Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Dünkü menüm

Sabah 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir 4 zeytin şekersiz çay 1 tatlı kaşığı kayısı marmeladi
Öğle 1 ızgara tavuklu durum ayran
Ara 1 avuç kuruyemıs 1 sütlü nescafe
Akşam 1 porsiyon et döner ayran
Su 3 lt spor 1 mile leslie

Bugün menüm
Sabah 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir 1 dilim hindi füme 3 zeytin şekersiz çay
Ara 1 şekersiz türk kahvesi
Öğle 1 kase arpa şehriye çorbası 2 tavuk pirzola
Ara 1 elma
Akşam 1 tabak semizotu yemeği yoğurt
Su 3 lt spor 2 mile leslie

canim senden 1 yasin istiyorum lutfen Dahlia_

Canım ne zamana kadar okunmalı ? Bugün gelemedim şimdi görüyorum yazını, kusura bakma canım

Biraz baktım da çok güzel birşeye benziyor..
Ama ben avonun hiçbirşeyini almıyorum..
Ürünlerinde domuz katkıları var diye..
Başka marka böyle birşey varsa almak isterim..

Cidden mi varmı domuz katkısı ben bunu bilmiyodum oysa rujlarımı hep ordan alıyorum rujlardada varmıdır acaba

Nasılsın canım ? Napıyorsun ?
Bu arada izne ayrılmanı hiç tavsiye etmiyorum :)
Haftada 100 gram ver ama ayrılma derim
Şaka biyana spor yapamayınca diyet olduğu yerde sayıyo Tartılmadım ama regl olamayınca şişkinlik var tartıda eksiyi görebilirmiyim göremem heralde umudum yok(((

Cidden mi varmı domuz katkısı ben bunu bilmiyodum oysa rujlarımı hep ordan alıyorum rujlardada varmıdır acaba

Tam bilmiyorum nede olup olmadığını..
Ama internette baksan görürsün canım..
Belki de söylentidir ama bu kadarı biraz fazla bence..
Yani söylenti bu kadar geniş yayılmazdı, nereye baksam domuz yağı kullanıyor yazılmış..

Şaka biyana spor yapamayınca diyet olduğu yerde sayıyo Tartılmadım ama regl olamayınca şişkinlik var tartıda eksiyi görebilirmiyim göremem heralde umudum yok(((

Ufak tefek de olsa birşeyler yap canım..
Arada oluyor işte şişkinlik, regl derken artı görmek çok normal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…