• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bn ilkokuldan sonra okuyamadım ortaokula göndermediler bni :( şimdi daha ortaokulu okuyorum sınav yaklaşıyor ama hiç bir şey anlayamıyorum maleseff kitaba baksamda hiç bir şey anlayamıyorum :(
aynen canim lise demi . bölüm yok canim alan 2 benim daha :) esim anca izin verdide arkadaslar bilir :) insallqh bitirim unvde gitmek istiorum :) sende gidion herqlde :)

Bugünkü menüm
Sabah
1 kk peynir
Domates salatalık biber
Sahanda yumurta
2 dilim ekmek
Çay
6 adet zeytin
Ara
Süt
Muz
Öğle
Sulu yemek
1 dilim ekmek
Salata
Biraz aşure
Ara
Mandalina
Nar
Akşam
Haşlanmış yumurta
Salata
Domates salatalık
Su 2.5 litre
Adım 8790

Bn ilkokuldan sonra okuyamadım ortaokula göndermediler bni :KK43: şimdi daha ortaokulu okuyorum sınav yaklaşıyor ama hiç bir şey anlayamıyorum maleseff kitaba baksamda hiç bir şey anlayamıyorum :KK43:
Esin yada destek olck bir yakının varsa biraz anlatsinlar cnn. Zor birşey yok. Moral bozmak yok. Kendine güven yapabilirsin

Bekarim bn :) ama hiç yardım edecek yok netten derslere bakiyorum ancak keşke okuyabilseydim keşke :KK43:
Nesnelere yer verme hayatında canm. Gün bugün. Okuyorsun ya önemli olan bu. Geç olsun güç olmasın boşver. Bazen herşey bizim elimizde olmayabiliyor

Bn ilkokuldan sonra okuyamadım ortaokula göndermediler bni :KK43: şimdi daha ortaokulu okuyorum sınav yaklaşıyor ama hiç bir şey anlayamıyorum maleseff kitaba baksamda hiç bir şey anlayamıyorum :KK43:
ben sana tüyo verebilirm :). bende hemen anlatayim . beni 3 sene ilkokula gec yolladilar. hic kimse beni 4cu sinava kadar kabul etmedi arkadslarim . neden ?ben onlarla yasitdegilim die , önlügümü kendim yikqr kendim utulerdim. okula kaldiran yok yemek yok ole giderdim. ite kaka ortaokulda bitti. (yazlari calisiyordum ) daha sonra lise arayislari icersindeydim en buyuk isteyim ogretmen olmakti .. ama ailem dedi ki okutamayiz paramiz yok . kalbim okdar kirildiki . olsun dedim dgru paralari yok . ben hem calisir hem okurum dedim . sonucta okucak adam ede okur dedim . tam sinavlara girmeye basladim esimle taniztim evlendim . oda izin vermedi . calismicagin icin gerek yok dedi :) haydaaa : ) ama artik tek yetisemior . ve hersey tahsile baktigi icin . izin veriyor ve bitiricem ogretmende olucam :) o yuzden hic yapamam edemem anlamiom deme ben sana bi kitap adi vereyim onu al calis ama orta pkul icin olani varmi bilmiorum ben bi bakayim senin icin

Bnde Okuldan hiç ayrılmak istemedim :KK43: çok istedim ama göndermediler evimize iki kere kağıt geldi kızinizi gönderin diye baskada ne arayan ne soran oysa öğretmenlerin gelebilirlerdi belki evimize bi kere gelseler bn okula gidebilirdim :KK43: güya en başarılı ogrencileriydim güya bni çok seviyordu eğer birazda olsa onlar arkanda olsalardı bn bu durumda olmazdim.. tabi kitabın adını söyle bn bakarim ortaokul için olanı varmi
ben sana tüyo verebilirm :). bende hemen anlatayim . beni 3 sene ilkokula gec yolladilar. hic kimse beni 4cu sinava kadar kabul etmedi arkadslarim . neden ?ben onlarla yasitdegilim die , önlügümü kendim yikqr kendim utulerdim. okula kaldiran yok yemek yok ole giderdim. ite kaka ortaokulda bitti. (yazlari calisiyordum ) daha sonra lise arayislari icersindeydim en buyuk isteyim ogretmen olmakti .. ama ailem dedi ki okutamayiz paramiz yok . kalbim okdar kirildiki . olsun dedim dgru paralari yok . ben hem calisir hem okurum dedim . sonucta okucak adam ede okur dedim . tam sinavlara girmeye basladim esimle taniztim evlendim . oda izin vermedi . calismicagin icin gerek yok dedi :) haydaaa : ) ama artik tek yetisemior . ve hersey tahsile baktigi icin . izin veriyor ve bitiricem ogretmende olucam :) o yuzden hic yapamam edemem anlamiom deme ben sana bi kitap adi vereyim onu al calis ama orta pkul icin olani varmi bilmiorum ben bi bakayim senin icin

Back
X