Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

6000adim 20dk felan ediyor çok yurumussun cidden,menunu begenmedim manti pilav ayni anda olmamis,suyun güzel olmus

6000adim 20dk felan ediyor çok yurumussun cidden,menunu begenmedim manti pilav ayni anda olmamis,suyun güzel olmus
Oruçlu biri için bence çok. Ve çocukla bebek arabasıyla ben 20 dk da 6 bin adım atilmayacagini düşünüyorum. Daha uzun süredir. Ben dün 8000 adımı bir buçuk saatte anca yurumusumdur.

Haydi hayırlısı kuzum inşallah

Gayet güzel olmuş kuzum bende artık Akşam yememeye karar verdim iyi geliyor midem rahat

ilk bebisinmi aamannn en guzel zamani yaa vok tatlinoluolar bu zamnlarda . hosgrldin bu arada :) nerden :)
Evet ilk bebişim gerçekten de çok tatlı oluyolarmis :) istanbul canım sen nereden :)
çok geçmiş olsun canım

Papillon_ aramıza hoş geldin :)
Teşekkürler Hoşbuldum :)
Hoşgeldin kuzum inşallah çabucak hedefine ulasirsin. ben de Hazal
Hosbuldum Hazal inşallah çok teşekkürler :)

Çok teşekkürler canım bilgilendirme için :) ben emziriyorum o yüzden zaten şok diyet falan yapamam doğru da bulmuyorum açıkçası. bu akşamdan itibaren ben de paylaşmaya başlıyorum o zaman kaptan. egzersiz dogumdan beri yapamadım dün bi leslie 1 mile yaptım zar zor :) eskiden beş mile yorulmadan yapardım hey gidi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…