ailesinden de haber alirsin kuzum ne kaldi hafta sonuna..
cok az kaldi hemencecik gececek...
:) cok guzelmis branslarin.Öğrenciler değil de özel okulculuk yaşlandırmaz inşallah :)))
İngilizce ve fransızca canım
Afiyet olsun canım.. Son zamanların ondan ağırlaştın sanırım olsun dinlen biraz :)Bugun resmen enerjisizim aa dostlar
Akini oyun parkina gotururum, eglendiririm vs derken evde tikilip kaldim.
Simdi oglen yemegini yedireyim, yatirayim kuzumu.
O uyurken de aksamin yemegini halledersem, uyandiginda babamiz gelene kadar disari cikarabilirim..
Simdi oglen yemegimizi isitayim anne ogul yiyelim :)
insallah gulum giderler elbet, aslinda keske sende gidebilsen..Aynen öyle canım, sabırsızlıkla haftasonunu bekliyorum, bir sorun çıkmaz da giderler inşaAllah..
Sağolasın canım... Güzel geçiyor canım aynen öyle giderdik hasret :) keşke bitmese..:) cok guzelmis branslarin.
anneciginle nasil geciyor gunleriniz, bol bol hasret giderdiniz mi:)
dinlenmek ne mumkun de canim, hic degilse ekstradan yormayayim kendimi o da yetiyor :)Afiyet olsun canım.. Son zamanların ondan ağırlaştın sanırım olsun dinlen biraz :)
evet en zor kismi ayrilik..Sağolasın canım... Güzel geçiyor canım aynen öyle giderdik hasret :) keşke bitmese..
dinlenmek ne mumkun de canim, hic degilse ekstradan yormayayim kendimi o da yetiyor :)
Orası öyle canım bir tane de ufaklık oluncaa..evet en zor kismi ayrilik..
sagliginiz yerinde olsunda gider gelirsiniz canim..
Bugun resmen enerjisizim aa dostlar
Akini oyun parkina gotururum, eglendiririm vs derken evde tikilip kaldim.
Simdi oglen yemegini yedireyim, yatirayim kuzumu.
O uyurken de aksamin yemegini halledersem, uyandiginda babamiz gelene kadar disari cikarabilirim..
Simdi oglen yemegimizi isitayim anne ogul yiyelim :)
evet canim oyle, saglikli olsunlarda..Orası öyle canım bir tane de ufaklık oluncaa..
İnşallah ayrılık zor maalesef... Ama kalıcı ayrılıklar olmasın daa
haklisin canim, yapacak seyler hic bitmiyor ama gucumde kalmiyor..O kadar çok koşturuyorsun ki arada bir enerjisiz olman çok normal canım..
Bugün biraz dinlen bari..
insallah gulum giderler elbet, aslinda keske sende gidebilsen..
cok mu uzak, ailen izin vermez mi?
evet canim oyle, saglikli olsunlarda..
haklisin canim, yapacak seyler hic bitmiyor ama gucumde kalmiyor..
saglik olsun Fatimem..
anladim canim ama uzakmis biraz..Keşke canım keşkeee..
5-6 saatlik yolu var.. Babam burdan izin vermiyor, o biri ordan gelmesin diyor..
Kısaca iki taraftan da izin çıkmayınca gidemiyorum hiçbiryere
tamam canim, yarin var mi sinavin?Yawrukush spor yapamadim malesef ya
Spor yok malesef su 2 litreew yazamadim ya :)Hoşgeldin canım tekrar
Allah kabul etsin canım güzel olmuş menü
Bugün iyi olmuş su ve spor yazmamışsın ama sonramı yazican
Hayir yok yarin eve gidecegim bir gun onun icin nu kadar calistim aslinda sıkışmiyim diye sinavlara da hazirim gibitamam canim, yarin var mi sinavin?
canim hosgeldin aramiza:)Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar nasılsınız ? ben iki yıl önce 6. takımda izne ayrıldım hamilelik sebebiyle . ama tarihi ve kaç kiloyla ayrildigimi hatırlamıyorum .
Kendimi tanıtayım , 30 yaşındayım 8 aylık bebeğim var 91 kiloyum. Şu an çalışmıyorum bi yandan bebeğime bakıyorum bi yandan tez yazıyorum . Takim arkadaşlarıma başarılar diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?