ben bi tane solim kükürtlü sabunu 15 gun duzenli kullan hicbirsey kalmiyor benim yuzum 16 17 18 yaslarin allahim vok vardi bu sabunu duydum hemen gitti sok oldum dahada cikmadi yuzum pamık pamık simdi :)
ayyy çok yoruldum acile gittim iğne vurdular hap verdiler,çok kötü alerji oldum ...15 dk önce geldim eve...hemen yemeğe saldırdım ...
Geçmiş olsun canımayyy çok yoruldum acile gittim iğne vurdular hap verdiler,çok kötü alerji oldum ...15 dk önce geldim eve...hemen yemeğe saldırdım ...
Geçmiş olsun gülüm. neye alerjin var kiayyy çok yoruldum acile gittim iğne vurdular hap verdiler,çok kötü alerji oldum ...15 dk önce geldim eve...hemen yemeğe saldırdım ...
duzenli kullanican canm . kurutuyorBir ara kullandım ben de ama etkisini hatırlamıyorum..
Tekrar denerim..
Çok geçmiş olsun canımmm..
Nedir bu alerjiden çektiğimizz
Her halimize şükür yine de..
duzenli kullanican canm . kurutuyor
okdar yurudum bi 10bin yapamadim ya ayip bana ya
benimkide ayni sabah vicik vicik oluyor yikasan fayda etmior 10 dkka sonra sirf yag. ama olsun kiz gec kirisik olur bizde hatta belkide hic olmaz 70e kadar :) buyuk avantaj . tabi gene ustune guzel bi toparlayici gece kremi sur harika olur : )Şimdi canım benim cildim yağlı, yani yıkadığımı görüyorum yarım saat sonra yağlanıyor..
Ama böyle sabunlar da çok kurutuyor..
Nemlendirici mi sürsem acaba kullandıktan sonra..
ahhh kemik cok severim :) bisi yapmiorum canm diyet odakliyim :) lesliemi de indiricem belki sen gelene kadar mezun olutum hahahah dermisim :)Selam kizlar nasilsiniz?
Esim tum gece hastaliktan uyuyamadi, burnu selale gibi akiyor..
Sabah biz Akinla uyandik o uyumaya devam etti.
Sonra kahvaltisini etti, simdi dinleniyor ama Akinda rahat birakmiyor.
Bende mutfaga girdim, kemik hasliyorum kemik suyuna corba ve yemegi hazirlayacagim.
Sizlerde neler var neler yok canlar?
Selam kizlar nasilsiniz?
Esim tum gece hastaliktan uyuyamadi, burnu selale gibi akiyor..
Sabah biz Akinla uyandik o uyumaya devam etti.
Sonra kahvaltisini etti, simdi dinleniyor ama Akinda rahat birakmiyor.
Bende mutfaga girdim, kemik hasliyorum kemik suyuna corba ve yemegi hazirlayacagim.
Sizlerde neler var neler yok canlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?