• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bnde Okuldan hiç ayrılmak istemedim :KK43: çok istedim ama göndermediler evimize iki kere kağıt geldi kızinizi gönderin diye baskada ne arayan ne soran oysa öğretmenlerin gelebilirlerdi belki evimize bi kere gelseler bn okula gidebilirdim :KK43: güya en başarılı ogrencileriydim güya bni çok seviyordu eğer birazda olsa onlar arkanda olsalardı bn bu durumda olmazdim.. tabi kitabın adını söyle bn bakarim ortaokul için olanı varmi
daha onceki sorulara calis sakin kitaplara bakma . zaten bu saatten sonra kalkip kitaplari catir catir caliscak halimiz yok sorularin yarisi zatrn eski sorulardan cikiyor . orta okulu gecmek basit cunku puan sistemi benim esimde ortaoklda okuo . dur ben adina bakayim

Bnde Okuldan hiç ayrılmak istemedim :KK43: çok istedim ama göndermediler evimize iki kere kağıt geldi kızinizi gönderin diye baskada ne arayan ne soran oysa öğretmenlerin gelebilirlerdi belki evimize bi kere gelseler bn okula gidebilirdim :KK43: güya en başarılı ogrencileriydim güya bni çok seviyordu eğer birazda olsa onlar arkanda olsalardı bn bu durumda olmazdim.. tabi kitabın adını söyle bn bakarim ortaokul için olanı varmi
http://kitap.ilayda.com.tr/Acik-Ortaokul-Cikmis-Sinav-Soru-ve-Cozumleri-Kitabi,PR-33.html burda var canim ilayda yayinlarida cok iyi

Hiç kimse menü yorumu yapmıyor . Sanırım girmeyeceğim artik
Ben güzel olan menülere yorum yazmıyorum çünkü her seferinde iyi olmuş güzel olmuş başka bişey diyemiyorum beğeniyorum sadece ama ceza gerektirenlere yazacağım malum bir süreliğine kaptanligi devraldim.
Bugünkü menüm
Sabah
Domates
Salatalık
Peynir
Zeytin
Öğlen
Yemedim :KK43:((
Akşam
2 dilim ıspanaklı börek
1bardak ayran
Spor:yok
Su :1lt
Neyy börekmi hem su da az olmuş. 30 dk yürüyüş yada leslie cezan.
sabah
peynir
zeytin
domates sos 4 catal
cay tatlandiricili
recel 2 catal
yumurta 2 tane saganda
2 dilim orta boy tb ekmegi
oglen kerviz yemegi 1 kase
1 dilim tb ekmek
elma
aksam
istirid,te mantari sote
1 tane un kurabisyesi
yogurt
elma 1
pprtakal 1
gece
yogurt
su 1 litre
spor 20 dk yuruyus
Alya008 Alya008 gogo2405 gogo2405 Pembis Hayaller Pembis Hayaller
Un kurabiyesi gözümden kaçmadı 20 mekik gelsin sanada.
elektrikler gitti iyimi cocuguda yeni yikadim sansa bak
Üşümesin inşallah sıkı giydir bari.
Yarın kismetse orucluyum kizlar:KK54::spor:
Allah kabul etsin şimdiden.
Bn ilkokuldan sonra okuyamadım ortaokula göndermediler bni :KK43: şimdi daha ortaokulu okuyorum sınav yaklaşıyor ama hiç bir şey anlayamıyorum maleseff kitaba baksamda hiç bir şey anlayamıyorum :KK43:
Kolay gelsin kuzum yok mu yardımcı kitap falan. Moralini bozma çalış sen anlamıyorsun gibi gelir ama sınavda soruları görünce hatırlarsın.

Menüm.
Sabah nöbet çıkışı gelip yattım kahvaltı öğlen oldu az sucuklu yumurta 1 dilim tereyağlı ekmek peynir domates salatalık 1 lokma bal kaymak

Ara küçük nar

Akşam 1 kase çorba 6 kaşık peynirli makarna 2 çiğköfte marulla

Su 1.5 lt falan
Spor 6000 adım

Eki Görüntüle 1914061 Hadi buyrun bakalım.
Benim hala küçük gelen sakladığım bikaç kıyafetim var onları giyicem
Çok güzel bir duygu bu kiyafetleri daraltmak:))
Gunaydin canlar, keyifli pazarlar:) Sinava girecek olanlara basarilar.

@asya_01 Allah guc kuvvet versin guzelim. Cok titizlenme, oldugu kadar. Kuzun uyuyunca sen de uzan dinlen. Pasamiz nasil oldu?

B belindamm Allah rahmet eylesin, rabbim merhametiyle muamele etsin insallah.

Yawrukush Yawrukush gozun aydin tatlim. Annen yetisti sukur. Allah kolaylik versin, kuzunu saglikla kucagina al insallah.:KK200:
Allah razi olsun.
ohhhhh cumadan beri 500gr vermisimmm ohhhhh :KK76:
benden keyiflisi yok :halay: cumaya kadar kesin 2 kg verecemmmm hihihihihi lililili teyyy teeeyyyyy hemide adet olmadigim haldeeee lililili :halay:
:oha::21::KK71::KK73: ça ça ça
Tebrikssss
Allah kabul etsin simdiden.
Bn ilkokuldan sonra okuyamadım ortaokula göndermediler bni :KK43: şimdi daha ortaokulu okuyorum sınav yaklaşıyor ama hiç bir şey anlayamıyorum maleseff kitaba baksamda hiç bir şey anlayamıyorum :KK43:

Canim hicbir sey için geç degil. Simdi elimizde bir sürü nimet var internet gibi. Ya da mahallende ortaokula giden kimse ok mu soyle arada gidip atlatsa bi seyler ? ?

Ayy kızlar iyi geceler koşuşturmaktan gelemedim hiç ahh çok yorgunum ne zaman dinlencem ben :D

saka yapiorum tatlim zaten evliligi daha oturtmafin sozlerine bakilirsa cokta adapte olamamissin oyuzden cocuk suan zaten seni allak bullak eder nerden geldigini sasirirsin gerisini allah bilir tabi.
Aynen öyle canım daha alışamadım hayırlısı olsun herşeyin :)

Helal olsun canim benim saglikla evladini al kucagina da gel yine yanimiza . Allah yardimcin olsun.

Iim canim sukur. Sen nasilsin batman dasin degil mi ? Nasil gidiyor evlilik her sey yolundadir umarim ?

Kolay gelsin ablacım.

Asyam Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin. Gecmis ler olsun bebise. Adini ne koydunuz pasanin ?

Sağol canım.
Bende iyim kuzumm evet batmandayım canım işte evliliğe alışmaya çalışıyorum :) biraz fazla yoruluyorum yaaa okulum köy okulu hergün 2 saat yol çekiyorum :) gerçi bunada şükür :))
Yawrukush Yawrukush canımmm bitanem nasılsın

Menu: sabah: sucuklu yumurta
Acika
Bir dilim ekmek
Domates
Salatalik
Oglen: kucuk kase makarna salata
Aksam: balık salata
Ara: küçük muz
Bugun duzensi beslesndim kpss olunca disardaydim sonea ev derken hatlar karisti :)

Kızlar ancak menümü paylaşabiliyorum =(

menüm

sabah
yarımdan biraz fazla peynirli gözleme
2 dilim tiramisu
yeşil çay

öğlen
bir kuru kayısı
2 çiğ badem
2 avuç kurutulmuş dut :oops:

akşam
2 kase mercimek çorbası
1 küçük dilim ev yapımı trabzon ekmeği

ara
5 tatlı kaşığı torku çikolata :KK23::KK23::KK23:
1 muz

su 1 lt, spor yok

o son ara olmasaydı yine az çok affedilirdi ama o sonuncu sıvadı ayıptır söylemesi :21:

menüm

sabah
2 dilim tiramisu
yeşil çay

öğlen
bir kuru kayısı
2 çiğ badem

akşam
2 kase mercimek çorbası

ara
1 muz

su 1 lt, spor yok

o son ara olmasaydı yine az çok affedilirdi ama o sonuncu sıvadı ayıptır söylemesi :21:
canim kilo vermek istion ama götürmüssün :) bence cok kacamak yapmissin bu senin kilo vermeni durdurur bu seferde motive olamassin .. bence dikkat etmelisin artik

günaydın kızlar, dün menümü yazamadım ,yine yataktan pek kalkamadım ...yarında yine okula gitmiycem ... bu hafta düzenli olmadı kusura bakmayın ...

Yawrukush Yawrukush canım senin doğumun hangi gün
Nasil oldun Feyzosum, ozledim seni kuzum:)
Canim bu ayin sonuna kadar bir tarihte dogum her an bekliyoruz artik:)

Gunaydin canlar, keyifli pazarlar:) Sinava girecek olanlara basarilar.

@asya_01 Allah guc kuvvet versin guzelim. Cok titizlenme, oldugu kadar. Kuzun uyuyunca sen de uzan dinlen. Pasamiz nasil oldu?

B belindamm Allah rahmet eylesin, rabbim merhametiyle muamele etsin insallah.

Yawrukush Yawrukush gozun aydin tatlim. Annen yetisti sukur. Allah kolaylik versin, kuzunu saglikla kucagina al insallah.:KK200:
Demetim sagol bir tanem, sukur bebis bekledi annemi:)
Amin canim, Allaha emanet ol.

erken doğduğu için emme yutma tam olarak beceremiyor abla yaa boğuluyordu geçen elimde mosmor oldu ölüyorum sandım çok kötüydü:KK61:abla bide küvezde kaldığı süredee biberonla mama vermişler ee bende yoğun bakımdaydım kaç gün çocuk biberona alışmış beni emmiyor bende pompayla sağıyorum yediği kadar ama çok üzülüyorum emmiyor beni
Canim o emmekte zorlansada sen bikmadan her firsatta emzir hemde sag.
Sutun bollassin emzirmektende vazgecme gulum...

Cok sukue ya guzeldiii. Cok yogun bir hafta gecirdimmm rtik dinlenme vaktiiii. Siz de ne var ne yok:halay::rapci:
Gozun aydin guzelim:)

Allah kabul etsin canim..
Sen menulerini her zaman yaz..
Hafta sonu diye siteye cok giren olmamistir.

Canim internetten ders anlatimlarini dinle faydasi olur insallah, sakin vazgecme..

Bende iyim kuzumm evet batmandayım canım işte evliliğe alışmaya çalışıyorum :) biraz fazla yoruluyorum yaaa okulum köy okulu hergün 2 saat yol çekiyorum :) gerçi bunada şükür :))
Yawrukush Yawrukush canımmm bitanem nasılsın
Iyiyim canimin ici anacugum geldi artik doguma haziriz:)
Sen nasilsin Mervem?

Günaydın canım buna sevindim canım neyseki doğurmadan annen yetişti :)))Allah kolay doğumlar nasibetsin canım:)))
Sagol bir tanem test sonucunu kacta alacaksin?

menüm

sabah
2 dilim tiramisu
yeşil çay

öğlen
bir kuru kayısı
2 çiğ badem

akşam
2 kase mercimek çorbası

ara
1 muz

su 1 lt, spor yok

Cerencim biraz fazla karbonhidrat olmus ama bugun bak haftanin ilk gunu, diyete yeniden sarilmak icin bir firsat..
Ben sana guveniyorum canim....

Back
X