- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
Amin insallah.1.5 yasinda. Artık en zorlu dişler kaldı köpek ve azil ar. 8 eksik dişimiz var ama dissten mi bilmiyorum. Genel olarak da böyle ama onca arkadaşımın çocuğu alıştı ki ayrı odaya gece eklemeye bir bizde durum böyle.
Amin insallah.1.5 yasinda. Artık en zorlu dişler kaldı köpek ve azil ar. 8 eksik dişimiz var ama dissten mi bilmiyorum. Genel olarak da böyle ama onca arkadaşımın çocuğu alıştı ki ayrı odaya gece eklemeye bir bizde durum böyle.
Canm öyle adak adamamistik ama ben doğduğunda akika kurbanı kestirmistim zaten. Bilmiyorum valla neden böyle diye. Ama Allah razı olsun desteğin icinBak benim ablamin ogluda boyleydi ne yapsakta gece boyu gozunu kirpmiyodu yani diyebiliriim her doktora goturduk acaba bir sikintisimi var diye ama her doktor bi sikinti yok deyince ablam bebise hamileyken adak sozu vermis eger saglikli dogarsa yapicam diye onu unutmus yegenim 1 yasindaydi iste hemen adagi kestik o gun bu gundur cocuk aglamiyor sizinkide boyle birsey olabilirmi acaba
Amin insallah çok doğru diyorsun galiba huyAllah yardimcin olsun canim bazi bebekler 2 yasina kadar hatta 2.5 3 yasina kadar gece uykulari duzene girmiyo illa bi sebep arama bisey mi var diye canim duzelir insallah tez zamanda huzurla uyursunuz geceleri insallah..
Canm öyle adak adamamistik ama ben doğduğunda akika kurbanı kestirmistim zaten. Bilmiyorum valla neden böyle diye. Ama Allah razı olsun desteğin icin
Canm öyle adak adamamistik ama ben doğduğunda akika kurbanı kestirmistim zaten. Bilmiyorum valla neden böyle diye. Ama Allah razı olsun desteğin icin
Bir sorun yok diyor dr canm uyumayı bilmiyor o yuzdn normal diyor ama bu kadar az saat uyuması beni yoruyoHiimm peki doktora goturdunuzmu acaba,bir sikintisi var diye uyumuyo olabilirmi
Bir esimle konuşayım ben adak adamamistim ama o iicnden gecirdiyse falan . Çok sağolun kızlarCanim adak adadiysan ondan da olabilir akika kurbani adağa girmiyo diye biliyorum ben bi arastir istersen ona gore kes adagini.. akika kurbanini durumu yetenler kesmesi gerekiyo zaten adamaya gerek olan bi kurban degil
Bir esimle konuşayım ben adak adamamistim ama o iicnden gecirdiyse falan . Çok sağolun kızlar
Canlar eve yeni girdik.
Bugun Akin oglen uykusundan uyaninca ikeaya gittik, bebek icin kiyafet cekmeceligi aldik.
Birde Akina tahta aldik ikeadan, on tarafi tebesir, arka tarafi tahta kalemi tahtasi.
Artik yazar cizer dururuz
Sonrada arkadaslarimiz aradi beraber yemek yiyelim mi diye,restoranda bulustuk.
Onlarinda bir oglu var, Akindan 1 yas kucuk, arkadasta 2.ye hamile, hatta dogum tarihlerimiz birer gun arayla..
2 oglan cocugu restoranda , gurultu, patirti, kosturma ne ararsaniz yaptilar.
Baktik olmuyor millet rahatsiz oluyor, disari oturduk, bu seferde yok yola ciktilar, yok yagmur yagiyordu islandilar vs derken, yemek mi yedik, dayak mi yedik bilemedik.
Ben hatta yiyemedim paket aldim yemegin cogunu..
Eve geldik az once, Akini yatirdik takima yeni girebildim.
Simdi alintilarimi yazayim , sonra menu tablosu , sonra takim ici eslestirme
Hepinize gunaydinlar, yeni haftaniz musmutlu gecsin.
Eki Görüntüle 1908451
Eki Görüntüle 1908452
evet canim ilkindeki heyecan, heves, merak olmuyor Sibelim..Allah gonlune gore versin kuzum. Bakalim Akin nasil karsilayacak minik kardesini :)))
Çok degisik bir duygu ya..... Bir evladin oluyor ondan baskasi olmaz gibi dusunuyorsun sonra bir tane daha oluyor ve dünya degisiyor.
tebrikler canlar, adim atan ayaklariniz dert gormesin:)*** YARIŞMA SONUCU ***
@Masalim_ - 9.000 adım
umutLatahzen - 6.600 adım
@Saadetim33 - 3.000 adım
Z zeynebim111 - 2.205 adım
daha iyi ya azicik spor yap agri magri kalmaz:)yapma etme kaptanim belcağızlarim agriyor ne sporu :)
sana nazim geciyor tatlim, toparlanasin diye yazdim:)Bu biraz agir olmus aklım sürekli yemeğe gitti sinava konsantre olamadim elimde değildi.ama dikkat edicem sozz
gunaydin canim, zaman zaman uyku tutmuyor insani, kafana birsey mi takiyorsun?Kızlar herkese günaydın bu arada..
Bol enerjik bi gün olsun
Geceleri nerdeyse sabah oluyo uyuyamiyorum bu ara iyice sasti uyku duzenim bugun 7 de kalktim daha uyumicam uykusuz kalayim da belki gece uyurum erken
tesekkurler canimBaya yorucu bi gün gecirmissin canım :)
Sanada mutlu haftalar olsun insallah :) ♡
evet canim ilkindeki heyecan, heves, merak olmuyor Sibelim..
hatta bazen diyorum acaba Akin gibi, Akin kadar sever miyim diye..
ama Allah insanin icine veriyor o sevgiyi illaki.
bizde yasayip gorecegiz, Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
tebrikler canlar, adim atan ayaklariniz dert gormesin:)
daha iyi ya azicik spor yap agri magri kalmaz:)
sana nazim geciyor tatlim, toparlanasin diye yazdim:)
gunaydin canim, zaman zaman uyku tutmuyor insani, kafana birsey mi takiyorsun?
insallah bu gece guzel uyursun...
Canim cocuklar icin duzen cok onemli, ufacik bir duzenleri degisse sasiyor her sey.Kızlar Yeri değil burası belki ama bu kaçıncı uyku ile ilgili yazisim bilmiyorum ama artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bir benim çocuğum böyle sanırım iyi anne değilim olamıyorum. Baştan beri kesik kesik yatan bir kizim var. Sutum azdı xaten,azalmasın diye geceli gündüzlü sürekli emzirdim. 'taki geçen ay gece boyu yatmak ne bilmedi bir hafta beni mahvetti. Derdi süt değildi. Artık yok emzirme k falan dedim. Gece emzirme yi kestim. Hadi odayı da ayırdım. Kalktığında kucakta pispsla uyuttum. Ama artık az uyansada kalktığında en aşağı yarım saat uyutma çabasına giriyorum. Emzirsemde aynısı oluyridu. Birazda bu yuzden gece emzirme yi kestim. Dalıyor gibi oluyor. Sonra yatakta dönüp duruyor . Bazrn geri kalkiyo yine kucak yine yatak derken .Sabır sabır. bugün üç buçuktan bu yana pispisladim 6da sut dedi. Emziriyorum hala. Ve artık yoruldum. Mesele emmek istemesi değil. Emsin emsin de niye yatmıyor.Anlayamıyorum. Yan yana yatmayı dadenedim . Öyle de olmuyor ne yapyim bir akıl verin lütfen.
dis sIkIntisi cocuklari cok etkiliyor.Amin insallah.1.5 yasinda. Artık en zorlu dişler kaldı köpek ve azil ar. 8 eksik dişimiz var ama dissten mi bilmiyorum. Genel olarak da böyle ama onca arkadaşımın çocuğu alıştı ki ayrı odaya gece eklemeye bir bizde durum böyle.
bende senin gibiydim, yillar gectikce yavas yavas azaliyor kafama taktigim seyler.Kafama her zaman çok seyler takiyorum.. hic bi zaman rahat bi insan olamadım ki..
Merak ediyorum bi gun duzelcekmi bu kafa
3 saatlik uykuylayim suan.. normal bi insan aksama bayilir ama bakalim gorcez
bende senin gibiydim, yillar gectikce yavas yavas azaliyor kafama taktigim seyler.
asla tamamen kontrolu birakabilen, rahat bir insan olamadim ama en azindan kendimle ugrasiyor, bazi obsesif taraflarimi torpulemeye calisiyorum.
geriye baktigimda 3-5 sene once kafama taktigim seyleri artik onemsemiyorum ama bu seferde farkli seyler icin kendimle cebellesmem gerekiyor:))
Kızim benle uyumayı sevse ınan hiç oda falan ayirmazdm.benimle uyudu mi daha çok kipirdyor kalitesiz uyuyordu ve doğal olarak beni uyutmuyirdu.. Ve odada biz çok hassas hareket etmemize rağmen hemen kalkıyordu.aslında bu uykusunun en iyi hali diyebilirim. Zamanla gecmesini bekleyeceğim sanırım.Canim cocuklar icin duzen cok onemli, ufacik bir duzenleri degisse sasiyor her sey.
sen hem memeden kesmeyi, hem odasini ayirmayi ayni anda yapmissin.
bundan etkilenmis olabilir kuzucuk.
once odasini ayirmaya calis mesela, ki bu bir surec, cok zamanda alabilir, psikolajik olarak buna hazir ol.
benim oglum benle yatmayi cok seviyordu, ki meme duskunu bir cocuktu.
1 gece 12kez emzirdigimi biliyorum,saat basi uyanmistim ve usenmemis saymistim.
ona tek kisilik yatak aldik, ilk once yanina uzandim beraber uyuduk,uyuyunca kalktim yanindan,emzirmek icin gittim odasina.
sonra yanina uzanmadim yere uzandim, masal anlattim uyudu ciktim odasindan.
sonra masal anlattim iyi geceler dedim,optum kokladim ciktim odasindan.
yani kademeli, kademeli, duzen icinde cocugu alistirarak yaptim.
emzirmeyide ayni sekilde yaptim, kademe kademe, kararli ve duzen icinde.
sende bir bu sekilde dene...
dis sIkIntisi cocuklari cok etkiliyor.
2 yasina kadar, disi, yemesi, uykusu, yurumesi, kosmasi derken anne cok yoruluyor.
ama 2 yasindan sonra kolaylasmaya basliyor.
gece uyumamasi buyuk ihtimal dislerden, tam kotu zamanlari suan..
| İsim | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
| umutLatahzen | - | - | - | - | |||
| haeshin | - | - | - | - | - | ||
| gogo2405 | ODUL | 15DK Y 100IA | - | - | - | - | |
| tiffany20 | 10DK SPOR CEZA | 10DK SPOR CEZA | 10DK SPOR CEZA | - | - | - | - |
| Burcak41 | ODUL | - | - | - | - | ||
| AKovser | ODUL | - | - | - | - | ||
| KarKralicesi | - | - | - | - | - | - | |
| Masalim_ | - | - | - | - | - | ||
| belindamm | ODUL 100S | - | - | - | - | ||
| Alya008 | ODUL | 200IA 10DK DANS | - | - | - | - | |
| edsoff | - | - | - | - | - | ||
| pembe hayaller | - | - | - | - | - | ||
| marlin18 | ODUL | 10DK Y | 20DK YURUYUS | - | - | - | - |
| Saadetim33 | - | - | - | - | - | ||
| zeynepRK | - | ODUL | 300IA | - | - | - | - |
| Ebush_354 | - | - | - | - | |||
| fyzanur | ODUL | 100M 100S | 100DK | - | - | - | - |
| Asyaca | - | - | - | - | - | - | |
| gulpinargul | 10DK Y | - | - | - | - | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?