canom regli iyi degerlendirir spor yaparsan regl bittimi cok iyi bi eksi gorursun bolda su habrrn olsun .Merhaba herkese, bugün baskülüm geldi ok mutluyum ve şoktayım. Takıma dönmeye %50 yaklaştım, kayınvalidemin işi de belli olsun %100 hazır olacağım inşallahKızlar birşey soracağım size, ben regl oldum bugün, şişinlik oluyor ya bu dönem genelde regl bitince mi şişkinlik geçer yoksa yarından itibaren inmeye başlar mı vücudum? Bir de bu dönem tartılırsanız kilonuzdan ne kadar düşürüyorsunuz ve düşürüyor musunuz?
canim vok gecmis olsun cok sukur bebeginde sende iyisin. kuvezde olmasi seni sakin uzmesin bebisin o kuvez sayesinde iyi olucak. allah dermansiz dert vermesin sukretki dermanin bi cozumun var . oleleri varki caresizz cok caresiz .hastanelerde neler var . o yuzdrn cok sukurki hic biseyiniz yok cok sevindim bi hunler gecicek biraz zaman lazim sadce allah korumus :)Çok şükür gülüm ucuz atlattık daha kendimiz de değiliz toparlanma zaman alicak
yok canim ole bisi bizim saglik bakanligi yoksa enselerini birakirmi allah askina :) ne ismi bilinmeyen markalari bile denetliolar damgalayip sitelerinde yayinliolar kullanmayin su su icerior die .ben bi avon bide farmassi kullaniorum . guvenmedigim hic bisi kullanmam asla . 25 yaşini doldurunca da artik gece kremlerine falan baslicam cildime uygun yavastan bakimlara baslicam :) pamuklugum gitmesin hihihiKızlar arayıp sorabilirsiniz firmayı bilgi veriyorlar. Ben tam bilemiyorum avonla ilgili ama danışma hatlarında yanıtlıyorlar gıdada
Ben fazla güvenmiyorum bu tür ürünlere .içinde herşey olabilir gibi me geliyor nedenseyok canim ole bisi bizim saglik bakanligi yoksa enselerini birakirmi allah askina :) ne ismi bilinmeyen markalari bile denetliolar damgalayip sitelerinde yayinliolar kullanmayin su su icerior die .ben bi avon bide farmassi kullaniorum . guvenmedigim hic bisi kullanmam asla . 25 yaşini doldurunca da artik gece kremlerine falan baslicam cildime uygun yavastan bakimlara baslicam :) pamuklugum gitmesin hihihi
Ay ben üç sene önce aldığım kremi geçen sürdüm.anca fırsat oldu . Yüz kremiymis yeni farkettim. 27 yaşındayım sanırım geç kaldım yaslaniyorum aman Allahim... Ama gören 22. Diyoryok canim ole bisi bizim saglik bakanligi yoksa enselerini birakirmi allah askina :) ne ismi bilinmeyen markalari bile denetliolar damgalayip sitelerinde yayinliolar kullanmayin su su icerior die .ben bi avon bide farmassi kullaniorum . guvenmedigim hic bisi kullanmam asla . 25 yaşini doldurunca da artik gece kremlerine falan baslicam cildime uygun yavastan bakimlara baslicam :) pamuklugum gitmesin hihihi
Tam hastalik havası geçmiş olsun. Kulağa burna anne sutu damlatirsan iyi gelebilir. Ama kulağını çok çekiyorsa sen daha iyi bilirsin ama dr a götürmekte gecikme canm. KiyamamHepinize iyi geceler kizlar
Çok yorgunum bugün . kızım hasta oldu galiba . ağlayıp durdu . burnu tıkalı ve kulağını tutup ağlıyor . yarına iyi olur inşallah
asya_01 canım çok geçmiş olsun . Allah şifa versin . Rabbim yavruna sıhhat li sağlıklı mutlu bir ömür versin
Yarın olsun bir bakarım durumu nasıl .Tam hastalik havası geçmiş olsun. Kulağa burna anne sutu damlatirsan iyi gelebilir. Ama kulağını çok çekiyorsa sen daha iyi bilirsin ama dr a götürmekte gecikme canm. Kiyamam
koz 3sene onceli krem kullanilir mi allah iyiligini versin son kullanma tarihleri var altinda kim 6 aylik kimi 12 aylik :) cildine zarar vericen . valla hic gec kalmadin tam yası sen yeni urunler alAy ben üç sene önce aldığım kremi geçen sürdüm.anca fırsat oldu . Yüz kremiymis yeni farkettim. 27 yaşındayım sanırım geç kaldım yaslaniyorum aman Allahim... Ama gören 22. Diyorordan şanslıyım.
sen ozman full organik urunlerden kullan durumun iyise canm :)Ben fazla güvenmiyorum bu tür ürünlere .içinde herşey olabilir gibi me geliyor nedense
yalniz belki cocuk kabakulak oldu kiz doktora gotursene ben kulagini tuttugu an taksiye atlar giderdim vallahi yazik aci cekio . normal bi rahatsizlik olsa cocuk aglamazki canm . cocuk grip olunca bugazi sisince aglamaz misal demekki bi cddi bisi var . ben o konularda cok pirpirigim esim keza oleHepinize iyi geceler kizlar
Çok yorgunum bugün . kızım hasta oldu galiba . ağlayıp durdu . burnu tıkalı ve kulağını tutup ağlıyor . yarına iyi olur inşallah
asya_01 canım çok geçmiş olsun . Allah şifa versin . Rabbim yavruna sıhhat li sağlıklı mutlu bir ömür versin
tatlim alt alta yazarsan daha guzel olur bizim icin okumasi :)
Çok geçmiş olsunHepinize iyi geceler kizlar
Ay şimdi bütün rujlarımı atarım ben ıyyy domuz yağı iğrenç
İyi akşamlar gülüm. Ölümden döndümerhaba gebelik zehirlenme si oldu yoğun bakimda kaldım günlerce bugün çıktım hastaneden
canim kim soyledi tescillendimi domuz yagi oldugu ? kanit varmi yani
canim oyle birsey olsa saglik bakanligi devreye girer turkiyede asla izin verilmez . kanitlanmis bi marka . zamaninda bende sattim butun urunlerinide kullandim asla bole bisi duymadim . ve her gecen gun buyuyen bi parka bu kadar ciddi bisey olsa buyumesine izin verilmezdi :)
Karkralicesi ve umutlatahzen....ben biraz acemiyim siteyi kullanmada da acemiyim galibayardımcı olursanız sevinirim
GRUP 1
umutLatahzen
KarKralicesi
@elifimsuyum
valla benimde gonlum israil malini kullanmamakta ama turkiyedeki markanin yuzde sekseni israil mali bende arastrdim . mecbur kullanioz .Ben de çok beğeniyorum pek kullanmıyorum ama hoşuma gidince almak istedim, araştırmadan neredeyse hiçbirşey almadığım için bunu da araştırırken gördüm...
Canım benim yaa çok üzüldüm
Çok şükür Rabbim korumuş sizi.. En kısa zamanda daha iyi olun inşaAllah..
Canım o kadarını bilmiyorum, ben sadece okuduğumu yazdım..
Ama şüphesi bile yeter kullanamam ben..
Kullanmamam için diğer sebep de İsrail malı olması..
valla benimde gonlum israil malini kullanmamakta ama turkiyedeki markanin yuzde sekseni israil mali bende arastrdim . mecbur kullanioz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?