Selam kizlar nasilsiniz?
Esim tum gece hastaliktan uyuyamadi, burnu selale gibi akiyor..
Sabah biz Akinla uyandik o uyumaya devam etti.
Sonra kahvaltisini etti, simdi dinleniyor ama Akinda rahat birakmiyor.
Bende mutfaga girdim, kemik hasliyorum kemik suyuna corba ve yemegi hazirlayacagim.
Sizlerde neler var neler yok canlar?
Aleyküm selam canım, hoşgeldin :)Selam kızlar kayınvaldemler den yeni geldik yeni fırsat buldum girmeye nevar neyok bakim:))
Çok geçmiş olsun özgem eşine inşallah kemik suyu iyi gelir hemen toparlanırSelam kizlar nasilsiniz?
Esim tum gece hastaliktan uyuyamadi, burnu selale gibi akiyor..
Sabah biz Akinla uyandik o uyumaya devam etti.
Sonra kahvaltisini etti, simdi dinleniyor ama Akinda rahat birakmiyor.
Bende mutfaga girdim, kemik hasliyorum kemik suyuna corba ve yemegi hazirlayacagim.
Sizlerde neler var neler yok canlar?
Hehe bende teflon neyki diye düşünüyodum allah iyiliğini versin goncamSpora gittim geldim ama teflon başlıyo karnım ağrıyor fena
Tatlım çok geçmiş olsun ya ne yedinki alerji yaptı acabaayyy çok yoruldum acile gittim iğne vurdular hap verdiler,çok kötü alerji oldum ...15 dk önce geldim eve...hemen yemeğe saldırdım ...
Hoşbuldum canım nevar neyokAleyküm selam canım, hoşgeldin :)
ben hala anlamafim teflonu :)Hehe bende teflon neyki diye düşünüyodum allah iyiliğini versin goncam
Tatlım çok geçmiş olsun ya ne yedinki alerji yaptı acaba
Cidden mi gonca nın sonraki yazısını okumadinmı regl yazacakmış yanlışlıkla teflon yazmışben hala anlamafim teflonu :)
Hoşbuldum canım nevar neyok
Aynen canım benimde uykum var biraz sancım var uzandım biraz misafir gelincede misafirliğe gidincede yoruluyo insan zaten benimde bu aralar üstümde yorgunluk çok fazla canım Hiçbirşey yapmak istemiyo yapmasam sıkılıyorum kendime anlam veremiyorum bir garip oldum bu aralar:))Yorgunluk var, uyku var öyle işte
Sen napıyorsunn ??
Aynen canım benimde uykum var biraz sancım var uzandım biraz misafir gelincede misafirliğe gidincede yoruluyo insan zaten benimde bu aralar üstümde yorgunluk çok fazla canım Hiçbirşey yapmak istemiyo yapmasam sıkılıyorum kendime anlam veremiyorum bir garip oldum bu aralar:))
bende teflonda indirim basladi sandim kizCidden mi gonca nın sonraki yazısını okumadinmı regl yazacakmış yanlışlıkla teflon yazmış
Acaba indirim vardıda gonca nın aklı ordamı kaldı teflon yazdı goncam varsa indirim söyle bizebende teflonda indirim basladi sandim kiz
iykkk sanci mi adetmisin... bide daha once bu grupta regliye refik dioduk bi arkadas regil dicegine refik geldi demisti öldük gulmekten . ondan sonra regil refik kaldi . yeni gelenler refik kim nerden geldi diolardi :)Aynen canım benimde uykum var biraz sancım var uzandım biraz misafir gelincede misafirliğe gidincede yoruluyo insan zaten benimde bu aralar üstümde yorgunluk çok fazla canım Hiçbirşey yapmak istemiyo yapmasam sıkılıyorum kendime anlam veremiyorum bir garip oldum bu aralar:))
Yok tatlım ya adet değilim ama sancım oluyo adet olacakmışım gibi ama hâlâ olamadımiykkk sanci mi adetmisin... bide daha once bu grupta regliye refik dioduk bi arkadas regil dicegine refik geldi demisti öldük gulmekten . ondan sonra regil refik kaldi . yeni gelenler refik kim nerden geldi diolardi :)
galibaAcaba indirim vardıda gonca nın aklı ordamı kaldı teflon yazdı goncam varsa indirim söyle bize
kac gunde bi oluosun test yaptinmiYok tatlım ya adet değilim ama sancım oluyo adet olacakmışım gibi ama hâlâ olamadım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?