Teşekkürler canım aynı ya huysuzluk devam**HAL HATIR SORMACA**
@tiffany20 , @Burcak41 guzeller insallah sinavlariniz cok guzel gecer.
Alya008 dun hic ugramadin canim nerelerdesin?
@fyzanur ingilizce sinavindan sonra hayata mi kustun ne yaptin kuzum meraklardayiz..
@pembe hayallerr ve @Masalim_ sizlerde yoksunuz canlar, bir ses verin.
Papillon_ kuzucuk nasil oldu canim?
Z zeynebim111 , @marlin18 iyilestiniz mi guzeller?
@gulpinargul Pinarcim senide goremiyorum, her sey yolunda mi?
@belindamm bugun nasil oldun canim?
gogo2405 Gonca ablacim sanada bol dinlenmeler bugun.
Sevgiclk ve ValentinusNF kizlar sizlere de guzel bir diyet gunu diliyorum.
İyiyim canım sağol sen nasılsın bebiş nasıl :)sanada canim ,nasilsin?
Ay şimdi bütün rujlarımı atarım ben ıyyy domuz yağı iğrençTam bilmiyorum nede olup olmadığını..
Ama internette baksan görürsün canım..
Belki de söylentidir ama bu kadarı biraz fazla bence..
Yani söylenti bu kadar geniş yayılmazdı, nereye baksam domuz yağı kullanıyor yazılmış..
Niye özlemeyim kiii
İyi akşamlar gülüm. Ölümden döndümerhaba gebelik zehirlenme si oldu yoğun bakimda kaldım günlerce bugün çıktım hastanedenNeredesiniz kizlar, hu huuuuuu?
asya_01 gulum senden hic haber yok acaba dogum mu oldu, merak ediyorum seni...
Canım çok geçmiş olsun ya üzüldüm iyimisin şuan bebek iyimi tekrar tekrar geçmiş olsun canım allah korumuşİyi akşamlar gülüm. Ölümden döndümerhaba gebelik zehirlenme si oldu yoğun bakimda kaldım günlerce bugün çıktım hastaneden
Vücudum berbat halde delik deşik.kuzum da küvez de kaldı günlerceCanım çok geçmiş olsun ya üzüldüm iyimisin şuan bebek iyimi tekrar tekrar geçmiş olsun canım allah korumuş
Canım çok şükür allah korumuş Gözün aydın bu arada bebişde doğmuş ikinizde iyisiniz ya canım hepsini atlatırsın kızmı erkekmi bebiş isim koydunuzmu ay ne çok soru sordum :)))Vücudum berbat halde delik deşik.kuzum da küvez de kaldı günlerce
Aaa geçmiş olsn. Şimdi nasılsınız. Genel anlamda sağlığınız yerinde mi. Rabbim sifa versin.Vücudum berbat halde delik deşik.kuzum da küvez de kaldı günlerce
Çok şükür gülüm ucuz atlattık daha kendimiz de değiliz toparlanma zaman alicakAaa geçmiş olsn. Şimdi nasılsınız. Genel anlamda sağlığınız yerinde mi. Rabbim sifa versin.
Olsun yinede çok şükür bak sagliklisiniz. Bebeğin yanında mi kokusunu alıyor musun mühim olan o. Şükür ki fark edilmiş. Yanlış hatırlamıyorsam değerlerin kotuydu diye bir dr seni telaslandirmisti değil miÇok şükür gülüm ucuz atlattık daha kendimiz de değiliz toparlanma zaman alicak
Canım sende hamileliğin de ne sıkıntılar yaşadın çok üzülüyodum sana ama hepsi geldi geçti çok şükür iyi olmanıza sevindim:))Çok şükür gülüm ucuz atlattık daha kendimiz de değiliz toparlanma zaman alicak
Evet gülüm zaman la daha iyi olur her şey insOlsun yinede çok şükür bak sagliklisiniz. Bebeğin yanında mi kokusunu alıyor musun mühim olan o. Şükür ki fark edilmiş. Yanlış hatırlamıyorsam değerlerin kotuydu diye bir dr seni telaslandirmisti değil mi
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar gülüm. Ölümden döndümerhaba gebelik zehirlenme si oldu yoğun bakimda kaldım günlerce bugün çıktım hastaneden
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinVücudum berbat halde delik deşik.kuzum da küvez de kaldı günlerce
Memnun oldum benimde 1 kızım var 4 bucuk yasindaAfiyet olsun canım aramıza hoşgeldin ben fikriye evliyim 1 kızım var bukadar:)))
canim kim soyledi tescillendimi domuz yagi oldugu ? kanit varmi yaniCanım ne zamana kadar okunmalı ? Bugün gelemedim şimdi görüyorum yazını, kusura bakma canım
Biraz baktım da çok güzel birşeye benziyor..
Ama ben avonun hiçbirşeyini almıyorum..
Ürünlerinde domuz katkıları var diye..
Başka marka böyle birşey varsa almak isterim..
Kızlar arayıp sorabilirsiniz firmayı bilgi veriyorlar. Ben tam bilemiyorum avonla ilgili ama danışma hatlarında yanıtlıyorlar gıdadacanim kim soyledi tescillendimi domuz yagi oldugu ? kanit varmi yani
canim oyle birsey olsa saglik bakanligi devreye girer turkiyede asla izin verilmez . kanitlanmis bi marka . zamaninda bende sattim butun urunlerinide kullandim asla bole bisi duymadim . ve her gecen gun buyuyen bi parka bu kadar ciddi bisey olsa buyumesine izin verilmezdi :)Tam bilmiyorum nede olup olmadığını..
Ama internette baksan görürsün canım..
Belki de söylentidir ama bu kadarı biraz fazla bence..
Yani söylenti bu kadar geniş yayılmazdı, nereye baksam domuz yağı kullanıyor yazılmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?