Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

artık bu hafta başka kaçamak yapmazsın canım,cumaya eksi gelelim hep birlikte tamam mı
Aynen zaten yarın ve perşembe sağlam bir yürüyüşümüz var annemle inşallah o faydalı olacak cumaya kadar reglim biter sanırım şişkinlikte bitmiş olur o zamana

hosgeldin tekrar canim :)

guzel olmus masallah canim :)

off off ne ikramlar bunlar boyle, Allahtan hep kosturmussun canim..
Evet canım Allahtan yani benim misafirler birqz hazırcı koşturmaca pek oluyor hem zaten büyük ihtimal haftaya çalışmaya da başlayacağım o zaman günlük azami 8000 adım nöbetçi olduğum günler 12000 adım filan atıyorum yani hareket çoğalacak bayağı

Allah kabul etsin.. sporun çok iyi olmuş . Çocukla ben o kadar yuruyemezdm

Canım aramıza hoşgeldin benfikriye evliyim bir kızım var darısı sana olur inşallah umarım kilo verip bir evlat sahibi olursun :))

Bugünkü menüm
Sabah
Domates
Salatalık
Zeytin 5 adet
Peynir 1kk
Ara:türk kahvesi
Öģlen
1 Kâse yoğurt
1 mandalina
Ara:yarım mandalina
Akşam
3 haşlanmış patates
1bardak ayran
Ara:1 mandalina
Yarım portakal
1 küćük hürmetine
Su:6 bardak
Spor:10 dakika dans (cezam)
Yawrukush @AKovser P pembehayaller

kizlar derken benimki oglan :)

Canım Menün gayet güzel olmuş

bende yarından itibaren artırcam , sen neden haftayı beklyosun canım , çok hafif ufaktan başlasana yarın , mesela yarın seninle basen çalışması yapalım :)
Kuzum ders çalışıyorum konular çok var.bide ev yemek bulaşık bazen misafir derken dersleri zor araya sıkıştırıyorum ondan Ama spora başlarsam yapalım basen çalışması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…