- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.233
- 53
- 35
Takılıyorum bende ya canm.Kız kırmak için söylemedim,bugün kendimi hic ifade edemedim özür dilerim...hanim felan deme kiz resmi olmama gerek yok...tekrar özür dilerim.
Hoşgeldin aramıza canım bende 167 cm 67 kiloyum. Evliyim bi kızım var.Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar nasılsınız ? ben iki yıl önce 6. takımda izne ayrıldım hamilelik sebebiyle . ama tarihi ve kaç kiloyla ayrildigimi hatırlamıyorum .
Kendimi tanıtayım , 30 yaşındayım 8 aylık bebeğim var 91 kiloyum. Şu an çalışmıyorum bi yandan bebeğime bakıyorum bi yandan tez yazıyorum . Takim arkadaşlarıma başarılar diliyorum :)
Geçmiş olsun tarhana çorbası iyi gelirKizlar bugun uc öğün corba içtim tarhana bogazlarimda agriyor yemek gelmedi icimden yoğurt ayran ictim bide bi tanede portakal spor yapamadim
Tebrikler kızlar...Takim ici ilk 3...
1. sira
@pembe hayallerr arkadasimiza ait
2. sirada onu takip eden @belindamm yeraliyor
3.'lük
marlin18 'e gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden Z zeynebim111 ide
tebrik ediyoruz.
Basarilarinizin devamini dileriz
Hediyelesmek çok güzel çok severim bendeSelam ,
kk dan 2-3 yıldır tanıdıgım arkadaşlarla hediyeleştik bu ay. hediyemi kargoya verdim geldim.
baya koşturmacalı bigüne merhaba didim.
bu arkadaşlarımla bu 3, sanırım. cok güzel heyecanlı oluyor abla.Hediyelesmek çok güzel çok severim bende
Hosbuldum allah bağışlasın umarım ben de o kiloya ulaşırım en kısa zamanda :)Hoşgeldin aramıza canım bende 167 cm 67 kiloyum. Evliyim bi kızım var.
Geçmiş olsun tarhana çorbası iyi gelir
Tebrikler kızlar
Şimdiden gecmiş olsun abla.Günaydınlar bugün nöbete gideceğim üç buçuğa kadar evdeyim yarın sabah çıkınca diş randevum var tam 10 Kasım sabah 9 da hemde. 11 kasımda bizim evlilik yildonumumuz 16 yı tamamlıyoruz.
stabil koşturmacalar canım.hayirlisi olsun canim:)
cok sevindim canim, tebrikler:)
tamam canim haber verdigin icin sagol:)
cok yogun gecmis ablam, dinlen guzelce..
spor sahae, menude guzel Iremcim:)
isler gucler nasil?
Çok iyi bizimde motif grubumuz var hem örgü hem kitap minik hediyeler.bu arkadaşlarımla bu 3, sanırım. cok güzel heyecanlı oluyor abla.
kitaplarda alıyoruz birbirimizi.
Ulaşırsın mutlaka canımHosbuldum allah bağışlasın umarım ben de o kiloya ulaşırım en kısa zamanda :)
Çok sağol canım inşallahŞimdiden gecmiş olsun abla.
nice dahada uzun yıllara inşallah
GünaydınGünaydın canlarr :)
olabilir aslındaÇok iyi bizimde motif grubumuz var hem örgü hem kitap minik hediyeler.
Takimdada yapabiliriz belki güzel olurdu
Ulaşırsın mutlaka canım
Çok sağol canım inşallah
Günaydın
6000adim 20dk felan ediyor çok yurumussun cidden,menunu begenmedim manti pilav ayni anda olmamis,suyun güzel olmus
umutLatahzen kız ben çok yürümüşsünden sonra gülücük attım çıkmamış,ciddi değildim yanlış anlama olmasın,benim gülücük nereye kaybolmuş,hep bu telefonun aptallığı
umutLatahzen kız ben şaka yaptım gülücük attım çok yürümüşsünden sonra telefondan yazınca çıkmıyo demekki ,sakın yanlış analyıp kırılma bana tamam mı ,şimdi gördüm daha bilgisayarı açınca,o nasıl sert bir üslüpp abboooo o ben değilim
sorun yoksa tamam canım aman sorun olmasın hiç sevmem sorunu :)Takılıyorum bende ya canm.sorun yok
nice mutlu senelere ablacım:) dişçidede Allah kolaylık versin ::)Günaydınlar bugün nöbete gideceğim üç buçuğa kadar evdeyim yarın sabah çıkınca diş randevum var tam 10 Kasım sabah 9 da hemde. 11 kasımda bizim evlilik yildonumumuz 16 yı tamamlıyoruz.
banada alcan mı bir günSelam ,
kk dan 2-3 yıldır tanıdıgım arkadaşlarla hediyeleştik bu ay. hediyemi kargoya verdim geldim.
baya koşturmacalı bigüne merhaba didim.
günaydın canım ,nasılsın,psikolojin nasıl,bir şeyler yedin mi bugünGünaydın canlarr :)
tamam canım nasıl okadar sert olmuş o dalga mesajı anlamadım valla ,kendime şok oldum,eve gelene kadar aklımdaydın inşallah alınmamıştır diye :)Canim yok alinmadim niye alincam daa ben kosu bandinda 1 saat kosuyorum da 6000 adim olmuyo yine de 20dk da yapmam icin motor takmam lazim
Mantiyla pilavi bende sevmedim ama.yapmisken tadina baktim
Oy oy takim arkadasim da beni kollarmis ben yokkeeenmersi kuzuuuum
merhaba canım ,nasılsınKizlar hepinize merhaba . dün kızı uyutunca ben de uyudum . geçmişi fazla okuyamadı . simdide kızı oynatiyorum bi bakayım dedim
gogo2405 gonca ablam nice guzel ve mutlu senelere inşallah . sıhhat le ,sağlıkla.
Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler aramiza
umutLatahzen korurum tanı ne demek. Ama sende yeme mantıyi pilavı bak
sorun yoksa tamam canım aman sorun olmasın hiç sevmem sorunu :)
nice mutlu senelere ablacım:) dişçidede Allah kolaylık versin ::)
banada alcan mı bir gün
günaydın canım ,nasılsın,psikolojin nasıl,bir şeyler yedin mi bugün
tamam canım nasıl okadar sert olmuş o dalga mesajı anlamadım valla ,kendime şok oldum,eve gelene kadar aklımdaydın inşallah alınmamıştır diye :)
merhaba canım ,nasılsın
alem kızzzz ni var alla allaaaasorun yoksa tamam canım aman sorun olmasın hiç sevmem sorunu :)
nice mutlu senelere ablacım:) dişçidede Allah kolaylık versin ::)
banada alcan mı bir gün
günaydın canım ,nasılsın,psikolojin nasıl,bir şeyler yedin mi bugün
tamam canım nasıl okadar sert olmuş o dalga mesajı anlamadım valla ,kendime şok oldum,eve gelene kadar aklımdaydın inşallah alınmamıştır diye :)
merhaba canım ,nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?