Hayır canım olmadım daha onun stresi şişkinliği var üzerimde olsamda rahatlasam istiyorum pazartesiye kadar bekleyim olmazsam kan vericem gidiphosbuldum guzelim, hala regli olmadin mi?
kuzum bir test daha mi yapsan?
Afiyet olsun canım aramıza hoşgeldin ben fikriye evliyim 1 kızım var bukadar:)))İyi aksamlsrr kızlar. bugün gün boyu temizlik yaptim. ayrıca koşu bandında 45 dakika yürüdüm 2.5 litre su içtim şimdide yeşil çay iciyorum
İyi akşamlar canım:)))İyi akşamlar kızlar
İyi akşamlar canım :)))İyi akşamlarr :)
canim senden 1 yasin istiyorum lutfenDahlia_
bu arad canim kil yaptim ama siyah noktalari tam temzleyip gozenekleri acmiyor. ama ben smdiye kadar denediklerim den sadce ve sadve su avonun krem gibi surulup silikon gibi yuzden cikan bi urunu var ve harika ..pahali die direndim almamak icin yaklasik 3 senedir kullanmiom . artik kullanicam canima tak etti . cok yagli benimde senin gibi. sanada kesinlikle onu tavsiye ediorum . ama kukurtlu sabunuda sivilcelerin icin kullan. bu beyaz krem gibi olanida al. o krem bildigin gozeneklerin icine girio 30 tl falan . cok guzelDahlia_ ben bekarken hep kullanirdim annem sayesinde annem cok bakimli :) o yuzden bende cok kremle tanistim : )
İyi akşamlar canım :)))
Cidden mi varmı domuz katkısı ben bunu bilmiyodum oysa rujlarımı hep ordan alıyorum rujlardada varmıdır acabaCanım ne zamana kadar okunmalı ? Bugün gelemedim şimdi görüyorum yazını, kusura bakma canım
Biraz baktım da çok güzel birşeye benziyor..
Ama ben avonun hiçbirşeyini almıyorum..
Ürünlerinde domuz katkıları var diye..
Başka marka böyle birşey varsa almak isterim..
Niye özlermisiniz yoksa beniNasılsın canım ? Napıyorsun ?
Bu arada izne ayrılmanı hiç tavsiye etmiyorum :)
Haftada 100 gram ver ama ayrılma derim
Şaka biyana spor yapamayınca diyet olduğu yerde sayıyo Tartılmadım ama regl olamayınca şişkinlik var tartıda eksiyi görebilirmiyim göremem heralde umudum yokNasılsın canım ? Napıyorsun ?
Bu arada izne ayrılmanı hiç tavsiye etmiyorum :)
Haftada 100 gram ver ama ayrılma derim
Cidden mi varmı domuz katkısı ben bunu bilmiyodum oysa rujlarımı hep ordan alıyorum rujlardada varmıdır acaba
Süper olmuş menün tatlım :)))Hayırlı akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı
1 kase nesfit
Ara 1 elma
Öğlen 1 kase şehriyeli tavuk çorbası
Aksam
1 kase mermicek çorbası
2 dilim ekmek
1.5 litre su
Ve bol bol adım attım :)
Alya008 @edsoff
Şaka biyana spor yapamayınca diyet olduğu yerde sayıyo Tartılmadım ama regl olamayınca şişkinlik var tartıda eksiyi görebilirmiyim göremem heralde umudum yok(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?