Nasılsın canım dün hiç uğrayamadım akşam girdim ama cevap yazıcak halim yoktu yorgunluktan:)))Günaydın canım :)
Hepimizin oluyor bazen canım, ama Allah kimseye kaldıramayacağından ağır yük vermez..
Üst üste gelmiş olabilir, yorulmuş olabilirsin, inan ki, bir süre sonra bunlar da geçecek..
Şimdi sabretmen gerek.. Üzme kendini, dua et Rabbim gönlüne ferahlık versin inşaAllah..
Hayırdır tatlım neyin var neye canını sıkıyosun bakimCanım bu aralar hiç iyi değilim pek ugrayamiyorum çok özür dilerim
Nasılsın canım dün hiç uğrayamadım akşam girdim ama cevap yazıcak halim yoktu yorgunluktan:)))
Hayırdır tatlım neyin var neye canını sıkıyosun bakim
Çok haklsiin canım ama inan artık bazen umudunu kaybediyorum Rabbine sığınmaktan başka yapacağım hiç bir şey yok zaten inşallah bu sabrın sonu da selamet olur insallah
Hoşgeldi o halde. sıkıntın var ise sor yardımcı olayım hemenKarkralicesi ve umutlatahzen....ben biraz acemiyim siteyi kullanmada da acemiyim galibayardımcı olursanız sevinirim
GRUP 1
@umutLatahzen
KarKralicesi
@elifimsuyum
allah razi olsun canim senden saol :)Yok canm Nerde. Oksurmekten bihal oldum. Sürekli burnumdan akıyor kurudm artik ve sanırım kızıma yeniden geçti.
eda-sofi canm iki yasini okudum insallah
takibimdrsin lutfen duzenli menu bekliorumCanım bu aralar hiç iyi değilim pek ugrayamiyorum çok özür dilerim
Canım üzülme bidaha ki sınava yoğunlaş bu sınav geçmiş artık üzülmenin bur faydası yok çok çalış bidaha ki sınava çok çalış:))
Bunu senmi istiyosun en son hatırlatırım eşleşme de menü bile yazmamıştın kimbilir neler yedin hangi tavukları götürdün hehe
Yok sana menü falan
Amin canım hepimizden3cu gunu okursan olur canim ama son 3 cu gun :) saol canim allah gonline gore versin allah razi gelsin senden :)
Süper motivasyon olur hatta almak istediğin şeyin fotoğrafını as dolabahoşbuldummmm.. o kadar uzun zaman oldu ki 60ları görmeyeli.. 69 olduğum zaman kendime çok büyük bir hediye alacağım inşallah.
Ben birkaç gündür menü paylasmamisim yine pek kaçamak yapmadım ama paylasmama cezası 500 jj vereyim kendime hattirlamiyorumfa tam olarak sende ayrıca ceza vermek istersen bekliyorumTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibresinin anlami, haftada 1 ya da 2 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe umutLatahzen - ODUL - - haeshin - - - - - - - naneli_sekerim - - - - ??? - - gogo2405 ODUL - - - - - - tiffany20 - - - - - - Burcak41 ODUL - 100IA - - - AKovser ODUL MUAF MUAF - - - KarKralicesi ODUL 10 DK Y - - - belindamm 10DK Y - 250IA - - - - Alya008 ODUL 10DK Y - - - edsoff - - - - pembe hayaller 200IA - - - - - marlin18 ODUL 10DK Y 15DK Y 100IA - - Saadetim33 100IA - - Ebush_354 - - zeynepRK ODUL 100IA MUAF 100IA 10DK Y - - fyzanur ODUL 100M - - - Papillon_ ODUL - - - gulpinargul - - - 10DK Y - - -
[/td][/td][/td][/td]
İnşallah canım**HAL HATIR SORMACA**
@tiffany20 , @Burcak41 guzeller insallah sinavlariniz cok guzel gecer.
Alya008 dun hic ugramadin canim nerelerdesin?
fyzanur ingilizce sinavindan sonra hayata mi kustun ne yaptin kuzum meraklardayiz..
Pembis Hayaller ve @Masalim_ sizlerde yoksunuz canlar, bir ses verin.
@Papillon_ kuzucuk nasil oldu canim?
@zeynepRK ,marlin18 iyilestiniz mi guzeller?
@gulpinargul Pinarcim senide goremiyorum, her sey yolunda mi?
@belindamm bugun nasil oldun canim?
gogo2405 Gonca ablacim sanada bol dinlenmeler bugun.
@elifimsuyum ve @ValentinusNF kizlar sizlere de guzel bir diyet gunu diliyorum.
İnşallah kurtulcaz hep birlikteTeşekkürler gonca hosbuldum...inşallah biran önce kurtulmak istiyorum artik
Üzülme kuzum bi dahaki sınavlarda yüksek alırsın geçersin
Afiyet olsun ablacımEki Görüntüle 1912308
Yeşil çay zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?