Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bak benim ablamin ogluda boyleydi ne yapsakta gece boyu gozunu kirpmiyodu yani diyebiliriim her doktora goturduk acaba bir sikintisimi var diye ama her doktor bi sikinti yok deyince ablam bebise hamileyken adak sozu vermis eger saglikli dogarsa yapicam diye onu unutmus yegenim 1 yasindaydi iste hemen adagi kestik o gun bu gundur cocuk aglamiyor sizinkide boyle birsey olabilirmi acaba

Allah yardimcin olsun canim bazi bebekler 2 yasina kadar hatta 2.5 3 yasina kadar gece uykulari duzene girmiyo illa bi sebep arama bisey mi var diye canim duzelir insallah tez zamanda huzurla uyursunuz geceleri insallah..

Canm öyle adak adamamistik ama ben doğduğunda akika kurbanı kestirmistim zaten. Bilmiyorum valla neden böyle diye. Ama Allah razı olsun desteğin icin

Allah yardimcin olsun canim bazi bebekler 2 yasina kadar hatta 2.5 3 yasina kadar gece uykulari duzene girmiyo illa bi sebep arama bisey mi var diye canim duzelir insallah tez zamanda huzurla uyursunuz geceleri insallah..
Amin insallah çok doğru diyorsun galiba huy

Canm öyle adak adamamistik ama ben doğduğunda akika kurbanı kestirmistim zaten. Bilmiyorum valla neden böyle diye. Ama Allah razı olsun desteğin icin

Canim adak adadiysan ondan da olabilir akika kurbani adağa girmiyo diye biliyorum ben bi arastir istersen ona gore kes adagini.. akika kurbanini durumu yetenler kesmesi gerekiyo zaten adamaya gerek olan bi kurban degil

Canim adak adadiysan ondan da olabilir akika kurbani adağa girmiyo diye biliyorum ben bi arastir istersen ona gore kes adagini.. akika kurbanini durumu yetenler kesmesi gerekiyo zaten adamaya gerek olan bi kurban degil
Bir esimle konuşayım ben adak adamamistim ama o iicnden gecirdiyse falan . Çok sağolun kızlar

Canlar eve yeni girdik.
Bugun Akin oglen uykusundan uyaninca ikeaya gittik, bebek icin kiyafet cekmeceligi aldik.
Birde Akina tahta aldik ikeadan, on tarafi tebesir, arka tarafi tahta kalemi tahtasi.
Artik yazar cizer dururuz
Sonrada arkadaslarimiz aradi beraber yemek yiyelim mi diye,restoranda bulustuk.
Onlarinda bir oglu var, Akindan 1 yas kucuk, arkadasta 2.ye hamile, hatta dogum tarihlerimiz birer gun arayla..
2 oglan cocugu restoranda , gurultu, patirti, kosturma ne ararsaniz yaptilar.
Baktik olmuyor millet rahatsiz oluyor, disari oturduk, bu seferde yok yola ciktilar, yok yagmur yagiyordu islandilar vs derken, yemek mi yedik, dayak mi yedik bilemedik.
Ben hatta yiyemedim paket aldim yemegin cogunu..
Eve geldik az once, Akini yatirdik takima yeni girebildim.
Simdi alintilarimi yazayim , sonra menu tablosu , sonra takim ici eslestirme
Hepinize gunaydinlar, yeni haftaniz musmutlu gecsin.

Baya yorucu bi gün gecirmissin canım :)
Sanada mutlu haftalar olsun insallah :) ♡

Allah gonlune gore versin kuzum. Bakalim Akin nasil karsilayacak minik kardesini :)))
Çok degisik bir duygu ya..... Bir evladin oluyor ondan baskasi olmaz gibi dusunuyorsun sonra bir tane daha oluyor ve dünya degisiyor.
evet canim ilkindeki heyecan, heves, merak olmuyor Sibelim..
hatta bazen diyorum acaba Akin gibi, Akin kadar sever miyim diye..
ama Allah insanin icine veriyor o sevgiyi illaki.
bizde yasayip gorecegiz, Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

*** YARIŞMA SONUCU ***

@Masalim_ - 9.000 adım
umutLatahzen - 6.600 adım
@Saadetim33 - 3.000 adım
Z zeynebim111 - 2.205 adım
tebrikler canlar, adim atan ayaklariniz dert gormesin:)

yapma etme kaptanim belcağızlarim agriyor ne sporu :)
daha iyi ya azicik spor yap agri magri kalmaz:)

Bu biraz agir olmus aklım sürekli yemeğe gitti sinava konsantre olamadim elimde değildi.ama dikkat edicem sozz
sana nazim geciyor tatlim, toparlanasin diye yazdim:)

Kızlar herkese günaydın bu arada..
Bol enerjik bi gün olsun

Geceleri nerdeyse sabah oluyo uyuyamiyorum bu ara iyice sasti uyku duzenim bugun 7 de kalktim daha uyumicam uykusuz kalayim da belki gece uyurum erken
gunaydin canim, zaman zaman uyku tutmuyor insani, kafana birsey mi takiyorsun?
insallah bu gece guzel uyursun...

Kafama her zaman çok seyler takiyorum.. hic bi zaman rahat bi insan olamadım ki..
Merak ediyorum bi gun duzelcekmi bu kafa
3 saatlik uykuylayim suan.. normal bi insan aksama bayilir ama bakalim gorcez

Canim cocuklar icin duzen cok onemli, ufacik bir duzenleri degisse sasiyor her sey.
sen hem memeden kesmeyi, hem odasini ayirmayi ayni anda yapmissin.
bundan etkilenmis olabilir kuzucuk.
once odasini ayirmaya calis mesela, ki bu bir surec, cok zamanda alabilir, psikolajik olarak buna hazir ol.
benim oglum benle yatmayi cok seviyordu, ki meme duskunu bir cocuktu.
1 gece 12kez emzirdigimi biliyorum,saat basi uyanmistim ve usenmemis saymistim.
ona tek kisilik yatak aldik, ilk once yanina uzandim beraber uyuduk,uyuyunca kalktim yanindan,emzirmek icin gittim odasina.
sonra yanina uzanmadim yere uzandim, masal anlattim uyudu ciktim odasindan.
sonra masal anlattim iyi geceler dedim,optum kokladim ciktim odasindan.
yani kademeli, kademeli, duzen icinde cocugu alistirarak yaptim.
emzirmeyide ayni sekilde yaptim, kademe kademe, kararli ve duzen icinde.
sende bir bu sekilde dene...

dis sIkIntisi cocuklari cok etkiliyor.
2 yasina kadar, disi, yemesi, uykusu, yurumesi, kosmasi derken anne cok yoruluyor.
ama 2 yasindan sonra kolaylasmaya basliyor.
gece uyumamasi buyuk ihtimal dislerden, tam kotu zamanlari suan..

Kafama her zaman çok seyler takiyorum.. hic bi zaman rahat bi insan olamadım ki..
Merak ediyorum bi gun duzelcekmi bu kafa
3 saatlik uykuylayim suan.. normal bi insan aksama bayilir ama bakalim gorcez
bende senin gibiydim, yillar gectikce yavas yavas azaliyor kafama taktigim seyler.
asla tamamen kontrolu birakabilen, rahat bir insan olamadim ama en azindan kendimle ugrasiyor, bazi obsesif taraflarimi torpulemeye calisiyorum.
geriye baktigimda 3-5 sene once kafama taktigim seyleri artik onemsemiyorum ama bu seferde farkli seyler icin kendimle cebellesmem gerekiyor:))

Gecmişe nazaran biraz daha toparlaniyosun ama her gecen gün farklı seyler yasadigimiz icin gelen yillar bize daha farklilarini getiriyo..
Cebellesecekler listesi hic eksilmiyo yani aynen

Kızim benle uyumayı sevse ınan hiç oda falan ayirmazdm.benimle uyudu mi daha çok kipirdyor kalitesiz uyuyordu ve doğal olarak beni uyutmuyirdu.. Ve odada biz çok hassas hareket etmemize rağmen hemen kalkıyordu.aslında bu uykusunun en iyi hali diyebilirim. Zamanla gecmesini bekleyeceğim sanırım.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat

PAZAR GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.

İsimCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
umutLatahzen ----
haeshin MUAF MUAF-----
gogo2405ODUL 15DK Y 100IA----
tiffany2010DK SPOR CEZA10DK SPOR CEZA10DK SPOR CEZA----
Burcak41ODUL ????----
AKovserODUL ----
KarKralicesi- -----
Masalim_- ----
belindamm 200IAODUL 100S ----
Alya008 ODUL 200IA 10DK DANS----
edsoff- 10DK Y10DK DANS----
pembe hayaller- ----
marlin18ODUL 10DK Y 20DK YURUYUS----
Saadetim33 - ----
zeynepRK-ODUL 300IA ----
Ebush_354 10DK Y----
fyzanurODUL 100M 100S100DK ----
Asyaca 100IA------
gulpinargul 10DK Y -----

[/td][/td][/td][/td]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…