Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Teşekkürler canım aynı ya huysuzluk devam
sanada canim ,nasilsin?
İyiyim canım sağol sen nasılsın bebiş nasıl :)

Ay şimdi bütün rujlarımı atarım ben ıyyy domuz yağı iğrenç

Selam kızlar nasılsınız?

Menüm
Sabah
Kaşarlı omlet
Şekersiz çay
1 dilim peynir
Domates salatalık
2 dilim ekmek

Öğle
Limonlu soda
1 porsiyon sebzeli tavuk kavurma
Salata

Ara
Kahve

Akşam
1 tabak pırasa yemeği
Salata
1 dilim ekmek

Su
2 lt
9800 adım @AKovser

Yawrukush

Merhaba herkese, bugün baskülüm geldi ok mutluyum ve şoktayım. Takıma dönmeye %50 yaklaştım, kayınvalidemin işi de belli olsun %100 hazır olacağım inşallah Kızlar birşey soracağım size, ben regl oldum bugün, şişinlik oluyor ya bu dönem genelde regl bitince mi şişkinlik geçer yoksa yarından itibaren inmeye başlar mı vücudum? Bir de bu dönem tartılırsanız kilonuzdan ne kadar düşürüyorsunuz ve düşürüyor musunuz?

Çok şükür gülüm ucuz atlattık daha kendimiz de değiliz toparlanma zaman alicak
Olsun yinede çok şükür bak sagliklisiniz. Bebeğin yanında mi kokusunu alıyor musun mühim olan o. Şükür ki fark edilmiş. Yanlış hatırlamıyorsam değerlerin kotuydu diye bir dr seni telaslandirmisti değil mi

Evet gülüm zaman la daha iyi olur her şey ins

canim kim soyledi tescillendimi domuz yagi oldugu ? kanit varmi yani

canim oyle birsey olsa saglik bakanligi devreye girer turkiyede asla izin verilmez . kanitlanmis bi marka . zamaninda bende sattim butun urunlerinide kullandim asla bole bisi duymadim . ve her gecen gun buyuyen bi parka bu kadar ciddi bisey olsa buyumesine izin verilmezdi :)

hic bisi yememisinki canm . kahvaltida sadce nesfitmi yiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…