Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok şükür bugün biraz daha iyiyim canım :)
Sen nasılsınn ??

gogo2405 Ablacım nice mutlu, sağlıklı, huzurlu senelere inşaAllah
Teşekkür ederim kızlar hepinize.

Evet ilk bebişim gerçekten de çok tatlı oluyolarmis :) istanbul canım sen nereden :)

Teşekkürler Hoşbuldum :)

Hosbuldum Hazal inşallah çok teşekkürler :)
allah size bagislasin evlattan daha degerli hic bisi yok . allah yokluklarini gostermesin . baskalarida çöpe atsin bebeklerini iste dun gordum deli oldum ya .allah onlarada annelik duygusu vermis anlamadim. izmir canm

Valla cok zorlu surecti benim 7-8 cm olmuştu küçüğüm diye almak istemediler ama cok agrim oluyor iyy hatirladim o gunleri simdi :) oyyy oyyy masalllaaah Rabbim anali babali uzun saglikli hayirli omurler versin :)
Gecmis olsun canim. Kadinlar in derdi bitmiyor.
Selam ,
kk dan 2-3 yıldır tanıdıgım arkadaşlarla hediyeleştik bu ay. hediyemi kargoya verdim geldim.
baya koşturmacalı bigüne merhaba didim.
Bayilirim hediyelere .Ne güzel yapmissiniz.

Hoşgeldin canım tekrar
hosbulduk canim :)
Canım aramıza hoşgeldin benfikriye evliyim bir kızım var darısı sana olur inşallah umarım kilo verip bir evlat sahibi olursun :))
aminn insallah canim memnun oldum:)
Haticem hoşgeldin kuzum
Inşallah kilolar gider ve nazlı bebişin gelir ♥
aminnn saadetim insallah
Aleyküm selam, hoşgeldin canım..
hosbulduk canim..
Tekrar aramiza hos geldin canim
hosbulduk canim ..
Saye- merhabalaar, hosgeldiniz :) ben 20 yasindayim. 3 yil once polikistik over ben de mevcuttu ameliyat oldum 65 kilodan yaklasik 3-4 ay icinde 50 ye dustum. kistten mi bilmiyorum ama paylaşmak istedim :)
hosbulduk memnun oldum insallah kilolar gider de sifa buluruz.
Ya kist tedavim iki yil surdu benim bu surecte dogum kontrol hapi falan kullandim istahimi actigini dusunuyordum acikcasi :) sonra da ameliyat oldum kistleri aldilar sonra da cok şükür verdim aynen doktor cok uyarmisti beni kilo konusunda
overian dirilling ameliyati mi oldun yani kistlerin yakilmasi islemi.
Günaydınlar bugün nöbete gideceğim üç buçuğa kadar evdeyim yarın sabah çıkınca diş randevum var tam 10 Kasım sabah 9 da hemde. 11 kasımda bizim evlilik yildonumumuz 16 yı tamamlıyoruz.
dogum günün ve evlilik yil dönümün simdiden kutlu olsun canim. nice güzel seneleriniz olsun insallah

senin hergün nöbetin var gibi geliyor bana ,sanki sen nöbet tutunca ben tutuyormuşum gibi bıkkınlık geliyor,ayy iyi dayanıyosun kuzum yaa :)
hic sorma feyzos aynen dün ciktim bugün egitime gittim yarin gene nöbet... banada afakanlar basiyor ama nöbete gidince unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…