil burası belki ama bu kaçıncı uyku ile ilgili yazisim bilmiyorum ama artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bir benim çocuğum böyle sanırım iyi anne değilim olamıyorum. Baştan beri kesik kesik yatan bir kizim var. Sutum azdı xaten,azalmasın diye geceli gündüzlü sürekli emzirdim. 'taki geçen ay gece boyu yatmak ne bilmedi bir hafta beni mahvetti. Derdi süt değildi. Artık yok emzirme k falan dedim. Gece emzirme yi kestim. Hadi odayı da ayırdım. Kalktığında kucakta pispsla uyuttum. Ama artık az uyansada kalktığında en aşağı yarım saat uyutma çabasına giriyorum. Emzirsemde aynısı oluyridu. Birazda bu yuzden gece emzirme yi kestim. Dalıyor gibi oluyor. Sonra yatakta dönüp duruyor . Bazrn geri kalkiyo yine kucak yine yatak derken .Sabır sabır. bugün üç buçuktan bu yana pispisladim 6da sut dedi. Emziriyorum hala. Ve artık yoruldum. Mesele emmek istemesi değil. Emsin emsin de niye yatmıyor.Anlayamıyorum. Yan yana yatmayı dadenedim . Öyle de olmuyor ne yapyim bir akıl verin lütfen.
Başarılar canımGünaydın kızlar,az sonra sınava giricem geçmişe bakamadim,hepinize güzel bir gün diliyorum
Akşam abartılı olmuş galiba birazDÜNKÜ MENÜM
Aç karnına 2-3 kayısı
Sabah
1kücük dilim peynir
3siyah zeytin
1tatlı kaşığı keci boynuzu pekmezli tahin
1cay kaşığı şeftali receli
2kücük poğaça
1az şekerli türk kahvesi
AKŞAM
yarım adana(ızgara)
3köfte(ızgara)
ceyrek sucuk (ızgara)
ceyrek ekmek
1kase salata
1bardak fanta
2lt su
5600adım
Selam mutlu haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?