Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Her iki haftada bir şaşırtmam gerek kuzum. insülin direncim yüksek sorun oluyor maalesef

Sagol HAzalim dunden beri epey korktum sorma, annemin gelmesinede 11 gun var insallah bekler bebecik..
Korkma bitanem Allahın izniyle bu ağrı da geçer. yalancı sancı diyorlar ya olabilir mi.inşallah ufaklık anneni bekler gülüm duamdasın.ve bol bol dinlen

Benimde 30 falan kuzum o yüzden kilolar çok zor gidiyor kuzum
Evet malesef cok etkiliyor hamileliği zehir etti bana şekerim fırladı durdu insülin vurdum günde 4 kez
canim hemen bilgilerini kontrol edip yaziyorum sana:)
Tamam canım teşekkürler

Sagol HAzalim dunden beri epey korktum sorma, annemin gelmesinede 11 gun var insallah bekler bebecik..
Oyy bekler inşallah canım

36 bitti gulum.
Ama ilk oglum 2 hafta erken gelmisti..
Ayy maşallah canım az kalmış kız mı erkek mi bebiş

@hsevda merhabalaar, hosgeldiniz :) ben 20 yasindayim. 3 yil once polikistik over ben de mevcuttu ameliyat oldum 65 kilodan yaklasik 3-4 ay icinde 50 ye dustum. kistten mi bilmiyorum ama paylaşmak istedim :)
cok gcmis olsun canim

olsun canim leslieye yeniden baslaman guzel, yavas yavas rahatca yapar hale geleceksin hic merak etme:)

Günaydınlar bugün nöbete gideceğim üç buçuğa kadar evdeyim yarın sabah çıkınca diş randevum var tam 10 Kasım sabah 9 da hemde. 11 kasımda bizim evlilik yildonumumuz 16 yı tamamlıyoruz.
ablacim masallah size, Allah bir omur mutlu etsin, elleriniz hic ayrilmasin...

Selam ,
kk dan 2-3 yıldır tanıdıgım arkadaşlarla hediyeleştik bu ay. hediyemi kargoya verdim geldim.
baya koşturmacalı bigüne merhaba didim.
ne guzel keske takimimizda da hediyelessek, cok hosuma gitti bu fikir

sporlar sahane :)
harikasin Iremim..

selamlar herkese . bugün egitimim vardi gitim geldim yarinda nöbet var nasilsiniz.
oyy cok kosturmacali bir meslegin var canim, Allah kolaylik versin..

isime asigim da ondan unutuyorum nöbet cikisi da eve gidesim gelmez benim
masallah canim, ayni benim esim

canim ilk gun icin harikasin, masallah diyeyim.

Allah kabul etsin canim..

kurabiye ve keke azicik ceza gelecek canim
nasilsin ,gunun nasil gecti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…