ne kadar şanslısın kız :)isime asigim da ondan unutuyorumnöbet cikisi da eve gidesim gelmez benim
cok sükür feyzos darisi senin basina okulun bitince insallahne kadar şanslısın kız :)
sağ ol canım benim inşallah :)cok sükür feyzos darisi senin basina okulun bitince insallah
Ay ne diyosun yok onlara insanlık vermemiş benceallah size bagislasin evlattan daha degerli hic bisi yok . allah yokluklarini gostermesin . baskalarida çöpe atsin bebeklerini iste dun gordum deli oldum ya .allah onlarada annelik duygusu vermis anlamadim. izmir canm
Ne kadar güzel insanın mesleğini sevmesi ne iş yapıyorsun?isime asigim da ondan unutuyorumnöbet cikisi da eve gidesim gelmez benim
acil tip teknikeriyim canim ben cok sükür seviyorum yaptigim isi:)Ne kadar güzel insanın mesleğini sevmesi ne iş yapıyorsun?
Aslında gece bazen acıkıyorum kuzum ama bak 2 haftadır yine sabitim gitmiyo ne yapayım artık bilmiyorumAcikmiyor musun canim? Bana menulerin hafif geldi.
Hosgeldinn .. menunu begendim canm bebisin ne kadarlık. Sabah yumurta yemeyi seviyorsan tok tutar seni canm.Ben de ilk menümü paylaşayım
Sabah 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir 2 zeytin 1 çay kaşığı ayva reçeli
Oglen 1 dilim biftek 1 kase çorba 1 kase yoğurtlu semizotu salatası
Ara 1 sütlü nescafe 1 elma
Akşam 1 kase mercimek çorbası 1 dilim çavdar ekmeği ton balığı
Su 2.5 lt spor 1 mil leslie 30 dk kucakta bebiş ile dans
Biz burda birbirimizi hiç görmeyen ama çok iyi anlayan aile gibiyiz o yüzden sizlerin mutlu olması beni de mutlu ediyor
Ne mutlu sana canım :)acil tip teknikeriyim canim ben cok sükür seviyorum yaptigim isi:)
Belki metabolizmani sasirtman gerekiyordur öyle bir şey hatırlıyorum okuduğum milyon tane diyet kitaplarındanAslında gece bazen acıkıyorum kuzum ama bak 2 haftadır yine sabitim gitmiyo ne yapayım artık bilmiyorum
Karatay mi yapıyorsun canım?
Teşekkürler canım Hoşbuldum . bebiş 8 aylık aa doğru unutmuşum sabah bir yumurta beyazı yedim sarısını bebişe verdim :)Hosgeldinn .. menunu begendim canm bebisin ne kadarlık. Sabah yumurta yemeyi seviyorsan tok tutar seni canm.
Kuzum Menün güzel olmuş. sporunuda Hazal beğendibugün menüm
sabah: 1 haşlanmış yumurta
25grm labne
1dilim tb ekmeği
domates
4 zeytin
ara : 1 avuç dolusu tuzlu badem içi
öğlen : misket büyüklüğünde 5 köfte
misket büyüklüğünde 2 patates haşlama
1 minik kase çorba
salata
akşam: 1 tabak fırında hamsili patates
salata
1dilim tb ekmeği
ara: minik muz
6 badem içi
su:1.5 litreden fazla
spor :yarım saat yürüyüş
200 er adet basen çalışma
100 tane dk (cezam vardı )
Yawrukush
Çok geçmiş olsun canım dinlen zorlama kendini herşey yolundadır umarım . bişey sorucam ben eski yarismaciyim ya bekleme süresi var mı listeye ne zaman girerim?Selam guzeller bugun takima gelemedim, dunden beri agrim var.
Mumkun oldugunca yatmaya calisiyorum.
Yattigim zaman agrim olmuyor ama ayaga kalkinca, oturunca, yuruyunce, hatta kiyafet vs giyerken bile agrim var cok fazla..
Yarin doktora gidecegim.
Sizler nasilsiniz, her sey yolunda mi?
Kuzum geçmiş olsun dinlen az kaldı şükür doğuma artık yorma kendini. doktora gidince haber ver özgemSelam guzeller bugun takima gelemedim, dunden beri agrim var.
Mumkun oldugunca yatmaya calisiyorum.
Yattigim zaman agrim olmuyor ama ayaga kalkinca, oturunca, yuruyunce, hatta kiyafet vs giyerken bile agrim var cok fazla..
Yarin doktora gidecegim.
Sizler nasilsiniz, her sey yolunda mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?