Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bunu senmi istiyosun en son hatırlatırım eşleşme de menü bile yazmamıştın kimbilir neler yedin hangi tavukları götürdün hehe
benim internetim yok tu canm dogru takip etmemisin : ) tavuk masum bir yiyecek :) yerim onlari citir citir hepicegini bugunde tavuk yiciiimmm

bu arad canim kil yaptim ama siyah noktalari tam temzleyip gozenekleri acmiyor. ama ben smdiye kadar denediklerim den sadce ve sadve su avonun krem gibi surulup silikon gibi yuzden cikan bi urunu var ve harika ..pahali die direndim almamak icin yaklasik 3 senedir kullanmiom . artik kullanicam canima tak etti . cok yagli benimde senin gibi. sanada kesinlikle onu tavsiye ediorum . ama kukurtlu sabunuda sivilcelerin icin kullan. bu beyaz krem gibi olanida al. o krem bildigin gozeneklerin icine girio 30 tl falan . cok guzel @AKovser ben bekarken hep kullanirdim annem sayesinde annem cok bakimli :) o yuzden bende cok kremle tanistim : )

Diyelim ki bazal metabolizmamız 1500 kalori olsun. Günlük hareketle de 500 kalori harcamış olalım. Böylece günde 2 bin kalori yakmış olalım. Eğer günde 2 bin kalori yakan bir kişi olarak, bin kalorilik bir diyet yaparsak, bir haftada 7000 kaloriyi eksi kalori hanesinde toplayarak 1 kilo veririz. Tersine, her gün yaktığımız kaloriden 1000 kalori fazla alırsak bir haftada artı kalori hanesine 7000 kalori toplayarak 1 kilo alırız.�. Yawrukush dgrumu bu kaptanim ?

• Günde 1000 Adım Kaç Kalori Yakar : 30
  • Günde 2000 Adım Kaç Kalori Yakar : 60
  • Günde 3000 Adım Kaç Kalori Yakar : 90
  • Günde 4000 Adım Kaç Kalori Yakar : 120
  • Günde 5000 Adım Kaç Kalori Yakar : 150
  • Günde 6000 Adım Kaç Kalori Yakar : 180
  • Günde 7000 Adım Kaç Kalori Yakar : 210
  • Günde 8000 Adım Kaç Kalori Yakar : 240
  • Günde 9000 Adım Kaç Kalori Yakar : 270
  • Günde 10000 Adım Kaç Kalori Yakar : 300
  • buyrun kizlar merak ederseniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…