- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
Kizlae biraz hastayim grip regli olunca kendimi iyi hsetmiyorum
Menüm
Sabah Yumurta , peynir , zeytin ve 2 dlm tbe avakado
Ara kahve
Ogle balik salata sogan ve patates dilim Firinda
Ara 1 mandalina
Aksam 4 ksk eriste kavurmasi ve yogurt
3 lt su 100 squat , 300 ip atlama yaptim. Ben adimsayarimi acmayi unutmusum ama 10000 î coktaaan gecmistir.
pasta ve pogaca olmamis gulum..Bugünkü menum
Sabah 1 kk peynir
6 zeytin
Yeşillik
1 haşlanmış yumurta + kızımın yemediği bir sarı daha
1 ince dilim ekmek
Bir ceviz
Ara yeşilçay bir incir
Öğlen bir kase çorba
1 bardak ayran
İki kaşık bulgur iki kornison turşu
1 ince dilim ekmek
Ara bir dilim pasta bu çok fena oldu
Bir mandalina
Akşam iki pogaca ( misafir için yaptığımın tadına baktım da )
1.5 lt su içtim 3-4 bardak daha içerim. Bir elma yerim bugunu bitiririm .
2205 adim
100 bisiklet
50 mekik
20 şer bacak hareketi
canim artik dur diyorum sana!!Menume ekleme
2minik köfte
1tabak yoğurt çorbası
2dilim TB ekmeği
Pismanmiyim evet,engelle yemi yorum yeme durtumu
canim bugunde cok cok kacirmissin..Ama kaçış yok gelsin cezalarrrrr
KahvaltıM ;3 dilim ekmek ,peynir ,zeytin ,yeşillik ,2 catal tahin pekmez ,2 catal reçel ,10 fıstık
Öğle den sonra ;1 kase kısır ,3 kaşık makarna salatasi, bir lokmacik kek
Aksam ,1 kase çorba
Spor yok
Su 1.5 litre
Yawrukush , Dahlia_
Bugünde camide mantı yaptık . Herkes birşey getirmiş . iş bitince oturup yedik.
haydi insallah yeni doktor icinize siner canim:)merhaba kızlar okudum yorumlarınızı dua edin benim içindr u da daha gitmicem o dra beni hayattan soğuttu dünyada şekeri olup ta doğuma girecek bir ben değilimdir heralde.acile gittim bugün bel ağrısından ağlama nöbeti tuttu resmen beni 2 güne bu yeni dr a gidicem bakalım o nasıl biri.Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah
cok sevindim canim gozunaydin, daim olsun..Hee bir de bu arada bugün çok güzel bir şey oldu
Belki de 10 yıl sonra ilk kez kendiliğimden hiç bir ilaç vs bir şey kullanmadan kendi kendime adet oldum
Ve bunu spora harekete diyete bağlıyorum
bizde seni ozledik Hazalim, kolay gelsin:)Slm kızlar nasılsınız ya iki gündür uğrayamadım ders çalışıyorum malum konular bitsin inşallah aktif olacağım. geçmişi okuyamadımAma özlendiniz ♥
Fikriyecim sanada kacamagi yasakliyorum, bu haftada eksi gelsin yoksa bozusuruz!!Bugünkü menüm
Sabah
Domates
Salatalık
1 gözleme
1 sıkma
Öğlen
1 mandalina
Ara:türk kahvesi
Akşam
Kurufasülye 5yk
5yk mercimekli bulgur pilavı
Salata
Spor yok
Su:8bardak
Yawrukush
gozunaydin ablacim:)Misafirler gitti çok yoruldum ama bitti sonuçta şimdi ayakları uzattım tv izliyorum.
cikolata yok kuzum, cok tatli isterse canin meyve, kuru meyve, tarcinli sut ile bastiririz:)Selam kizlar hayirli aksamlar menum gelssiin
Sabah
1 dilim koy ekmegi
1 kozlenmis biber,patlican
2 bardak cay
Oglen
1 kase mehir,corbasi
Aksam
1 tabak nohut ve bulgurlu etli pilav
2 bardak ayran
Bugun yine koydeydim gun boyu kosusturdum simdi koyden donduk hemen dusumu alip uzaniyorum simdi cok yorgunumve reglim geldi insallah cikolata krizleride gelmez
olur mu canim, elbette kazalarini tutarsin, hafif egzersiz ve duzenli yiyerek gayette guzel kilo verirsin :)Kızlar yarın kismetse orucluyum. Kaza orucum oldukça fazla iki güne bir tutmayı planlıyorum. Grupta kalmama engel mi bu
Eda sultan spor niye yok sporrr heeeee??cmtsi menum
sabah peynir zeytin salatalik saganda 4 yymurta sut 2 dilim ekmek
oglen elma
aksam firinda palamut 2 dilim ekmek salata
1 lire su
spor yok
pazar menu
sabah 4 yumurta haslanmis 3 dilim ekmek
zeytin peynir
oglen 2mandalina
aksam bezelyeli tavuk yemegi yogurt 2 catal makarna 1dilim ekmek
su yarim litre hep unutuorum
spor yok
Yawrukush
Canlar biz evden cikiyoruz, yarina gorusmek uzere :)
yapma etme kaptanim belcağızlarim agriyor ne sporu :)pasta ve pogaca olmamis gulum..
su ve egzersiz gayet guzel:)
canim artik dur diyorum sana!!
pazartesiden itibaren aksam yemeginden sonra yemek yok.
ya da takimi unut....
canim bugunde cok cok kacirmissin..
sende yarindan tezi yok kacamak yapmiyorsunnnn, anlastik mi guzelim??
haydi insallah yeni doktor icinize siner canim:)
cok sevindim canim gozunaydin, daim olsun..
egzersiz, duzenli beslenme ve kilo vermek cok buyuk yardimci bu konuda...
bizde seni ozledik Hazalim, kolay gelsin:)
Fikriyecim sanada kacamagi yasakliyorum, bu haftada eksi gelsin yoksa bozusuruz!!
gozunaydin ablacim:)
cikolata yok kuzum, cok tatli isterse canin meyve, kuru meyve, tarcinli sut ile bastiririz:)
olur mu canim, elbette kazalarini tutarsin, hafif egzersiz ve duzenli yiyerek gayette guzel kilo verirsin :)
Eda sultan spor niye yok sporrr heeeee??
Buralardayım da bu etiketi neden şimdi gördüm ben, bildirim gelmemişş..
İyiyim canım.. Uyuyamıyorum şimdilik tek sıkıntım bu :)
Canlar biz evden cikiyoruz, yarina gorusmek uzere :)
Bu biraz agir olmus aklım sürekli yemeğe gitti sinava konsantre olamadim elimde değildi.ama dikkat edicem sozzpasta ve pogaca olmamis gulum..
su ve egzersiz gayet guzel:)
canim artik dur diyorum sana!!
pazartesiden itibaren aksam yemeginden sonra yemek yok.
ya da takimi unut....
canim bugunde cok cok kacirmissin..
sende yarindan tezi yok kacamak yapmiyorsunnnn, anlastik mi guzelim??
haydi insallah yeni doktor icinize siner canim:)
cok sevindim canim gozunaydin, daim olsun..
egzersiz, duzenli beslenme ve kilo vermek cok buyuk yardimci bu konuda...
bizde seni ozledik Hazalim, kolay gelsin:)
Fikriyecim sanada kacamagi yasakliyorum, bu haftada eksi gelsin yoksa bozusuruz!!
gozunaydin ablacim:)
cikolata yok kuzum, cok tatli isterse canin meyve, kuru meyve, tarcinli sut ile bastiririz:)
olur mu canim, elbette kazalarini tutarsin, hafif egzersiz ve duzenli yiyerek gayette guzel kilo verirsin :)
Eda sultan spor niye yok sporrr heeeee??
Geçmiş olsun canım ikisi bir arada kötü olmuşKizlae biraz hastayim grip regli olunca kendimi iyi hsetmiyorum
Dün akşam içtim sabah iyi uyandım gerçekten kas gevşetici özelliği var.ablacim papatya cayini ben cok severim, beni cok sakinlestiriyor.
hamilelikte icmedim ama dogumdan sonra icerim insallah:)
Alerjiyede iyi geliyomus fatimemBen de bir kaç gündür evdeki çaya bakıyorum, içmeye başlasam artık diyordum..
Hele sinir, stres için mutlaka içmeliyim..
Teşekkürler ablacım güzel bilgiler için :)
Az yemişsin sanki canım birde o kadar soğan kürü midene dokunmasınKızlar bugün giremedim pek..
Bugünki menüm
Sabah
1 bardak soğan kürü
Öğle
1 yumurta ile omlet
Zeytin
2 lokma kaymak recelli ekmek
2 dilim ekmek
Şekersiz çay
Ara
1 bardak soğan kürü
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 parça tahinli pide ( kücük bi parca )
Spor
45 dk tempolu yürüyüş ( kosu bandında )
Su
2.5 litre
Adım
6600
Yawrukush Dahlia_
Kızlar Yeri değil burası belki ama bu kaçıncı uyku ile ilgili yazisim bilmiyorum ama artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bir benim çocuğum böyle sanırım iyi anne değilim olamıyorum. Baştan beri kesik kesik yatan bir kizim var. Sutum azdı xaten,azalmasın diye geceli gündüzlü sürekli emzirdim. 'taki geçen ay gece boyu yatmak ne bilmedi bir hafta beni mahvetti. Derdi süt değildi. Artık yok emzirme k falan dedim. Gece emzirme yi kestim. Hadi odayı da ayırdım. Kalktığında kucakta pispsla uyuttum. Ama artık az uyansada kalktığında en aşağı yarım saat uyutma çabasına giriyorum. Emzirsemde aynısı oluyridu. Birazda bu yuzden gece emzirme yi kestim. Dalıyor gibi oluyor. Sonra yatakta dönüp duruyor . Bazrn geri kalkiyo yine kucak yine yatak derken .Sabır sabır. bugün üç buçuktan bu yana pispisladim 6da sut dedi. Emziriyorum hala. Ve artık yoruldum. Mesele emmek istemesi değil. Emsin emsin de niye yatmıyor.Anlayamıyorum. Yan yana yatmayı dadenedim . Öyle de olmuyor ne yapyim bir akıl verin lütfen.
Günaydınlar
Geçmiş olsun canım ikisi bir arada kötü olmuş
Dün akşam içtim sabah iyi uyandım gerçekten kas gevşetici özelliği var.
Alerjiyede iyi geliyomus fatimem
Az yemişsin sanki canım birde o kadar soğan kürü midene dokunmasın
Herkese gunaydin kizlaar odulumu kullanmayip bugunu beklemistimve suan durume kavusmak,icin sabirsizlaniyorum tabi yine cok kacirmamaya dikkat edicem ama cok zor,olqcak ya cesit cesit yemek tatli yapiyorlae
Amin insallah.1.5 yasinda. Artık en zorlu dişler kaldı köpek ve azil ar. 8 eksik dişimiz var ama dissten mi bilmiyorum. Genel olarak da böyle ama onca arkadaşımın çocuğu alıştı ki ayrı odaya gece eklemeye bir bizde durum böyle.Canim benim Allah yardimcin olsun kac aylik dis donemleri falan olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?