Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçmiş olsun tatlım ya hastalık zor vallahi bide hamilesin biryandan ćocuk biryandan kocan hasta biran önce iyileşir inşallah

Çok geçmiş olsun özgem eşine inşallah kemik suyu iyi gelir hemen toparlanır

Spora gittim geldim ama teflon başlıyo karnım ağrıyor fena
Hehe bende teflon neyki diye düşünüyodum allah iyiliğini versin goncam
ayyy çok yoruldum acile gittim iğne vurdular hap verdiler,çok kötü alerji oldum ...15 dk önce geldim eve...hemen yemeğe saldırdım ...
Tatlım çok geçmiş olsun ya ne yedinki alerji yaptı acaba

Yorgunluk var, uyku var öyle işte
Sen napıyorsunn ??
Aynen canım benimde uykum var biraz sancım var uzandım biraz misafir gelincede misafirliğe gidincede yoruluyo insan zaten benimde bu aralar üstümde yorgunluk çok fazla canım Hiçbirşey yapmak istemiyo yapmasam sıkılıyorum kendime anlam veremiyorum bir garip oldum bu aralar:))

Ay ben uzun süredir öyleyimmmm

iykkk sanci mi adetmisin... bide daha once bu grupta regliye refik dioduk bi arkadas regil dicegine refik geldi demisti öldük gulmekten . ondan sonra regil refik kaldi . yeni gelenler refik kim nerden geldi diolardi :)

iykkk sanci mi adetmisin... bide daha once bu grupta regliye refik dioduk bi arkadas regil dicegine refik geldi demisti öldük gulmekten . ondan sonra regil refik kaldi . yeni gelenler refik kim nerden geldi diolardi :)
Yok tatlım ya adet değilim ama sancım oluyo adet olacakmışım gibi ama hâlâ olamadım((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…