Aynen yarın eritirim inşş canımsporu biraz fazla yap artik canim yarin aksam yemeginide az yersin üzülme..
yoruldum canim gercekten kendime gelemedim daha. sen neden top gibi oldun o kadar spora
Evet canım çok pişmanım ama gerçekten dayanamadım
Aynen zaten yarın ve perşembe sağlam bir yürüyüşümüz var annemle inşallah o faydalı olacak cumaya kadar reglim biter sanırım şişkinlikte bitmiş olur o zamanaartık bu hafta başka kaçamak yapmazsın canım,cumaya eksi gelelim hep birlikte tamam mı
Ama ama ama inşş gelecek o 1.likbu hafta hic umidim yok 4.takim
yahu takimdan ayrilmadan bir 1.lik geleydi de , aglaya aglaya gitseydim:))
Evet canım Allahtan yani benim misafirler birqz hazırcı koşturmaca pek oluyor hem zaten büyük ihtimal haftaya çalışmaya da başlayacağım o zaman günlük azami 8000 adım nöbetçi olduğum günler 12000 adım filan atıyorum yani hareket çoğalacak bayağıhosgeldin tekrar canim :)
guzel olmus masallah canim :)
off off ne ikramlar bunlar boyle, Allahtan hep kosturmussun canim..
Allah kabul etsin.. sporun çok iyi olmuş . Çocukla ben o kadar yuruyemezdmBugün oruç tut kizlar..menüm
Sahur ;1 yumurta , zeytin ,peynir ,salatalik ,biber ,2k kaşık yoğurt ,1 avuç ceviz badem
İftar ;1 kase tavuk çorba ,3 kuru patlıcan dolma (bulgurla )cacık ,
Ara ;4 ceviz ,2 hurma ; 2 bisküvi
Su; 1 buçuk litre
Spor ;11550 adım yürüdüm
Yawrukush ,@gogo2405 ,@Burcak41
Dahlia_
Amin canım sağol . bebişi arabasında uyut tum.o uyudu ben yürüdumAllah kabul etsin.. sporun çok iyi olmuş . Çocukla ben o kadar yuruyemezdm
selam herkese nasiliniz kizlar katilim formunu dolduruyorum hemen..
Kullanıcı Adı :hsevda
İsim (İsteğe Bağlı ):hatice
Yaşınız :32
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:maalesef yok
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :1.64
Kilonuz:70.2
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz. polikistik over ve insülin direncim var. iki yildir da bebek icin tedavi görüyorum kullandigim ilaclar sebebiyle.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?tüp bebege baslamadan önce normal kiloma dönmek istiyorum.
Yanlış ifade ettim galiba canm. Bebekle yurunurde hem bebek hem oruc beni çok halsiz bırakıyor. Maşallah canm daim olsunAmin canım sağol . bebişi arabasında uyut tum.o uyudu ben yürüdum
kizlar derken benimki oglan :)@haeshin ,eda-sofi kuzular nasil oldu kizlar?
marlin18 canim sende iyi misin?
_Masalim_ , @Asyaca , @belindamm , @gulpinargul sizlerde dun yoktunuz iyi misiniz canlar?
Sinavlari olan, sinavlara hazirlanan tum citirlara kolayliklar ve zihin acikliklari diliyorum.
Bugunden itibaren tam motivasyonla cuma gunune kadar diyetlerimize asiliyoruz.
Egzersizlerimizi aksatmiyoruz kizlar.
Bugun firsati olanlarla da ADIM YARIMASI yapalim.
Gununuz aydin olsun ve umuyorum enerji dolu, guzel gecsin canlar.
Eki Görüntüle 1908884
elhamdurrillah . sen nsilsin alyacim :)Nasılsınız kızlar:)))
Kuzummm ben hastayım cok giremiyorum
Canım Menün gayet güzel olmuşbugün menüm
sabah : 2 tane haşlanmış yumurta
25grm labne
2dilim ekmek
4zeytin
öğlen : 1 tabak nohut
1 tabak cacık
3 kaşık çorba
akşam : 3 tane fırında hamsi
1dilim tb ekmeği
25grm labne
1 tabak salata
su :1.5 ltre
spor : yarım saat yürüyüş
Yawrukush M M_atruska @belindamm
Kuzum ders çalışıyorum konular çok var.bide ev yemek bulaşık bazen misafir derken dersleri zor araya sıkıştırıyorum ondanbende yarından itibaren artırcam , sen neden haftayı beklyosun canım , çok hafif ufaktan başlasana yarın , mesela yarın seninle basen çalışması yapalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?