sorun yoksa tamam canım aman sorun olmasın hiç sevmem sorunu :)
nice mutlu senelere ablacım:) dişçidede Allah kolaylık versin ::)
banada alcan mı bir gün
günaydın canım ,nasılsın,psikolojin nasıl,bir şeyler yedin mi bugün
tamam canım nasıl okadar sert olmuş o dalga mesajı anlamadım valla ,kendime şok oldum,eve gelene kadar aklımdaydın inşallah alınmamıştır diye :)
merhaba canım ,nasılsın
Kizlar hepinize merhaba . dün kızı uyutunca ben de uyudum . geçmişi fazla okuyamadı . simdide kızı oynatiyorum bi bakayım dedim
gogo2405 gonca ablam nice guzel ve mutlu senelere inşallah . sıhhat le ,sağlıkla.
Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler aramiza
sorun yoksa tamam canım aman sorun olmasın hiç sevmem sorunu :)
nice mutlu senelere ablacım:) dişçidede Allah kolaylık versin ::)
banada alcan mı bir gün
günaydın canım ,nasılsın,psikolojin nasıl,bir şeyler yedin mi bugün
tamam canım nasıl okadar sert olmuş o dalga mesajı anlamadım valla ,kendime şok oldum,eve gelene kadar aklımdaydın inşallah alınmamıştır diye :)
merhaba canım ,nasılsın
Teşekkür ederim kızlar hepinize.
Ablacım nice mutlu huzurlu senelere. maşallah size daha nice güzel senelere inşallah ♥Teşekkür ederim kızlar hepinize.
Çok seviyorum feyzacim. Boyle krem gibi kivama gelince ekmeginin üstüne sür krem peynirle ya da cokelekle birlikte. Immmmmmm süper.sporun,suyun menün çok güzel çok beğendim,o avakadoyu nasil yiyosun hic sevmiyorum:)
allah size bagislasin evlattan daha degerli hic bisi yok . allah yokluklarini gostermesin . baskalarida çöpe atsin bebeklerini iste dun gordum deli oldum ya .allah onlarada annelik duygusu vermis anlamadim. izmir canmEvet ilk bebişim gerçekten de çok tatlı oluyolarmis :) istanbul canım sen nereden :)
Teşekkürler Hoşbuldum :)
Hosbuldum Hazal inşallah çok teşekkürler :)
Acikmiyor musun canim? Bana menulerin hafif geldi.Gayet güzel olmuş kuzum bende artık Akşam yememeye karar verdim iyi geliyor midem rahat
Gecmis olsun canim. Kadinlar in derdi bitmiyor.Valla cok zorlu surecti benim 7-8 cm olmuştu küçüğüm diye almak istemediler ama cok agrim oluyor iyy hatirladim o gunleri simdi :) oyyy oyyy masalllaaah Rabbim anali babali uzun saglikli hayirli omurler versin :)
Bayilirim hediyelere .Ne güzel yapmissiniz.Selam ,
kk dan 2-3 yıldır tanıdıgım arkadaşlarla hediyeleştik bu ay. hediyemi kargoya verdim geldim.
baya koşturmacalı bigüne merhaba didim.
efendim bitanem beni mi özledin , hoş geldinfyzanur Feyza Hanımm..
senin hergün nöbetin var gibi geliyor bana ,sanki sen nöbet tutunca ben tutuyormuşum gibi bıkkınlık geliyor,ayy iyi dayanıyosun kuzum yaa :)selamlar herkese . bugün egitimim vardi gitim geldim yarinda nöbet var nasilsiniz.
hosbulduk canim :)Hoşgeldin canım tekrar
aminn insallah canim memnun oldum:)Canım aramıza hoşgeldin benfikriye evliyim bir kızım var darısı sana olur inşallah umarım kilo verip bir evlat sahibi olursun :))
aminnn saadetim insallahHaticem hoşgeldin kuzum
Inşallah kilolar gider ve nazlı bebişin gelir ♥
hosbulduk canim..Aleyküm selam, hoşgeldin canım..
hosbulduk canim ..Tekrar aramiza hos geldin canim
hosbulduk memnun oldum insallah kilolar gider de sifa buluruz.Saye- merhabalaar, hosgeldiniz :) ben 20 yasindayim. 3 yil once polikistik over ben de mevcuttu ameliyat oldum 65 kilodan yaklasik 3-4 ay icinde 50 ye dustum. kistten mi bilmiyorum ama paylaşmak istedim :)
overian dirilling ameliyati mi oldun yani kistlerin yakilmasi islemi.Ya kist tedavim iki yil surdu benim bu surecte dogum kontrol hapi falan kullandim istahimi actigini dusunuyordum acikcasi :) sonra da ameliyat oldum kistleri aldilar sonra da cok şükür verdim aynen doktor cok uyarmisti beni kilo konusunda
dogum günün ve evlilik yil dönümün simdiden kutlu olsun canim. nice güzel seneleriniz olsun insallahGünaydınlar bugün nöbete gideceğim üç buçuğa kadar evdeyim yarın sabah çıkınca diş randevum var tam 10 Kasım sabah 9 da hemde. 11 kasımda bizim evlilik yildonumumuz 16 yı tamamlıyoruz.
hic sorma feyzos aynen dün ciktim bugün egitime gittim yarin gene nöbet... banada afakanlar basiyor ama nöbete gidince unutuyorumsenin hergün nöbetin var gibi geliyor bana ,sanki sen nöbet tutunca ben tutuyormuşum gibi bıkkınlık geliyor,ayy iyi dayanıyosun kuzum yaa :)
niye unutuyosun seviyomusun kız yoksa :)hic sorma feyzos aynen dün ciktim bugün egitime gittim yarin gene nöbet... banada afakanlar basiyor ama nöbete gidince unutuyorum
isime asigim da ondan unutuyorumniye unutuyosun seviyomusun kız yoksa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?